Vannak dolgok, amelyeket csak a legbátrabbak képesek bevállalni. Mert létrára mászni szinte mindenki tud. Ám néhány lépcsőfok után, ahogyan a talajtól egyre nagyobb lesz a távolság, a többségnek elfogy a bátorsága. Majd, amikor már nem is a létrán, hanem a létra segítségével például a tetőn kell dolgozni, akkor csak a legrátermettebbek maradnak a gáton.
A Krause ipari felhasználású (Stabilo Professional) szakipari létrái, ezeknek a fent megnevezett bátor szakembereknek nyújt teljes körű megoldást. Mert bátorság ide vagy oda, nem megfelelő felszereléssel a tetőn, kéményen dolgozni inkább felelőtlenség, mint megsüvegelendő cselekedet.

Maximális biztonság a nagy kockázatú feladatok közben is

Persze valakinek fel kell másznia a tetőre, különben nehezen kerülne például tetőcserép a házakra. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ilyenkor le kell mondanunk a biztonságról. Sőt, a mi hitvallásunk szerint, semmiképpen nem szabad!

A magasban nincs helye kompromisszumnak

Amennyiben ránéz a kínálatunkra láthatja, hogy mi ipari, félprofi és otthoni használatra tervezett Krause eszközöket forgalmazunk. A Krause egy dologból nem enged. Az ön biztonságából és kényelméből. Teszik ezt azért, mert a magasban nem hisznek a kompromisszumban. Mert ott fenn kompromisszumot kötni akár a biztonság, akár a kényelem, akár a mobilitás terén, veszélyes. A Krause szakipari létrái kiemelkedő minőségükkel, tartósságukkal és a praktikumot, a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést a legnagyobb biztonságban lehetővé tevő kialakításukkal, a legjobb barátként segítik az ember munkáját ott fenn a magasban.

Tetőre két létrát, illetve egy kiegészítőt ajánlunk:

• a Krause alumínium, fa és alu/fa kivitelben kapható tetőlétrát, a tetőkön végzett szerelési munkákhoz. Stabil hajlított alumínium vagy bükkfa tokokkal a maximális stabilitásért.
• a Krause tetőgerincen gurítható rögzítőkampót, hogy a tetőlétra gyorsan és szerszám nélkül elhelyezhető legyen. Mindezt teherelosztó faalátéttel a tetőcserepek megóvása érdekében.
• az erősen bordázott, félkör alakú fokokkal (a könnyebb illeszkedésért) kialakított Krause kéményseprő alumíniumlétrát

Egyéb, kiemelkedő stabilitást igénylő szakipari létráink:

• műanyag támasztólétra
• műanyag tolólétra
• két oldalon járható műanyag létra
• lépcsőfokos műanyag állólétra
• ablaktisztító létra

A Krause kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az összes szakembernek, akinek kiemelkedően fontos a megbízhatóság, valódi megoldást nyújtson. Mert amikor valaki az ablakot pucolja a közel 8 méter magas ablaktisztító létrán, akkor ahogyan azt már írtuk. Ott kompromisszumnak helye nincs!