BETONTROWEL ÉRDESÍTŐ HENGER 120CM (3X1,8M NYÉLLEL)
BETONTROWEL ÉRDESÍTŐ HENGER 120CM (3X1,8M NYÉLLEL)
BETONTROWEL ÉRDESÍTŐ HENGER 120CM (3X1,8M NYÉLLEL)
BETONTROWEL ÉRDESÍTŐ HENGER 120CM (3X1,8M NYÉLLEL)

BETONTROWEL ÉRDESÍTŐ HENGER 120CM (3X1,8M NYÉLLEL)

75-BT48RTC
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

Beszállítói raktár: 1 db
199 900 Ft
Adóval együtt

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

A friss betonfelület érdesítésére, texturált felület készítésére

120 cm henger szélesség

Hosszabbítható nyél 3×1,8m

Hengerméret (cm)

120

Toldható nyélhossz (m)

1,8

Nyél (db)

3

Súly (kg)

17

BETONTROWEL – Betonmegmunkáló Szerszámok

A BETONTROWEL egy vezető vállalat a betonmegmunkáló szerszámok terén, elkötelezettséget vállalva az innováció, a minőség és a megbízhatóság iránt. Az általunk kínált széles termékkínálat magában foglalja a betonsimítókat, betonmarót, betonvibrátorokat és egyéb fontos berendezéseket, amelyek kiváló minőségükről és hatékonyságukról ismertek.

A BETONTROWEL szerszámok tervezését és gyártását alapvetően a felhasználók igényei és elvárásai irányítják. Minden egyes termékünk erős és tartós kialakítással rendelkezik, hogy hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtsanak. Az ergonomikus tervezés és a könnyű kezelhetőség garantálja a felhasználóknak a kényelmes és hatékony munkavégzést.

A betonsimítóink kiemelkednek a piacon, kiváló minőségükkel és hatékonyságukkal. Ergonomikus kialakításuk és megbízható motorjaik segítenek precízen és hatékonyan dolgozni. A kiegyensúlyozott súlyelosztás minden helyzetben stabil munkavégzést biztosít. A simítólapjaik strapabíróan vannak kialakítva, helytállnak bármilyen körülmények között.

A betonmaróink nagy teljesítményre képesek a folyamatos üzem során is. Az erős motorok és a precízen kialakított vágókések kiválóan teljesítenek a nehéz betonfelületek marásakor. Könnyen kezelhető dizájnunk és a porzsákos rendszer lehetővé teszi a tiszta és hatékony munkavégzést.

A betonvibrátoraink segítségével a beton simítása és tömörítése egyszerű és hatékony lesz. Erős motorjaik és a rezgőfejek pontos kialakítása garantálja, hogy minden egyes projektnél tökéletes eredményeket érünk el. A kényelmes fogantyúk és a vibrációcsökkentő technológia minimálisra csökkenti az erőfeszítéseket és a fáradtságot, biztosítva a kényelmes munkavégzést.

A BETONTROWEL folyamatosan törekszik a termékkínálat bővítésére, valamint az új technológiák és anyagok bevezetésére, hogy mindig naprakész maradjon a betonmegmunkáló szerszámok terén. A vállalatunk célja az, hogy a felhasználók igényeinek megfelelően olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyekkel könnyedén és hatékonyan végezhetik el munkájukat.

BETONTROWEL - Az Ön partnere a betonmegmunkálásban!

HELYETTESÍTŐ TERMÉKEK

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.