Termékek listája márka szerint Master

Master hőlégfúvó B2PTC (ELEKTROMOS 3KW)
Raktáron
Elektromos hőlégfúvó

Master hőlégfúvó B2PTC (ELEKTROMOS 2KW)

Master
B2PTC
Raktáron
22 990 Ft
Vásárlás után mostantól az 1 év garancia mellett, további 2 év korlátozott garancia is jár, amihez regisztrálni kell a terméket. A regisztráció menetéről és feltételeiről szóló dokumentum megtalálható a csatolmányok között!
HŐLÉGFÚVÓ MASTER B3PTC (ELEKTROMOS 3KW)
Raktáron
Elektromos hőlégfúvó

Master hőlégfúvó B3PTC (ELEKTROMOS 3KW)

Master
B3PTC
Raktáron
28 990 Ft
Vásárlás után mostantól az 1 év garancia mellett, további 2 év korlátozott garancia is jár, amihez regisztrálni kell a terméket. A regisztráció menetéről és feltételeiről szóló dokumentum megtalálható a csatolmányok között!

A Master márkanév a megbízhatóságot, teljesítményt és innovációt képviseli a hőlégfúvók, ventillátorok és párátlanítók területén. Az évek során a Master bebizonyította, hogy kiváló minőségű termékeivel és szakértelmével kiemelkedik a piacon, és megfelel minden felhasználó igényeinek a különböző munkafolyamatok során.

A Master hőlégfúvók erős teljesítményű, megbízható és hatékony eszközök, amelyek ideálisak a fűtési és szárítási feladatokhoz. A különböző méretű és teljesítményű hőlégfúvók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy gyorsan és hatékonyan fűtsenek vagy szárítsanak különböző munkaterületeken. A Master hőlégfúvók kiváló minőségű anyagokból készülnek, és strapabíró kialakításuknak köszönhetően hosszú élettartammal rendelkeznek.

A Master ventillátorok pedig kiválóan alkalmazkodnak a különféle szellőztetési és levegőmozgatási igényekhez. A nagy teljesítményű motorok és ergonomikus tervezés garantálják a hatékony működést és csökkentik a zajszintet a munkaterületeken. A Master ventillátorok könnyen hordozhatók és állíthatók, így rugalmasan alkalmazhatók bármilyen helyszínen.

A Master párátlanítók kiváló megoldást nyújtanak a nedvesség eltávolítására és a levegőszárazság fenntartására különböző környezetekben. A hatékony párátlanítási technológia segít megelőzni a penészképződést és más nedvességgel kapcsolatos problémákat. A Master párátlanítók csendes működésűek és alacsony energiafogyasztásúak, így ideálisak otthoni vagy ipari felhasználásra egyaránt.

A Master által kínált hőlégfúvók, ventillátorok és párátlanítók széles választékban elérhetők, hogy minden felhasználó megtalálja a számára legmegfelelőbb eszközt. A Master termékek kiváló minőségű anyagokból készülnek, és magas szintű teljesítményt nyújtanak bármilyen környezetben. A Master márkára való támaszkodás garancia a megbízhatóságra és a hatékonyságra a legkülönfélébb feladatok ellátásához. Válassza a Master termékeket a professzionális és eredményes munkavégzés érdekében!

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
7133 Ft 3299001 Ft
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.