LAPVIBRÁTOR ENAR ZEN20CGH
LAPVIBRÁTOR ENAR ZEN20CGH
LAPVIBRÁTOR ENAR ZEN20CGH
LAPVIBRÁTOR ENAR ZEN20CGH
LAPVIBRÁTOR ENAR ZEN20CGH
LAPVIBRÁTOR ENAR ZEN20CGH

LAPVIBRÁTOR ENAR ZEN20CGH

51-ZEN20CGH
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

Beszállítói raktár: 1 db
699 900 Ft
Adóval együtt

Garancia 1 év
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Nagy kiterjedésű talaj- és betonfelület, gyors és pontos tömörítése végezhető az ENAR lapvibrátorok segítségével. Kiemelkedő tömörítési erővel és hatékonysággal rendelkeznek, emellett praktikus és kompakt kivitelüknek köszönhetően, könnyen szállíthatók építkezési munkálatokhoz, felszíni javításokhoz.

 

  • Eredeti, nagy teljesítményű HONDA GX160 motor (5,5 LE), olajszintérzékelővel
  • Nagy centrifugális/tömörítési erő
  • Beépített szállítókerekekkel könnyen mozgatható
  • Összehangolt kihajtás (excenter, kuplung, ékszíj) a jobb hatásfok és a hosszabb élettartam érdekében
  • Rezgéscsökkentő markolat és motortartók
  • Lehajtható fogantyú az egyszerű szállításért
  • Kényelmesen elérhető gázkar a fogantyún
  • Masszív, öntöttvas alkatrészek, talp és védőkeret
  • Zárt alvázú motorvédelem a talaj és homok behatolásától

 

Motor HONDA GX160
Munkaszélesség (cm) 43
Centrifugális erő (kN) 20
Vibrációs frekvencia (Hz) 85
Fordulatszám (1/perc) 5100
Haladási sebesség (m/perc) 24-26
Súly (kg) 91
Méret (szxhxm) (cm) 40x116x95

Garancia
1 év

Az ENAR betonvibrátorok világszerte elismertek és megbízhatóak. A márka hosszú évek óta a betonozási iparágban tevékenykedik, és kiváló minőségű termékeket kínál az ügyfeleknek. Az ENAR a beton vibrációs technológiájának területén szakértő, és folyamatosan fejleszti termékeit az iparág legújabb trendjei és követelményei alapján.

Az ENAR betonvibrátorokat a szakemberek között elismerték a hatékonyságuk és a tartósságuk miatt. A termékek kiváló minőségű anyagokból készülnek, és precíz gyártási folyamatokkal biztosítják a hosszú élettartamot. Az ENAR betonvibrátorok erős teljesítményt nyújtanak, és a legkeményebb betonokat is képesek hatékonyan megvibrálni.

Az ENAR választékában számos különböző típusú betonvibrátor található, amelyek kielégítik az ügyfelek különféle igényeit. A hordozható kézi vibrátoroktól kezdve az öntöttvas vibrátorokig számos lehetőség közül választhatnak a felhasználók. Mindegyik termék ergonomikus kialakítású és könnyen kezelhető, ezáltal még nagyobb kényelmet és hatékonyságot nyújt a munkavégzés során.

Az ENAR betonvibrátorok széles körű alkalmazhatósággal rendelkeznek. Használhatók építkezéseken, útépítéseknél, hidaknál és egyéb betonozási projekteknél. A vibrátorok segítségével könnyedén és hatékonyan lehet elérni a kívánt beton minőséget és sűrűséget, ami nélkülözhetetlen a tartós és megbízható építési struktúrákhoz.

Az ENAR márka ügyfélbarát szolgáltatással rendelkezik, és kiemelt figyelmet fordít a vásárlók elégedettségére. Az ügyfélkapcsolati csapatuk mindig készen áll, hogy segítsen bármilyen kérdéssel vagy problémával kapcsolatban. Emellett az ENAR termékekre garanciát vállalnak, ami az ügyfelek számára további biztonságot nyújt a vásárlás során.

Összességében az ENAR betonvibrátorok professzionális és megbízható megoldást nyújtanak a betonozási projektekhez. A márka kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek segítenek a szakembereknek a hatékony munkavégzésben és a minőségi eredmények elérésében. Az ENAR betonvibrátorok megbízható partnerek a betonozási iparágban, és hozzájárulnak az építési projektek sikeréhez.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.