Termékek listája márka szerint AGT

AGT benzines függőleges...
2-3 munkanap
Függőleges talajfúró gép

AGT benzines függőleges földfúró/talajfúró (HONDA GX35)

AGT
20-FP50GX35
2-3 munkanap
189 900 Ft
Nettó súly (kg) 11 Bruttó súly (kg) 11,5 VTSZ 84321000 Fordulatszám (1/perc) 7000 Garancia 1 év Motor HONDA GX35 Motor teljesítménye (LE) 1,3 Hengerűrtartalom (cm3) 35,8 Üzemanyagtank (liter) 0,6 Motorolaj mennyisége (l) 0,1
AGT benzines függőleges...
2-3 munkanap
Függőleges talajfúró gép

AGT benzines függőleges földfúró/talajfúró (HONDA GX50)

AGT
20-FP50GX50
2-3 munkanap
219 900 Ft
Nettó súly (kg) 11 Bruttó súly (kg) 11,5 VTSZ 84321000 Fordulatszám (1/perc) 7000 Garancia 1 év Motor HONDA GX50 Motor teljesítménye (LE) 2 Hengerűrtartalom (cm3) 47,9 Üzemanyagtank (liter) 0,6

Az AGT (Advanced Construction Technology) az építőiparban és a kertészetben ismert és elismert márka, amely magas minőségű és megbízható berendezéseket kínál az építési és fenntartási feladatokhoz. A vállalat széles termékválasztékát az áramfejlesztőktől kezdve a lapvibrátorokon, betonsimítókon és betonvibrátorokon át egészen a fűkaszákig és talajfúrókig terjedő paletta alkotja, minden eszköz kiemelkedő teljesítményt és hatékonyságot nyújtva.

Az AGT áramfejlesztői tökéletes megoldást jelentenek olyan helyzetekben, ahol nincs hozzáférhető elektromos energiaforrás. Ezek az áramfejlesztők kiváló minőségű motorokkal és komponensekkel rendelkeznek, biztosítva a megbízható elektromos áramellátást a munkaterületeken. Az AGT áramfejlesztők könnyen hordozhatók, strapabíróak és csendes működést biztosítanak, ideálisak kültéri és beltéri projektekhez egyaránt.

A lapvibrátorok és betonvibrátorok elengedhetetlen eszközök a betonmunkák precíz elvégzéséhez. Az AGT lapvibrátorai és betonvibrátorai kiváló minőségű anyagokból készülnek, és hatékonyan segítik a beton öntését, simítását és légtelenítését. Ezek az eszközök könnyen kezelhetők és nagy teljesítményt nyújtanak, javítva az építkezések hatékonyságát és termelékenységét. Az AGT vibrátorok pontos és egyenletes eredményt garantálnak, lehetővé téve a sima és esztétikus betonfelületek létrehozását.

Az AGT betonsimítói magas minőségű és megbízható eszközök, amelyek segítségével könnyedén elkészíthető a sima és egyenletes betonfelület. A betonsimítók gyors és hatékony munkavégzést tesznek lehetővé, minimalizálva az időveszteséget és maximalizálva a kiváló eredményeket. Az AGT betonsimítók erős és tartós kialakítással rendelkeznek, hosszú élettartamot biztosítva, és könnyen kezelhetők, így bárki számára ideális választás építőipari projektek során.

A fűkasza és talajfúró az AGT kertészetben is nyújt segítséget. A kiváló minőségű és hatékony AGT fűkasza ideális választás a gazdaságos és pontos fűnyírásra, biztosítva a tiszta és rendezett kerteket. A talajfúrók segítségével könnyedén fúrhatók lyukak a talajba, például kerítésoszlopok vagy növények ültetéséhez. Az AGT kertészeti eszközöket a felhasználóbarát tervezés és a megbízható teljesítmény jellemzi, segítve a kertészeket a kert gondozásában és karbantartásában.

Az AGT elkötelezett a folyamatos fejlesztés és innováció iránt

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
2300 Ft 4090000 Ft
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.