Krause - Gurulóállványok

Párával kapcsolatos problémák felújítás, építkezés során

Az optimális páratartalom az ember közérzete és egészsége szempontjából rendkívül fontos. De nem csak nekünk, épülő vagy átalakítás alatt álló otthonunknak is megfelelő páratartalomra van szüksége. Bemutatunk néhány párátlanító készüléket, melyek segítségével biztosítható a megfelelő környezet a munkálatok ideje alatt is.
Olvasd tovább

Polclétra: a gördülékeny kereskedelem és ipar záloga

Tudta, hogy a polclétra közvetett módon befolyással van arra, hogy a kereskedelem és az ipar ki tudja szolgálni az egyre növekvő igényeket? Hogy jön ide a kereskedelem és az ipar? Olvasson tovább, mert mi nem viccelünk. Az iparosodás üteme nem hogy lassul, hanem fokozatosan erősödik a világban. Az emberiség az elmúlt évszázadban többet fejlődött, mint előtte 1000 év alatt. 
Olvasd tovább

Két oldalon járható létrák – professzionális megoldások akár félprofi felhasználásra

Vannak helyzetek, amikor az egy oldalon járható létráknál találunk célszerűbb eszközt is. Jellemzően a félprofi és ipari felhasználásnál érdemes elgondolkodni a két oldalon járható létrák különböző modelljein. Létrára mászni nem olyan veszélyes, mint mondjuk fára, de abban megegyezhetünk, hogy a rossz létrára és a rossz fára mászás között nincs sok különbség. Mind a kettő életveszélyes lehet. Miért a két oldalú járható állólétrát válassza? Miben nyújt többet ez a létra? A nevében is benne van. Két oldalon járható létráról beszélünk, amely stabilabb, kényelmes munkavégzést tesz lehetővé, akár huzamosabb ideig.
Olvasd tovább

A létrás videó, és ami mögötte van

Ma már annyira nem, de úgy 10-20 évvel ezelőtt a kandikamerás felvételek nagyon népszerűek voltak. Családok milliói ültek a TV előtt, és várták a Csííízt, hogy végre egy jót nevethessenek. Másokon. Mára ezeknek a műsoroknak leáldozott, a helyükre Youtube videók kerültek, de egy dolog változatlan maradt. Nincs olyan ember, aki az életében párszor ne látott volna videón megörökítve otthoni teendők, festés vagy szerelés közben, létrával vagy létrázás közben pórul járó, hobbi barkácsolót.
Olvasd tovább

Hosszú távon is kényelmes munkavégzés: Krause fellépők és szerelődobogók

A létrák, állványok esetében inkább a biztonságot hangsúlyozzuk ki. A Krause fellépők és főleg a szerelődobogónál a fókusz a kényelmes munkavégzésen van, hiszen nem mindegy, hogy az ember munka közben mennyire érzi magát komfortosan. A kényelem minden ember számára nagyon fontos. Ha körülnézünk a világban, láthatjuk, hogy a legtöbb vívmányunk, technológiai újításunk egy dologról szól. Az életünk könnyebbé, kényelmesebbé tételéről. Miért lenne ez másképp a létrák, állványok, szerelődobogók és fellépők világában? Nincs is.
Olvasd tovább

Fa állólétra a legtermészetesebb munkavégzésért

Vannak olyan területei az iparnak, a kereskedelemnek, ahol a környezetbarát felfogás irreálisan megdrágítaná a munkafolyamatokat. Ám például egy fa állólétra esetében erről szerencsére nem beszélhetünk. A Krause fa állólétrái valódi, és megfizethető alternatívát kínálnak acél és alumínium társaikkal szemben.
Olvasd tovább

Hogyan ne takarítsunk? 5 tipp

Minden háztartásban van olyan időszak, amikor elkerülhetetlen a nagytakarítás: elsősorban a nagy ünnepek előtt, az évszakváltáskor, illetve költözések, felújítások, átépítések idején. Ilyenkor a szokásosnál alaposabb munkát végzünk a „pincétől a padlásig”.
Olvasd tovább

Egy jó állvány egyenlő életbiztosítás

A kétkezi munka megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez! Na, nem a hazafias szólamok buzognak túl bennünk, hanem csak egy jól látható tendenciát fogalmaztunk meg. A szakmai, fizikai munka becsülete visszatért. Ez a folyamat, ahogyan egyre kevesebb lesz a szakember, gyorsulni fog. Ezért nagyon fontos, hogy ezt Ön kihasználja.
Olvasd tovább

Krause Gurulós álvánnyal a magasban is stabilan és biztonságban

Az emberek mindig is szerettek építkezni. Az építőipar, ha esetleg korábban nem is nevezték a nevén, mindig is fontos szerepet töltött be az emberiség történelmében. Persze folyamatosan változik, és egyre hatékonyabb eszközökkel dolgozik. Ez nem egyik percről a másikra alakult így ki. Összeszámolni nem tudnánk, hogy amíg eljutottunk oda, ahol most tart ez az iparág, abba mennyi energiát és emberéletet öltek bele az őseink. Igen, szó szerint emberéletet. A hagyományos és a gurulós állványt is számos kevésbé hatékony modell előzte meg
Olvasd tovább

ÁllványBázis.hu - Krause márkaképviselet

Elfogadom

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...