Gurulóállvány

Krause Corda Létraállvány 2x6 Fokos
  • Kedvezményes ár / -19 407 Ft
Raktáron
Krause Létra és állvány egyben

Krause Corda Létraállvány 2x6 Fokos

Krause
082015
Raktáron
58 250 Ft 77 657 Ft
A KRAUSE, a létrák és állványrendszerek méltán híres gyártója, széles termékkínálattal rendelkezik. A Krause Corda Létraállvány 2x6 Fokos Alumínium létraállvány, amely kényelmes és biztonságos munkavégzést biztosít akár lépcsőházban is, a variálhatóságnak köszönhetően.
Krause Corda Létraállvány 2x7 Fokos
  • Kedvezményes ár / -21 640 Ft
Raktáron
Krause Létra és állvány egyben

Krause Corda Létraállvány 2x7 Fokos

Krause
082107
Raktáron
64 950 Ft 86 590 Ft
A KRAUSE, a létrák és állványrendszerek méltán híres gyártója, széles termékkínálattal rendelkezik. A Krause Corda Létraállvány 2x7 Fokos Alumínium létraállvány, amely kényelmes és biztonságos munkavégzést biztosít akár lépcsőházban is, a variálhatóságnak köszönhetően.

A gurulóállvány praktikus megoldást jelent abban az esetben, ha magasban szükséges javításokat végezni, és a feladat valamely irányban nagyjából folyamatos mozgást igényel. Nyilván biztonsági okokból nem gurulnak csak úgy, szabadon ezek az eszközök, kitámasztással is rendelkeznek a tökéletesen biztonságos munkavégzés érdekében. A fel- és lejutást lépcsős megoldás segíti, csúszásmentes felülettel ellátva, jellemzően kapaszkodási lehetőséggel is kiegészítve. Az adott szerkezet terhelési képessége mindig meghatározott.

Mivel alapvetően veszélyesek a gurulóállvánnyal végzett munkálatok, így a szerkezeteket számos biztonsági elvárásnak szükséges megfeleltetni. Ezek közül a legkorszerűbb a TÜV Rheinland által kibocsátott, EU-s feltételeknek is megfelelő tanúsítvány. A Krause és Zarges által gyártott minden ilyen követelménynek megfelelő gurulós állványai széles szortimentben elérhetőek. Többféle munkamagasság, járólap hosszúság és szélesség közül mindenki megtalálhatja a megfelelő munkaállványt, melyre szüksége lehet. Mint a Krause, mint a Zarges készít ipari, félprofi, háztartási célú gurulóállványt, melyekből többféle alkategória közül kiválasztható a legmegfelelőbb termék. Az allvanybazis.hu segít megoldást találni a kérdésedre bármely termékcsoportot is érinti az!

A Krause által gyártott alumínium állványok három főbb kategóriába sorolhatóak: Krause Stabilo mely profi, ipari kategóriába tartozik, napi felhasználásra is javasolt, Krause Monto Protec félprofi állványok szakipari munkák végzésére, rendszeres használatra, illetve a Krause Corda mely ház körüli munkákra terveztek, alkalmi használatra.

A Zarges gurulóállványai is hasonlóan pozicionálva több márkanév alatt kerülnek forgalomba mint ipari szegmensben: Zarges MultiTower, Zarges ReachMaster, Zarges CompactMaster, Zarges RollMaster, illetve félprofi kategóriában a Zarges ModulMaster mely korábbi nevén a Zarges Z300 néven futott és leginkább így is ismert.

Az allvanybazis.hu oldalunkon ha ezen termék körök közül keres terméket: aluállvány, alumínium állvány, gurulóállvány, gurulósállvány, munkaállvány akkor vagy a Krause, vagy a Zarges kínálatából biztosan találunk megfelelőt! Az állványokat országosan kiszállítjuk ingyenesen, melyek járatos méretei készletről azonnal átvehetőek.

Ha megbízható, hozzáértő helyről szeretné kiválasztani, megvásárolni gurulóállvány termékét, akkor bátran keresse a Namaka Kft. által üzemeltetett allvanybazis.hu szakértő kollegáit, akik készséggel állnak rendelkezésére. Krause és Zarges gurulóállványok márka képviselete.

Gurulóállvány

Gurulóállványra van szükséged, lehetőség szerint kifogástalan minőségben, megbízható kivitelben, no és persze viszonylag rövidebb átvételi idővel? Jó hírünk van, ugyanis a legjobb helyen jársz a leginkább optimális gurulóállvány egyszerű és gyors beszerzéséhez.

Elég csak körbenézni az oldalon és máris látható, hogy egészen változatos méretben, kivitelben és felhasználási célokhoz találhatók meg a tényleg minőséget képviselő gurulóállványok. Egytől egyig ismert és elismert márkanévvel, felhasználóbarát kivitelben. Kattints tehát bármelyik gurulóállvány adatlapjára, és tudj meg róla többet is a rendelés előtt!


Mutatjuk, hogy található meg legkönnyebben a célokhoz leginkább passzoló gurulóállvány

Tudjuk jól, hogy a gurulóállvány felhasználása egészen eltérő lehet. Úgyhogy ehhez igazodva egészen sokféle eszközt tettünk elérhetővé a webáruházunkban. Olyannyira, hogy elsőre talán nehéz is lehet dönteni a kínálat mélységét látva.

Hogy megkönnyítsük a választást, az oldalra beépítettünk néhány praktikus szűrőfunkciót. Egész pontosan bal oldalon találhatók meg ezek a kiegészítő lehetőségek. Többek között kategória, ár, állómagasság, munkamagasság vagy például a járólap szélessége alapján is adott a lehetőség a szűrésre.

Így máris könnyebb lehet megtalálni azt a modellt, amelyik a felhasználás várható jellegéhez leginkább passzolhat.

Fontos, hogy a kiszemelt gurulóállvány adatlapján hasznos tudnivalókat találsz

Magyarul erősen javasolt rákattintani azoknak a gurulóállványoknak az adatlapjára, amelyik csak szóba jöhet a beszerzés szempontjából. Természetesen ezeket a tudnivalókat azért adtuk meg az adatlapokon, hogy ezzel is segíteni tudjunk a minél tudatosabb választásban.

A gurulóállvány méretein és paraméterein túl ott szerepelnek az állvány felépítését jellemző technikai megoldások és innovációk, mégpedig a leginkább javasolt felhasználási jelleggel egyetemben. Bízunk benne, hogy kattintást követően a mellékelt instant segédlettel még egyszerűbb lesz kiválasztani a leginkább optimális gurulóállványt.

Ha még így is maradnak kérdések, akkor pedig szíves örömest nyújtunk segítséget az elérhetőségeink bármelyikén.

Szívesen segítünk akkor is, ha a gurulóállvány mellett egyéb munkaeszközre is szükség lehet

Miért kellene máshol keresni bármilyen más munkaeszközt, hogyha a beszerzést egyetlen forrásból meg lehet oldani? Pontosan ez motivált minket is a webáruházunk kialakítása kapcsán. Úgyhogy gyakorlatilag bármire is legyen szükség a hatékony munkához, az nálunk megtalálható.

Profi, félprofi és otthoni létrák egy- és kétoldalon járható kivitelben, fellépők és szerelődobogók, illetve fából vagy alumínium felhasználásával készült eszközök egyaránt rendelkezésre állnak. A cél tehát az, hogy ne kelljen sokat keresgélni a leginkább szükséges célszerszámok után.

Praktikus segédlet, hogy a kiszemelt gurulóállvány megrendelése minél egyszerűbb legyen

Amikor sikerült megtalálni a leginkább optimális gurulóállványt, akkor egyszerűen csak add hozzá a virtuális kosárhoz. Gyakorlatilag ezt az egyszerű lépést kell megtenni minden egyes kiszemelt termékre vonatkozóan.

Amikor sikerült betenni a kosárba minden szóba jöhető opciót, akkor a jobb felső sarokban a „fizetés” opcióval mehet tovább a folyamat. Így optimális esetben néhány napon belül kézhez is kaphatod a megrendelt gurulóállványt.

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
58250 Ft 3776320 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 15 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Járólap hossza
Több... Kevesebb
Járólap szélessége
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.