ENAR TIFON601 rotoros betonsimító behajtható karral (HONDA GX160)

51-TIFON601
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

Beszállítói raktár: 1 db
659 000 Ft
Adóval együtt

 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

ENAR TIFON 601 rotoros betonsimító (60 cm)

Az ENAR TIFON 60 cm munkaszélességű, eredeti HONDA motorral ellátott rotoros betonsimító, bevált műszaki megoldással, masszív kialakításával és precíz, megbízható működésével kényelmessé és könnyűvé teszik a betonsimítási munkákat. A gép vezetőkarja egyszerűen behajtható, ami egyszerűbb szállítást és kisebb tárolási helyigényt eredményez. A simítógép elforduló védőgyűrűje lehetővé teszi a falakig történő gépi simítást, így minimalizálja a falak tövében és a sarkokban kézzel végzendő simítási utómunkákat. Az elforduló védőgyűrű megakadályozza a gép illetve a fal károsodását a simítás során.

A betonsimító gépeket használatra készen, 4 db glettlapáttal szállítjuk.

 

Az ENAR TIFON 601 rotoros betonsimító előnyei:

  • Forgó acél védőgyűrű, kerülete védőgumival felszerelve, így szorosan a fal mentén is dolgozhatunk vele
  • Praktikus méretéből adódóan a sarkokban is hatékony, illetve az ajtókereten is átfér
  • Rendkívül merev, összecsukható irányító-, vezetőkar (egyszerűbb szállítás, kisebb helyigény)
  • Centrifugális vészleállító (a gép kipörgésekor aktiválódik)
  • Kábelvédelem: be- és kivezetések az irányítókaron az elektromos kábelek sérülésének, kopásának elkerülése érdekében
  • Kényelmes fogantyú, biztonsági vészleállítóval felszerelve
  • Nagy átmérőjű kézikerékkel, pontosan állítható lapátszög (simítás erőssége)
  • Egy darabból kialakított hajtóműház, léghűtő bordákkal
  • Az erősített hajtómű problémamentes működést biztosít hosszú távon
  • Erősített, öntöttvas lapátkereszt a hosszú élettartam biztosítására
  • Kopásálló, acél glettlapátok
  • Eredeti GX sorozatú, ipari HONDA motor, olajszint érzékelővel (egyszerű olajszint ellenőrzés)
  • Alacsony szervizigény és üzemeltetési költség

 

Tudta?

A legjobb megmunkálás érdekében a betont simítani kell mielőtt gletteljük. Simításnál tömörítjük is a betont, mivel a nehezebb anyagokat lenyomjuk, a finom anyagok és a hozzáadott víz pedig a felszínre kerül. Ez munkafázis a felület szintezése után/glettelése előtt történik, simítótányérokkal. Mindegyik rotoros betonsimítónk használható simítótányérokkal. A tányér egyszerűen felrögzíthető a lapátkeresztre, és segítségével egy keményebb, tömörebb felület érhető el. 

Fontos a simítás megfelelő időzítése. A felhasználónak mindenképp várnia kell addig amíg a puha beton kellőképp keménnyé nem válik, hogy a gép súlyát elbírja.  Ha a beton túl puha a gép felgyűri a felületet; ha pedig túl kemény nem fejti ki teljesen simító hatását. Egy hasznos ellenőrzési megoldás, hogy  a betonfelületen álló felhasználó lábnyomának 3 mm mélységűnek kell lennie.

A glettelés a betonozás befejezése, amivel egy tökéletes, felületi szennyeződéstől mentes, szilárd felület érhető el, megelőzve a repedezést, víz általi károsodást. Rotoros betonsimításnál glettlapátokat használunk. A glettelési folyamat alkalmas fedőrétegek/keményítőadalékok/színezékek/ anyagszálak bedolgozására is. 

Tulajdonságok

Nettó súly (kg)--52

Bruttó súly (kg)--52.0

VTSZ--84306100

Rotorátmérő (mm)--600

Motor--HONDA GX160

Lapátok száma (db)--4

Rotorátmérő (cm)--60

Rotorok száma (db)--1

Üzemanyag--benzin

Motor teljesítménye (LE)--5,5

 

Súly
52 kg

Az ENAR betonvibrátorok világszerte elismertek és megbízhatóak. A márka hosszú évek óta a betonozási iparágban tevékenykedik, és kiváló minőségű termékeket kínál az ügyfeleknek. Az ENAR a beton vibrációs technológiájának területén szakértő, és folyamatosan fejleszti termékeit az iparág legújabb trendjei és követelményei alapján.

Az ENAR betonvibrátorokat a szakemberek között elismerték a hatékonyságuk és a tartósságuk miatt. A termékek kiváló minőségű anyagokból készülnek, és precíz gyártási folyamatokkal biztosítják a hosszú élettartamot. Az ENAR betonvibrátorok erős teljesítményt nyújtanak, és a legkeményebb betonokat is képesek hatékonyan megvibrálni.

Az ENAR választékában számos különböző típusú betonvibrátor található, amelyek kielégítik az ügyfelek különféle igényeit. A hordozható kézi vibrátoroktól kezdve az öntöttvas vibrátorokig számos lehetőség közül választhatnak a felhasználók. Mindegyik termék ergonomikus kialakítású és könnyen kezelhető, ezáltal még nagyobb kényelmet és hatékonyságot nyújt a munkavégzés során.

Az ENAR betonvibrátorok széles körű alkalmazhatósággal rendelkeznek. Használhatók építkezéseken, útépítéseknél, hidaknál és egyéb betonozási projekteknél. A vibrátorok segítségével könnyedén és hatékonyan lehet elérni a kívánt beton minőséget és sűrűséget, ami nélkülözhetetlen a tartós és megbízható építési struktúrákhoz.

Az ENAR márka ügyfélbarát szolgáltatással rendelkezik, és kiemelt figyelmet fordít a vásárlók elégedettségére. Az ügyfélkapcsolati csapatuk mindig készen áll, hogy segítsen bármilyen kérdéssel vagy problémával kapcsolatban. Emellett az ENAR termékekre garanciát vállalnak, ami az ügyfelek számára további biztonságot nyújt a vásárlás során.

Összességében az ENAR betonvibrátorok professzionális és megbízható megoldást nyújtanak a betonozási projektekhez. A márka kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek segítenek a szakembereknek a hatékony munkavégzésben és a minőségi eredmények elérésében. Az ENAR betonvibrátorok megbízható partnerek a betonozási iparágban, és hozzájárulnak az építési projektek sikeréhez.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.