Krause létrák otthonra

Mit is tud egy többcélú létra?

Barkács-, gazda- és építőipari boltokban gyakran hallhatjuk-olvashatjuk a kifejezést: többcélú létrák. Ha nem vagyunk mindennapos létrahasználók, nem biztos, hogy tudjuk mit fed ez a kifejezés, azért most járjunk utána, hogy milyen funkciókkal és eltérő jellemzőkkel rendelkező létrákkal találkozhatunk.
Olvasd tovább

Hogyan tisztítsuk a függönyöket és szőnyegeket?

A nagytakarítás során – ahogy sorozatunk első részében már kitértünk rá – a sorrendszabálynak megfelelően a legelső feladat a függönyök levétele. Ennek több oka is van: egyrészt a függönyök általában magas helyekre vannak rögzítve, így a belőlük lefelé hulló szennyeződés minden alacsonyabban fekvő területet be fog teríteni.
Olvasd tovább

Így tüntessük el a koszt - a nedves takarítás

Arról már korábban írtunk, hogy száraz eszközök igénybevételével hogyan érdemes takarítani. Most pedig a nedves takarítás különféle módjait ismertetjük. Ezen belül külön csoportot képeznek azok, amelyekhez eszközöket használunk, mint pl. gőztisztító gép, nedves porszívó, szőnyeg – és kárpittisztítógép stb, illetve a gépek nélkül végezhető megoldások.
Olvasd tovább

Így tüntethetjük el a port a lakásból

A sorozatunk első részében arról írtunk, hogy hol kell kezdeni a takarítást. Arra is kitértünk, hogy milyen fontos a megfelelő eszközök (pl. stabil és megbízható létra vagy állvány) beszerzése, hiszen ez nem csak a hatékonyabbá, de biztonságosabbá is teszi a munkát. Most nézzük meg, hogy milyen módszerekkel takaríthatunk, melyiket milyen felületen és milyen gyakorisággal érdemes alkalmazni!
Olvasd tovább

Hasznos tippek takarításhoz - 1. rész

A takarítás gördülékenysége és hatékonysága sokszor nem azon múlik, hogy milyen eszközöket vagy szereket használunk. Érdemes tanulni anyáinktól és nagyanyáinktól, akik olyan módszereket hagytak ránk, amelyek tapasztalatból születtek, megkönnyítik a munkánkat, illetve megelőzik, hogy saját magunknak tegyünk keresztbe a nehéz munka során.
Olvasd tovább

Hogyan használjuk a létrát biztonságosan?

Létravásárláskor az egyik, vagy talán a legfontosabb szempont a biztonságos használat, hiszen akár több méteres magasságban, órákig tartó munkálatok esetén egy pillanat alatt baj történhet. Meg kell találni a lehető legjobb létrát ahhoz, hogy a profi szakember, az amatőr „barkácsoló”, vagy egy háziasszony is biztonságban érezze magát a magasban.
Olvasd tovább

A legrátermettebbek, Krause szakipari létrákon dolgoznak

Vannak dolgok, amelyeket csak a legbátrabbak képesek bevállalni. Mert létrára mászni szinte mindenki tud. Ám néhány lépcsőfok után, ahogyan a talajtól egyre nagyobb lesz a távolság, a többségnek elfogy a bátorsága. Majd, amikor már nem is a létrán, hanem a létra segítségével például a tetőn kell dolgozni, akkor csak a legrátermettebbek maradnak a gáton.
Olvasd tovább

7 szempont a ház festéséhez

Egy ház kültéri festése nem csak az esztétikum miatt fontos, hanem külső védelmet is jelent. A munka során számos dologra oda kell figyelni az időjárási tényezőktől kezdve a megfelelő festék kiválasztásáig. Továbbá mindenképp érdemes állványt beszerezni a biztonság érdekében. 
Olvasd tovább

Ezeket a létrákat használjuk a háztartásban

Minden háztartásban szükség van létrára, hogy elérjük a magasabb bútorokat, a szekrény tetején elhelyezett tárgyakat, a felújításnál pedig legyőzzük a magasságból adódó akadályokat. Nem beszélve a ház körüli munkákról, vagy a kerti teendőkről. Létrák nélkül - nyugodtan kimondhatjuk – életképtelen egy háztartás.
Olvasd tovább

Milyen létrát válasszunk?

Ahhoz, hogy kiválasszuk a számunkra legmegfelelőbb létrát, először azt kell tisztázni pontosan mire akarjuk használni. Például otthoni barkácsoláshoz, hosszabb felújítási munkákhoz, vagy esetleg profik számára, napi több órás munkához. Most bemutatjuk profi és hétköznapi létráinkat, hogy megkönnyítsük a döntést.
Olvasd tovább

Krause egy oldalon járható állólétrák – minden esetre van megoldásunk

Az állólétra az az eszköz, amely talán senkinek sem hiányozhat az eszköztárából. Legyen szó otthoni, fél profi vagy ipari felhasználásról, az állólétra alapfelszereltség. A legtöbb ember szeret barkácsolni, otthon tenni, venni. Persze az is megesik, hogy valaki nem szeret, de ha elromlik valami, vagy le kell emelni a magasból valamit, olyankor megerőlteti magát, és az otthoni használatra készült Krause állólétra ilyenkor kiváló segítség.
Olvasd tovább

Az otthoni „barkácsolás” is lehet biztonságos élmény - Krause létrával otthonra!

A Krause a  professzionális ipari és szakipari felhasználás mellett, sosem tévesztette szem elől a magánszemélyek egyszerűbb, de semmiképp sem jelentéktelenebb igényeit. Inkább a CORDA divíziójában összegyűjtötte őket. Építkezni kicsiben és nagyban is lehet. Egy több 100 fős cég 1 év alatt húz fel egy irodaházat, de egy csendes délutánon a szomszéd is dönthet úgy, hogy már pedig most előveszi a kreatív énjét, feláll egy létrára, és felszereli a kinti világítást.
Olvasd tovább

ÁllványBázis.hu - Krause márkaképviselet

Elfogadom

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...