Nedves-száraz porszívó

Termékek 25

A nedves-száraz porszívók némileg hasonlóak a háztartási porszívókhoz, azonban ezek porzsákkal vagy anélkül is képesek működni. (Egy gépen belül, nem pedig vagy-vagy alapon.) Értelemszerűen nedves szennyeződések vagy akár víz porszívózása esetén a zsákot ki kell venni a gépből, amely a felszívott folyadékot egy tartályban tárolja. Ezt a tevékeny...

A nedves-száraz porszívók némileg hasonlóak a háztartási porszívókhoz, azonban ezek porzsákkal vagy anélkül is képesek működni. (Egy gépen belül, nem pedig vagy-vagy alapon.) Értelemszerűen nedves szennyeződések vagy akár víz porszívózása esetén a zsákot ki kell venni a gépből, amely a felszívott folyadékot egy tartályban tárolja. Ezt a tevékenység végeztével egy csap segítségével lehet leengedni. Emellett persze a hagyományos porszívók feladatainak ellátására is képesek.

A vízszűrős berendezések működési elve megegyezik a háztartási változatokéval. A szennyeződéseket a porszívó egy vizes tartályban gyűjti össze, a víz megköti őket, egy HEPA-filter pedig megszűri a kiáramló levegőt, és felfogja a mikro méretű porszemcséket. A tartály tisztítása ezek után „pormentesen” elvégezhető, így ideális megoldás például porallergia esetén.

Kevesebb
Még több
1 - 16 a(z) 25 termékből

Szűrés

Kategória
Több.. Kevesebb
Ár
91611 Ft‎ 1221744 Ft‎
Gyártó
Több.. Kevesebb

Információ

    Legfrissebb cikkeink

    Nézd meg blogunkat

    ÁllványBázis.hu - Krause márkaképviselet

    Elfogadom

    Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...