metaloBox LIGHT 800 MINI Könnyű tárolószekrény 1 polccal
metaloBox LIGHT 800 MINI Könnyű tárolószekrény 1 polccal
metaloBox LIGHT 800 MINI Könnyű tárolószekrény 1 polccal
metaloBox LIGHT 800 MINI Könnyű tárolószekrény 1 polccal

metaloBox LIGHT 800 MINI Könnyű tárolószekrény 1 polccal

LIGHT 800MINI
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

181 825 Ft
Adóval együtt

 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Magasság 1000 mm
Szélesség 800 mm
Mélység 400 mm
Súly 38 kg
Polcok száma 1 db
Teherbírás polconként 30 kg
Alapanyag I. osztályú acéllemez

Alapszín RAL 7035 / világosszürke
Festés elektrosztatikus szinterezés / porszórás
Termékkód LIGHT 800 MINI
LIGHT termékcsalád új, alacsony verziójának segítségével még egyszerűbben és helytakarékosabban alakíthatja ki az irodát. Tökéletes megoldást nyújt akkor, ha kevés dolgot kell elhelyezni, amelyre kis hely áll rendelkezésre. Kiegészítve a klasszikus könnyű tárolószekrényeinkkel, tökéletes megoldást nyújt az irodai mapparendszerek, kisebb alkatrészek és könnyebb szerszámok ízléses elhelyezésére.

Metalobox termékeink a legmagasabb minőséget és funkcionalitást képviselik a fém tárolóeszközök terén. Az ügyfeleknek tartós, megbízható és stílusos megoldást kínálunk az otthoni, irodai vagy ipari tárolási igényeikhez. Azt szeretnénk, hogy a Metalobox ne csak egy márka legyen, hanem egy életmód, ami segít az embereknek rendezettebb és rendezettebb életet élni.

Az első dolog, ami a Metalobox termékekről eszünkbe jut, az a minőség. Minden egyes termékünk a legjobb minőségű anyagokból, precíziós gyártási folyamatokkal és alapos minőségellenőrzéssel készül. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot, amire ügyfeleink számítanak. Nem kell aggódni, hogy a Metalobox dobozok könnyen eltörnek vagy megsérülnek, hiszen a legnehezebb körülményeknek is ellenállnak.

Második jellemzőnk, hogy a Metalobox termékek rendkívül funkcionálisak. Különböző méretben és formában érhetők el, így mindenféle tárgy és dokumentum tárolására alkalmasak. Az intelligens tervezésnek köszönhetően a dobozok praktikusak és könnyen kezelhetőek. Észre fogja venni, hogy minden részlettel gondoskodtunk arról, hogy az ügyfeleknek a lehető legkényelmesebb legyen a használat. A Metalobox termékekkel könnyedén rendezheti és szervezheti otthonát, irodáját vagy műhelyét.

Harmadik jellemzőnk, hogy a Metalobox termékek stílusosak és vonzóak. A letisztult, modern dizájn és a választható különböző színek lehetővé teszik, hogy a Metalobox termékek harmonizáljanak bármilyen térrel és enteriőrrel. Nem csak funkcionálisak, de esztétikailag is vonzóak, így büszkén kiállíthatja őket.

Végül, de nem utolsósorban, a Metalobox egy olyan márka, amely gondoskodik az ügyfeleiről. Bármi problémája vagy kérdése van, készséges és barátságos ügyfélszolgálatunk mindig ott van, hogy segítsen. Azt szeretnénk, hogy elégedett és boldog legyen Metalobox termékeivel, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez így legyen.

Összességében tehát a Metalobox a minőség, a funkcionalitás, az esztétika és az ügyfélközpontúság szinonimája. Ha a Metalobox termékek mellett dönt, biztos lehet benne, hogy egy megbízható és stílusos tárolási megoldást választott, amely megkönnyíti mindennapi életét.

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.