BETONTROWEL SZÁRAZANYAG SZÓRÓKOCSI KÉTKEREKŰ BT2WMS

BETONTROWEL SZÁRAZANYAG SZÓRÓKOCSI KÉTKEREKŰ BT2WMS

75-BT2WMS
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

Beszállítói raktár: 1 db
529 900 Ft
Adóval együtt

 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

A kiváló minőségű anyagokból készült, igényes kivitelű BetonTrowel szárazanyag szórókocsi alkalmas a poranyagok egyenletes eloszlatására a gépi simítás előtt. 
A kiszórt adalékanyag a betonsimítás után egybeköt a betonpadló anyagával, sima és jó minőségű felületet eredményez.

  •  A kiszórt mennyiség pontosan szabályozható (állandó felületminőség és gazdaságosság)
  • Alacsony szórási magasság (nem keletkezik por)
  • Széles tolókar (könnyen irányítható)
  • Felhajtható támasztókar (a kocsi megtöltve is stabilan áll)
  • Szelepes, külön forgó kerekek (akár helyben is megfordítható)
  • Akár 100 kg anyaggal is feltölthető
  • Kivehető biztonsági rács (zsákszakítóval)
  • Oldalmarkolat (könnyen emelhető)
  • Tolókar egyszerűen behajtható  (egyszerű szállítás)
  • Kerekek száma 2db

Tartály kapacitás (kg)

100

Kerekek száma (db)

2

Súly (kg)

58

Szállítási kód

15

VTSZ

8479.1000

Csomagolás

papírdoboz

BETONTROWEL – Betonmegmunkáló Szerszámok

A BETONTROWEL egy vezető vállalat a betonmegmunkáló szerszámok terén, elkötelezettséget vállalva az innováció, a minőség és a megbízhatóság iránt. Az általunk kínált széles termékkínálat magában foglalja a betonsimítókat, betonmarót, betonvibrátorokat és egyéb fontos berendezéseket, amelyek kiváló minőségükről és hatékonyságukról ismertek.

A BETONTROWEL szerszámok tervezését és gyártását alapvetően a felhasználók igényei és elvárásai irányítják. Minden egyes termékünk erős és tartós kialakítással rendelkezik, hogy hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtsanak. Az ergonomikus tervezés és a könnyű kezelhetőség garantálja a felhasználóknak a kényelmes és hatékony munkavégzést.

A betonsimítóink kiemelkednek a piacon, kiváló minőségükkel és hatékonyságukkal. Ergonomikus kialakításuk és megbízható motorjaik segítenek precízen és hatékonyan dolgozni. A kiegyensúlyozott súlyelosztás minden helyzetben stabil munkavégzést biztosít. A simítólapjaik strapabíróan vannak kialakítva, helytállnak bármilyen körülmények között.

A betonmaróink nagy teljesítményre képesek a folyamatos üzem során is. Az erős motorok és a precízen kialakított vágókések kiválóan teljesítenek a nehéz betonfelületek marásakor. Könnyen kezelhető dizájnunk és a porzsákos rendszer lehetővé teszi a tiszta és hatékony munkavégzést.

A betonvibrátoraink segítségével a beton simítása és tömörítése egyszerű és hatékony lesz. Erős motorjaik és a rezgőfejek pontos kialakítása garantálja, hogy minden egyes projektnél tökéletes eredményeket érünk el. A kényelmes fogantyúk és a vibrációcsökkentő technológia minimálisra csökkenti az erőfeszítéseket és a fáradtságot, biztosítva a kényelmes munkavégzést.

A BETONTROWEL folyamatosan törekszik a termékkínálat bővítésére, valamint az új technológiák és anyagok bevezetésére, hogy mindig naprakész maradjon a betonmegmunkáló szerszámok terén. A vállalatunk célja az, hogy a felhasználók igényeinek megfelelően olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyekkel könnyedén és hatékonyan végezhetik el munkájukat.

BETONTROWEL - Az Ön partnere a betonmegmunkálásban!

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.