Állvány, Létra

Krause Corda Támasztó Létra  8 Fokos
  • Kedvezményes ár / -6 398 Ft
Beszállítói raktáron
Támasztólétra

Krause Corda Támasztólétra 8 Fokos

Krause
10087
Beszállítói raktáron
19 210 Ft 25 608 Ft
Univerzálisan használható alumínium állólétra, amely kényelmes és biztonságos munkavégzést biztosít.

Állvány, létra

Ahhoz, hogy a különféle munkákhoz használt állvány vagy létra alkalmazása minél inkább flottul menjen, néhány tartozék vagy kiegészítő igencsak jól jöhet. Amik vagy a hatékonyságot, vagy a biztonságot segítik, vagy a kettőt egyszerre.

Ami igazán jó hír, hogy az oldalon a létrák és az állványok mellett valamennyi eszköz könnyedén be is szerezhető, vagyis a szükséges eszközök begyűjtése hamar megoldható. Az alábbiakban ehhez mutatunk némi segédletet. Érdemes bátran keresgélni az oldalon, ha pedig megtetszik egy-egy termék, kattintsunk az adatlapjára!


Milyen tartozékok jöhetnek szóba az állvány vagy a létra beszerzése mellett?

Biztosítószeg, rögzítőcsavar, lábdugó és végzáró dugó, illetve többek között a biztosítószeg. Látszólag kicsi és kevésbé látványos elemei egy-egy állvány vagy létra szerkezetének, valójában azonban rendkívül fontos szerepük lehet.

Ugyanis az állvány, illetve a félprofi vagy a professzionális létratípusok gyakorlatban történő használata kapcsán sem az indokolatlan hatékonyságvesztés, sem pedig a dolgozó testi épségének a kockáztatása nem fér bele.

Tehát a két oldalon járható állólétra vagy egyéb létraváltozatok, illetve az állványmodellek mellett akár a tartozékok beszerzése is kedvező ötletnek bizonyulhat.

Mi alapján és hogyan találhatóak meg a keresett eszközök?

Első körben az jelentheti a kulcskérdést, hogy milyen típusú létra vagy állvány kapcsán történik maga a keresés. Ha ezt sikerült meghatározni, úgy már tényleg csak az lesz a kérdés, hogy éppenséggel milyen létrát vagy állványt kell megtalálni.

Ami könnyítést jelenthet, hogy az oldalon minden lényeges szempont alapján könnyű a keresés. Nem kell mást tenni, mint használni a lap bal szélén rendelkezésre álló speciális szűrőfunkciókat.

Ezáltal ugyanis nem feltétlenül csak aszerint szűkíthető a találati lista, hogy melyik típusú szerkezethez keresünk. Az ár, vagy többek között a gyártó alapján is tovább élesíthető maga a keresés.

Igény szerint másfajta munkaeszközök is beszerezhetőek az oldalon

Vagyis tényleg minden elérhető, kiválasztható és beszerezhető egyben, amire csak szükség lehet a soron következő munkák problémamentes megvalósításához. Időben és energiában is rengeteget lehet nyerni ezáltal.

Nincs is más teendő, mint a lap tetején választani a rendelkezésre álló, lenyíló menüpontok közül. Így másodpercek alatt érhető el sokféle létra, állvány, szerelődobogó, szerszámgép, tároló, vagy akár a párátlanítók találati listája.

Így hamar letudható akár egy teljes beszerzési körút is. Nem elhanyagolva annak a szempontját, hogy a beszerzés nemcsak hatékonyan oldható meg, hanem még ár-érték szempontjából is remek vételt jelenthet.

Megvan a keresett állvány és létra? Mutatjuk a rendelés menetét

Ha a keresett állványok és létrák mindegyikét sikerült megtalálni, akkor állítsuk be hozzájuk a rendelni kívánt mennyiséget, majd pedig egyesével adjuk őket hozzá a kosárhoz! Ugyanez a feladat az összes többi rendelni kívánt terméknél.

Ha kész vagyunk, a jobb felső sarokban menjünk a kosár ikonra! Töltsük ki lépésről lépésre a megrendelő űrlapot, utána pedig válasszunk fizetési és átvételi módot! Amikor minden stimmel, küldjük el a rendelést!

Innentől kezdve gyakorlatilag néhány napot kell csak várni, és jó eséllyel már kéznél is lehet a megrendelt termékek mindegyike.

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
820 Ft 8524613 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
1 m 15 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Járólap szélessége
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Hosszúság támasztó/álló létraként
1 m 5 m
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.