Tudta, hogy a polclétra közvetett módon befolyással van arra, hogy a kereskedelem és az ipar ki tudja szolgálni az egyre növekvő igényeket? Hogy jön ide a kereskedelem és az ipar? Olvasson tovább, mert mi nem viccelünk.

Az iparosodás üteme nem hogy lassul, hanem fokozatosan erősödik a világban. Az emberiség az elmúlt évszázadban többet fejlődött, mint előtte 1000 év alatt. Az egyre jobb életminőség, a bőséges élelem és a korszerű egészségügy mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy az emberiség létszáma folyamatosan növekszik. A növekvő népesség pedig soha nem látott kihívás elé állítja a kereskedelmet és az ipart. Egyre több ember igényét kell kiszolgálniuk, miközben a nap továbbra is csak 24 órából áll.

A polclétra ott segít, ahol a legégetőbb szükség van rá

Az ember nagyon kreatív, és számtalan ötletes eszközt vetett be eddig is, hogy a megnövekedő igények ellenére is kényelmesen ki tudja szolgálni az igényeket.  Ilyen újítás a Krause polclétrája is, amely pont ott nyújt igazán nagy segítséget, ahol igazán szükség van rá. Nem csak biztonságosabbá, hanem gyorsabbá is teszi az iparban, kereskedelemben a munkafolyamatokat. Ráadásul a helyigénye is töredéke az elavult megoldásokéhoz képest.

Legyen szó raktározásról, vagy egy nagyobb bolt árufeltöltéséről, a különböző munkamagasságú, könnyen mozdítható polclétrák megkönnyítik, és ami még fontosabb, le is rövidítik a feladatok elvégzésére szükséges időt.

H az idő = élet, akkor polclétra = szabadabb élet?

Akármennyire is túlzásnak tűnik, van benne igazság. Akinek van ideje arra, amit igazán szeret, az él igazán. Ideje viszont csak akkor van az embernek, ha bizonyos folyamatokon időt spórol. És ha ezt globális szintre sikerül emelni, akkor az egész emberiség időt spórol.

A polclétrával bárki, mindenféle szakképzettség nélkül képes időt spórolni magának (és másnak). Nem beszélve arról, hogy a munkavégzés is sokkal kényelmesebb, és a mozgathatósága révén a polclétra miatt biztosan nem fogja túlerőltetni magát senki sem.

A polclétrákról általánosságban ezeket érdemes tudni:

• alumínium polclétra csőből készült (Ø 30 mm), sínszerkezetekhez használható kampóval.
• a szárak felső végén található 2 horoggal akasztható a csősínre a létra. A lejjebb található 2 horog a használaton kívüli helytakarékos tárolást segíti.
• szárak és a fokok közötti nagy szilárdságú peremezett kapcsolat és a 80 mm széles, bordázott fokok, biztonságos fellépést és kényelmes állást garantálnak
• modelleknél az önfékező kerék (Ø 80 mm) egyszerű mozgatást tesz lehetővé, és a kétkomponensű lábdugókkal együtt stabil helyzetet biztosít használat közben
• létra dőlése 21°, tárolási helyzetben helytakarékosan helyezkedik el függőlegesen a polc mellett
• oldalkorláttal és a kapaszkodókkal is rendelhető

A polclétrákat a Krause professzionális termékcsaládjában (Stabilo Professional) találja. Hiszen ezek olyan magas minőségű létrák, amelyekre az egyre növekvő ipari, és a kereskedelmi igények miatt van égető szükség. Vásároljon Krause polclétrát, és gyorsítsa fel munkafolyamatait!