Lépcsőfokos fa létra


Krause ipari lépcsőfokos falétra

Amikor a munkavégzés során egy magasan lévő helyet vagy tárgyat kell elérnünk, akkor a Krause ipari lépcsőfokos falétra remek szolgálatot tesz. Jellemzően ez egy “két lábbal” rendelkező létratípus, ami azt jelenti, hogy a használatához nem kell nekidönteni semminek. 

Úgy tudjuk felállítani és használni, hogy szétnyitjuk. Remek választás például a festő vagy villanyszerelő munkákhoz. Azok esetében ugyanis sokszor szükség van arra, hogy olyan helyen dolgozzunk, amit a földön állva nem érünk el. Mivel többféle kivitelben kapható, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb változatot.


Webshopunk kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy minden fontos munkaeszköz megtalálható legyen nálunk. Fő profilunk a professzionális kivitelben készülő létrák és állványok, azok ugyanis sok esetben nélkülözhetetlenek a szakipari munkákhoz. 

Gondolunk itt például a festésre, villanyszerelésre, tetőfedésre, de többek között az eresztisztítás és az álmennyezet-készítés sem megoldható nélkülük. A létrákon belül az egyik nagy termékkategóriánk az ipari falétrák kínálata, ahol a Krause Stabilo Professional falétráit gyűjtöttük össze. Többek között a Krause ipari lépcsőfokos falétrákat is itt találod. 

Mit érdemes tudni a Krause ipari lépcsőfokos falétra kínálatunkról?

Az általunk kínált lépcsőfokos falétrákat a Krause cég gyártja. A vállalat piacvezető szerepet tölt be a minőségi, magas biztonsági fokozatú létra- és állványgyártásban. Nemcsak itthon, hanem az egész világon. Így számunkra sem volt kérdés, hogy a cég által készített termékeket fogjuk forgalmazni. 

A létrák egyik nagy pozitívuma, hogy rendkívül masszív szerkezettel rendelkeznek. A rögzítések csavarozott acélpántokkal és sarokmerevítőkkel vannak ellátva. Ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a létrák használata teljes mértékben biztonságos legyen. 

A kétoldalon járható létrák esetében a legnagyobb veszélyforrást az okozza, hogy a lábak szétcsúszhatnak. A Krause létráknál azonban ez nem történhet meg, hiszen a szerkezet és az alkatrészek is minőségi anyagból készülnek. A lábakat ráadásul csavarozott hevederek fogják össze, amiket időjárásálló kivitelben gyártanak. 

Hogyan tudsz célirányosan keresgélni a létrák között?

Ha konkrét elképzelésed van a beszerezni kívánt létrával kapcsolatban, akkor nem feltétlenül kell végignézned az összeset. Sok időt megspórolhatsz, ha használod az oldalunkon a kereső funkciót. 

Bal oldalon találod a “Szűrés alap” feliratot, itt tudod megadni az általad fontosnak tartott paramétereket. Először is egy csúszkát fogsz látni, ahol be tudod állítani a számodra ideális ársávot. Csak mozgasd a csúszka jobb és bal oldalát! Bal oldalon a minimum, jobb oldalon pedig a maximum összeget tudod kiválasztani. Ezt követően a rendszer csak azokat a létrákat listázza ki neked, amik ebbe az árkategóriába esnek. 

Természetesen nemcsak ár szerint tudsz szűrni, hanem például munkamagasság szerint is. A lépcsőfokos falétra kínálatban 2 métertől egészen 4 méterig találsz létrákat. Emellett az állómagasság kiválasztására is van lehetőség, e tekintetben 0,45 métertől 1,30 méterig tudsz válogatni. 

Hol találod a szállítással kapcsolatos információkat?

A szállítással kapcsolatban információkról a termékoldalon tudsz tájékozódni. Itt láthatod a szállítás költségét, illetve az is kiderül, hogy milyen futárcég viszi neked házhoz a rendelt terméket. Ha ennél részletesebb információkra van szükséged, akkor görgess az oldal aljára, és kattints középen a “Szállítás” menüpontra!

Szűrés alap

Ár
57280 Ft 117430 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 4 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.