Hordtáska 1670mm BATTIPAV kézi csempevágóhoz
Hordtáska 1670mm BATTIPAV kézi csempevágóhoz
Hordtáska 1670mm BATTIPAV kézi csempevágóhoz
Hordtáska 1670mm BATTIPAV kézi csempevágóhoz

Hordtáska 1670mm BATTIPAV kézi csempevágóhoz

67-613010I
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

Beszállítói raktár: 0 db
59 990 Ft
Adóval együtt

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Hordtáska 1670mm BATTIPAV kézi csempevágóhoz

A Battipav csempevágó egy kiváló minőségű és megbízható eszköz, amelyet a professzionális és otthoni felhasználók egyaránt bátran választhatnak. Ez a csempevágó könnyű használatot és pontosságot kínál, így ideális választás minden olyan projekthez, amelyhez pontos vágásokra van szükség.

Az első dolog, amit észre lehet venni a Battipav csempevágón, az az ergonomikus kialakítása. A gyártók gondoskodtak arról, hogy ez az eszköz kényelmes és könnyen kezelhető legyen. A markolatok puha és tapintásuk kellemes, így hosszabb időn át is kényelmesen használható. Emellett könnyű súlya miatt egyszerűen mozgatható és hordozható, ami rendkívül hasznos lehet, ha sok helyen kell dolgozni.

A második kiemelkedő tulajdonság a Battipav csempevágónak a precizitás. Az eszközben található pontosan kalibrált vágókés lehetővé teszi a pontos és egyenes vágások végrehajtását. Ez nagyon fontos, ha valamilyen speciális csempevágásra van szükség, például ferde vágásokhoz vagy mozaik csempékhez. Az eredmény mindig tiszta és pontos lesz, így nem kell aggódni a sérült csempék miatt.

A Battipav csempevágó széles vágási kapacitással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nagyobb méretű csempék vágása sem jelent problémát. Ez a flexibilitás lehetővé teszi, hogy számos különböző projekthez felhasználható legyen, legyen szó fürdőszoba felújításról vagy konyha csempezésről.

Emellett a Battipav csempevágó rendelkezik egy tartós és masszív szerkezettel. Az eszköz alapja stabil és biztonságos, így nincs szükség aggódni az akadályok miatt. Az acélvágókések nagy kopásállósággal rendelkeznek, így hosszú élettartammal rendelkeznek és nem igényelnek gyakori cserét.

A Battipav csempevágó könnyen karbantartható és tisztán tartható is. A vágókés cseréje könnyen elvégezhető a gyors és egyszerű csere mechanizmusnak köszönhetően. Emellett az eszköz könnyen tisztítható is, így mindig tökéletesen működik.

Összességében a Battipav csempevágó kiváló választás mindenki számára, aki minőségi és pontos vágási eredményeket szeretne elérni. Az ergonomikus kialakítás és a könnyű kezelhetőség mellett a tartósság és a nagy vágási kapacitás a kiegészítő előnyök közé tartozik. Ne habozzon választani a Battipav csempevágót, ha professzionális eredményekre vágyik!

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.