Az állólétra az az eszköz, amely talán senkinek sem hiányozhat az eszköztárából. Legyen szó otthoni, fél profi vagy ipari felhasználásról, az állólétra alapfelszereltség.

A legtöbb ember szeret barkácsolni, otthon tenni, venni. Persze az is megesik, hogy valaki nem szeret, de ha elromlik valami, vagy le kell emelni a magasból valamit, olyankor megerőlteti magát, és az otthoni használatra készült Krause állólétra ilyenkor kiváló segítség.

A biztonság fontossága és a kényelem nem lehet otthon sem kérdés

Az sajnos tévhit, hogy otthonra bármilyen állólétra megteszi. A biztonság mindig nagyon fontos, és ez az, amiben a Krause állólétrák sokkal többet nyújtanak az átlagos minőségű modelleknél.

A Corda termékcsalád 3-6 fokos háztartási létrái a stabilitásukkal, strapabíró alumínium kivitelükkel a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek. Az egy oldalon járható állólétra kapaszkodókerettel, csúszásgátló és bordázott fokokkal, és csúszásmentes lábdugókkal a maximális biztonságot szavatolják. Mind a fellépés, mind az állólétrán való huzamosabb állás is biztonságos és kényelmes.

A tehetséges barkácsolók a kedvenc Krause állólétráit a…

… Krause fél profi Monto termékcsaládjában találják meg. Itt már olyan állólétrák kaptak helyet, amelyek a háztartási állólétrákhoz képest extra funkciókkal is felszereltek (pl.: eloxált szárak, integrált vödörtartó, tárolófelület, szerszámtároló). Ezek olyan okos megoldások, amelyek könnyebbé, kényelmesebbé és gyorsabbá teszik a munkavégzést. Természetesen a biztonság nem szenved csorbát. Széles, bordázott lépcsőfokok biztosítják a biztonságos fel- és lelépést, valamint a csúszásmentes lábdugók és a sarokmerevítők, biztonságos acél dobogók és a szárat körülvevő biztonsági csuklórendszer sem hiányozhat.

Professzionális állólétrák professzionális szakembereknek

A Krause ipari felhasználású állólétrái a legszélsőségesebb körülmények között is bizonyítottan kiválóan teljesítenek. Legyen szó lépcsőfokos állólétráról, annak gurítható változatáról, vagy gurítható lépcsőfokos állólétráról kitámasztóval, a magasban végzett munka nem veszélyes többé. Az ipari állólétra nem csak nagyobb biztonságot, hanem egyszerűbb kezelhetőséget, gyorsabb haladást is jelent a munkában. Ami hosszútávon pozitív hatással van a pénztárcára is.

Amennyiben akár órákat kell eltölteni a magasban, akkor a nagy dobogós lépcsőfokos állólétrát és annak kapaszkodós változatát ajánljuk. A Krause a legmagasabb szinten szolgálja ki többek között a raktározásban, logisztikában, építkezéseken, ipari területen, nehezen hozzáférhető helyeken dolgozó szakembereket.

A Krause márkanév a garancia a kényelmes, mobilis és biztonságos munkavégzésre. Nézzen körül kedvére az otthoni, fél profi és ipari állólétráink között, és válassza Ön is a legmagasabb minőséget.