MASTER ADSZORPCIÓS PÁRÁTLANÍTÓ AERIAL ASE300

AERIAL ASE300 ADSZORPCIÓS PÁRÁTLANÍTÓ

ASE300
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

Beszállítói raktár: 0 db
1 190 000 Ft
Adóval együtt

 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

IPARI PÁRÁTLANÍTÓ BERENDEZÉS
AERIAL ASE 300 ADSZORPCIÓS PÁRÁTLANÍTÓ

Az ASE 300 egy erős és robusztus gépezet, számos felhasználási területe mellett ideális a vízkárosodás utáni szárításhoz is.

A készülék ECODRY rotorja rendkívül energiatakarékos - a műszaki leírások önmagukért beszélnek. A légfrissítés az önszabályozós PTC fűtőelemen keresztül történik. A PTC fűtőelemek a fűtési funkciójukon kívül, önálló hőmérséklet szabályozóval is rendelkeznek. Ez eredményezi a maximális biztonságot használat közben.

Alapfelszereltség és különlegesség egyben, az ASE 300 beépített, szabályozható páratartalom mérője. Az egység környezetéhez mérten állítható, akárhol használják. A mérőegység egy kombinált üzemóra számlálóval (óra + kW) van felszerelve a költségek és az üzemidő követése céljából.

Az ASE 300 kopásálló, gumi lábakkal van felszerelve a nagyobb stabilitás és a padlózat védelme érdekében. Az egységek akár egymásra is helyezhetőek, az összecsukható fogantyú pedig a szállítást könnyíti meg.

• Gáz és kompresszor nélküli berendezés

• Rozsdamenetes acélból és porfestett acéllemezből készült készülékház

• Nagy teljesítményű ECODRY G3 rotor, maximális páraelnyelés

• Egy ventilátor a száraz és nedves levegő számára

• Kényelmes fogantyú a könnyű szállításhoz

• Könnyen kivehető és tisztítható rotor

• Hatékony centrifugál ventilátor

• Nagy teljesítményű, biztonságos, önműködő PTC fűtőbetét

• Beépített páratartalom-mérő 

• Üzemóraszámláló és fogyasztásmérő

• Működés közben egymásra rakhatóak a gépek

• Aerial márkájú termék

Rendelhető opciók:

  • Thermaflex cső: 80 mm - 4620.103, 100m - 4620.105
  • PE cső 50 mm - 4620.102
  • Szűrőbetét: ASE 200 - 4620.101

Kapacitás: (20°C/60% RH) 25,7 liter/24
Légszállítás - száraz/nedves levegő: 300/110 m3/h

Kapacitás (20°C/60% RH)

25,7

Külső nyomás - száraz/nedves levegő (m3/h)

150/50

Légszállítás - száraz/nedves levegő (m3/h)

300/110

Motor teljesítménye (W)

1040

Működési tartomány, hőmérséklet (°C)

-10 - +35

Relatív páratartalom (%)

10-95

Feszültség (V/Hz)

230/1ph/50

Zajszint (dB)

57

Csomagolási méret h×sz×m (mm)

370×335×430

Nettó súly (kg)

18

VTSZ

8479.8997

Csomagolás

Kartondoboz
Szívónyílás (Ømm) 125
Száraz levegő kimenet (Ømm) 1 x 100 vagy 2 x 50
Nedves levegő kimenet (Ømm) 80

Az Aerial párátlanító és páramentesítő egy kiváló minőségű, megbízható eszköz, amely segít megoldani a nedvességgel kapcsolatos problémákat otthonaiban vagy irodájában. Ez a termék hatékonyan csökkenti a levegőben lévő nedvességet, így megakadályozza a penész és a penészes szagok kialakulását.

Az Aerial párátlanító rendkívül egyszerű használni, és könnyen kezelhető. Ergonomikus és kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy bárhova elhelyezhesse a lakásban, anélkül, hogy helyhiány lenne. Csak csatlakoztassa az eszközt a hálózati adapterhez, és bekapcsolja. Az intelligens vezérlőpanelnek köszönhetően könnyedén beállíthatja a kívánt páratartalmat és a működési időt.

Ez a párátlanító kiválóan alkalmas olyan helyiségekben, ahol magas a páratartalom, például fürdőszobákban, mosókonyhákban vagy pincékben. Megakadályozza a nedvesség okozta károsodást az épületekben és a bútorokon. Emellett eltávolítja a kellemetlen szagokat is, így friss és tiszta levegőről gondoskodik.

Az Aerial párátlanító csendes működése lehetővé teszi, hogy zavartalanul élvezze a mindennapokat. Nem csak hatékony, hanem energiahatékony is, ami azt jelenti, hogy hosszú távon is kedvező lesz a számlája. Korszerű technológia van beépítve, amely automatikusan kikapcsolja az eszközt, amikor elérti a kívánt páratartalmat, így nem kell aggódnia a túlzott energiafelhasználás miatt.

Az Aerial párátlanító modern és vonzó külsejével kitűnik a többi háztartási készülék közül. A letisztult design és a kifinomult részletek teszik az eszközt nem csak funkcionálisnak, hanem stílusosnak is. Kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik, és hosszú távon is megbízhatóan fogja ellátni feladatát.

Az Aerial párátlanító egy olyan termék, amelyre szüksége van, ha szeretné fenntartani az otthona optimális páratartalmát. Bármilyen időszakra vagy helyiségbe is használja, segít megőrizni a friss és egészséges levegőt, miközben megelőzi a penészesedést és kellemetlen szagokat. Kényelmes és hatékony megoldást kínál a páratartalom problémáira, így nyugodt szívvel ajánljuk az Aerial párátlanítót mindenki számára.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.