LEHÚZÓGERENDA MOTOR ENAR QPM 230V
LEHÚZÓGERENDA MOTOR ENAR QPM 230V
LEHÚZÓGERENDA MOTOR ENAR QPM 230V
LEHÚZÓGERENDA MOTOR ENAR QPM 230V

LEHÚZÓGERENDA MOTOR ENAR QPM 230V

51-346021
Elérhetőség: Rendelésre
Rendelésre:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

Beszállítói raktár: 0 db
569 900 Ft
Adóval együtt

 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Megfelelő szintű és tartós betonfelület létrehozásához a felületet ENAR vibrációs ikerlehúzó gerendával kell lehúzni és tömöríteni. A vibráció a beton konzisztenciájától, a gerenda hosszától és a motor teljesítményétől függően 50 - 150 mm mélységig hat.
 
Nagyobb felületeknél, ahol rövid idő alatt nagy mennyiségű betont kell bedolgozni
Sima, egyenletes felület kialakítása
Elektromos 230V (1,5 LE) motor
A motoregység könnyen csatlakoztatható a gerendákhoz
Átfordítható markolat, könnyű irányváltás
Húzható távtartók
Állítható méretű gerendapár:
alumínium iker gerendahossz 2,5 - 4,5 méter
acél iker gerendahossz 3,5 - 6
 méter
 
A vibrációt egyenletesen továbbítja a gerenda hosszában

Szállítási kód

15

Motor

Elektromos 230V (~1)

Frekvencia (vib/min)

6000

Centrifugális erő (N)

2700

Súly (kg)

56

VTSZ

8479.1000

Csomagolás

papírdoboz

Az ENAR betonvibrátorok világszerte elismertek és megbízhatóak. A márka hosszú évek óta a betonozási iparágban tevékenykedik, és kiváló minőségű termékeket kínál az ügyfeleknek. Az ENAR a beton vibrációs technológiájának területén szakértő, és folyamatosan fejleszti termékeit az iparág legújabb trendjei és követelményei alapján.

Az ENAR betonvibrátorokat a szakemberek között elismerték a hatékonyságuk és a tartósságuk miatt. A termékek kiváló minőségű anyagokból készülnek, és precíz gyártási folyamatokkal biztosítják a hosszú élettartamot. Az ENAR betonvibrátorok erős teljesítményt nyújtanak, és a legkeményebb betonokat is képesek hatékonyan megvibrálni.

Az ENAR választékában számos különböző típusú betonvibrátor található, amelyek kielégítik az ügyfelek különféle igényeit. A hordozható kézi vibrátoroktól kezdve az öntöttvas vibrátorokig számos lehetőség közül választhatnak a felhasználók. Mindegyik termék ergonomikus kialakítású és könnyen kezelhető, ezáltal még nagyobb kényelmet és hatékonyságot nyújt a munkavégzés során.

Az ENAR betonvibrátorok széles körű alkalmazhatósággal rendelkeznek. Használhatók építkezéseken, útépítéseknél, hidaknál és egyéb betonozási projekteknél. A vibrátorok segítségével könnyedén és hatékonyan lehet elérni a kívánt beton minőséget és sűrűséget, ami nélkülözhetetlen a tartós és megbízható építési struktúrákhoz.

Az ENAR márka ügyfélbarát szolgáltatással rendelkezik, és kiemelt figyelmet fordít a vásárlók elégedettségére. Az ügyfélkapcsolati csapatuk mindig készen áll, hogy segítsen bármilyen kérdéssel vagy problémával kapcsolatban. Emellett az ENAR termékekre garanciát vállalnak, ami az ügyfelek számára további biztonságot nyújt a vásárlás során.

Összességében az ENAR betonvibrátorok professzionális és megbízható megoldást nyújtanak a betonozási projektekhez. A márka kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek segítenek a szakembereknek a hatékony munkavégzésben és a minőségi eredmények elérésében. Az ENAR betonvibrátorok megbízható partnerek a betonozási iparágban, és hozzájárulnak az építési projektek sikeréhez.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.