Állvány, Létra

Krause Corda Támasztó Létra  8 Fokos
  • Kedvezményes ár / -4 216 Ft
Beszállítói raktáron
Támasztólétra

Krause Corda Támasztólétra 8 Fokos

Krause
010087
Beszállítói raktáron
23 280 Ft 27 497 Ft
Univerzálisan használható alumínium állólétra, amely kényelmes és biztonságos munkavégzést biztosít.
Krause Corda Támasztó Létra 10 Fokos
Beszállítói raktáron
Támasztólétra

Krause Corda Támasztólétra 10 Fokos

Krause
010100
Beszállítói raktáron
28 816 Ft
Univerzálisan használható alumínium állólétra, amely kényelmes és biztonságos munkavégzést biztosít.

Állvány, létra

Ahhoz, hogy a különféle munkákhoz használt állvány vagy létra alkalmazása minél inkább flottul menjen, néhány tartozék vagy kiegészítő igencsak jól jöhet. Amik vagy a hatékonyságot, vagy a biztonságot segítik, vagy a kettőt egyszerre.

Ami igazán jó hír, hogy az oldalon a létrák és az állványok mellett valamennyi eszköz könnyedén be is szerezhető, vagyis a szükséges eszközök begyűjtése hamar megoldható. Az alábbiakban ehhez mutatunk némi segédletet. Érdemes bátran keresgélni az oldalon, ha pedig megtetszik egy-egy termék, kattintsunk az adatlapjára!


Milyen tartozékok jöhetnek szóba az állvány vagy a létra beszerzése mellett?

Biztosítószeg, rögzítőcsavar, lábdugó és végzáró dugó, illetve többek között a biztosítószeg. Látszólag kicsi és kevésbé látványos elemei egy-egy állvány vagy létra szerkezetének, valójában azonban rendkívül fontos szerepük lehet.

Ugyanis az állvány, illetve a félprofi vagy a professzionális létratípusok gyakorlatban történő használata kapcsán sem az indokolatlan hatékonyságvesztés, sem pedig a dolgozó testi épségének a kockáztatása nem fér bele.

Tehát a két oldalon járható állólétra vagy egyéb létraváltozatok, illetve az állványmodellek mellett akár a tartozékok beszerzése is kedvező ötletnek bizonyulhat.

Mi alapján és hogyan találhatóak meg a keresett eszközök?

Első körben az jelentheti a kulcskérdést, hogy milyen típusú létra vagy állvány kapcsán történik maga a keresés. Ha ezt sikerült meghatározni, úgy már tényleg csak az lesz a kérdés, hogy éppenséggel milyen létrát vagy állványt kell megtalálni.

Ami könnyítést jelenthet, hogy az oldalon minden lényeges szempont alapján könnyű a keresés. Nem kell mást tenni, mint használni a lap bal szélén rendelkezésre álló speciális szűrőfunkciókat.

Ezáltal ugyanis nem feltétlenül csak aszerint szűkíthető a találati lista, hogy melyik típusú szerkezethez keresünk. Az ár, vagy többek között a gyártó alapján is tovább élesíthető maga a keresés.

Igény szerint másfajta munkaeszközök is beszerezhetőek az oldalon

Vagyis tényleg minden elérhető, kiválasztható és beszerezhető egyben, amire csak szükség lehet a soron következő munkák problémamentes megvalósításához. Időben és energiában is rengeteget lehet nyerni ezáltal.

Nincs is más teendő, mint a lap tetején választani a rendelkezésre álló, lenyíló menüpontok közül. Így másodpercek alatt érhető el sokféle létra, állvány, szerelődobogó, szerszámgép, tároló, vagy akár a párátlanítók találati listája.

Így hamar letudható akár egy teljes beszerzési körút is. Nem elhanyagolva annak a szempontját, hogy a beszerzés nemcsak hatékonyan oldható meg, hanem még ár-érték szempontjából is remek vételt jelenthet.

Megvan a keresett állvány és létra? Mutatjuk a rendelés menetét

Ha a keresett állványok és létrák mindegyikét sikerült megtalálni, akkor állítsuk be hozzájuk a rendelni kívánt mennyiséget, majd pedig egyesével adjuk őket hozzá a kosárhoz! Ugyanez a feladat az összes többi rendelni kívánt terméknél.

Ha kész vagyunk, a jobb felső sarokban menjünk a kosár ikonra! Töltsük ki lépésről lépésre a megrendelő űrlapot, utána pedig válasszunk fizetési és átvételi módot! Amikor minden stimmel, küldjük el a rendelést!

Innentől kezdve gyakorlatilag néhány napot kell csak várni, és jó eséllyel már kéznél is lehet a megrendelt termékek mindegyike.

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
480 Ft 5258140 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
1 m 15 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...