LEHÚZÓGERENDA MOTOR ENAR QGH (HONDA MOTOROS)
LEHÚZÓGERENDA MOTOR ENAR QGH (HONDA MOTOROS)
LEHÚZÓGERENDA MOTOR ENAR QGH (HONDA MOTOROS)
LEHÚZÓGERENDA MOTOR ENAR QGH (HONDA MOTOROS)

LEHÚZÓGERENDA MOTOR ENAR QGH (HONDA MOTOROS)

51-346004
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

444 490 Ft
Adóval együtt

 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Megfelelő szintű és tartós betonfelület létrehozásához a felületet ENAR vibrációs ikerlehúzó gerendával kell lehúzni és tömöríteni. A vibráció a beton konzisztenciájától, a gerenda hosszától és a motor teljesítményétől függően 50 - 150 mm mélységig hat.

  • Nagyobb felületeknél, ahol rövid idő alatt nagy mennyiségű betont kell bedolgozni
  • Sima, egyenletes felület kialakítása
  • HONDA GX160 négyütemű (5,4 LE) motor, erős és megbízható
  • A motoregység könnyen csatlakoztatható a gerendákhoz
  • A vibrációt egyenletesen továbbítja a gerenda hosszában
  • Gerendák közötti távolság 270 mm

Használat:

A gerenda két oldalán lévő vonószemre csatlakoztatva húzható (két embernek kell húznia a betonlehúzó gerendát).

Állítható méretű gerendapár (rendelhető tartozék):

  • alumínium iker gerendahossz 2,5 - 4,5 méter között állítható  (30kg)
  • acél iker gerendahossz 3,5 - 6
  • méter között állítható  (65kg)

Szállítási kód

15

Motor

HONDA GX160

Üzemanyag

benzin

Frekvencia (vib/min)

7000

Centrifugális erő (N)

3000

Ikergerenda hossz (m)

alu 2,5-4,5 / acél 3,5-6

Súly (kg)

47,2 (gerenda nélkül)

VTSZ

8479.1000

Csomagolás

papírdoboz

Az ENAR betonvibrátorok világszerte elismertek és megbízhatóak. A márka hosszú évek óta a betonozási iparágban tevékenykedik, és kiváló minőségű termékeket kínál az ügyfeleknek. Az ENAR a beton vibrációs technológiájának területén szakértő, és folyamatosan fejleszti termékeit az iparág legújabb trendjei és követelményei alapján.

Az ENAR betonvibrátorokat a szakemberek között elismerték a hatékonyságuk és a tartósságuk miatt. A termékek kiváló minőségű anyagokból készülnek, és precíz gyártási folyamatokkal biztosítják a hosszú élettartamot. Az ENAR betonvibrátorok erős teljesítményt nyújtanak, és a legkeményebb betonokat is képesek hatékonyan megvibrálni.

Az ENAR választékában számos különböző típusú betonvibrátor található, amelyek kielégítik az ügyfelek különféle igényeit. A hordozható kézi vibrátoroktól kezdve az öntöttvas vibrátorokig számos lehetőség közül választhatnak a felhasználók. Mindegyik termék ergonomikus kialakítású és könnyen kezelhető, ezáltal még nagyobb kényelmet és hatékonyságot nyújt a munkavégzés során.

Az ENAR betonvibrátorok széles körű alkalmazhatósággal rendelkeznek. Használhatók építkezéseken, útépítéseknél, hidaknál és egyéb betonozási projekteknél. A vibrátorok segítségével könnyedén és hatékonyan lehet elérni a kívánt beton minőséget és sűrűséget, ami nélkülözhetetlen a tartós és megbízható építési struktúrákhoz.

Az ENAR márka ügyfélbarát szolgáltatással rendelkezik, és kiemelt figyelmet fordít a vásárlók elégedettségére. Az ügyfélkapcsolati csapatuk mindig készen áll, hogy segítsen bármilyen kérdéssel vagy problémával kapcsolatban. Emellett az ENAR termékekre garanciát vállalnak, ami az ügyfelek számára további biztonságot nyújt a vásárlás során.

Összességében az ENAR betonvibrátorok professzionális és megbízható megoldást nyújtanak a betonozási projektekhez. A márka kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek segítenek a szakembereknek a hatékony munkavégzésben és a minőségi eredmények elérésében. Az ENAR betonvibrátorok megbízható partnerek a betonozási iparágban, és hozzájárulnak az építési projektek sikeréhez.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.