Gurulóállvány

Gurulóállvány

Termékek 399
1 - 36 a(z) 399 termékből

A gurulóállvány praktikus megoldást jelent abban az esetben, ha magasban szükséges javításokat végezni, és a feladat valamely irányban nagyjából folyamatos mozgást igényel. Nyilván biztonsági okokból nem gurulnak csak úgy, szabadon ezek az eszközök, kitámasztással is rendelkeznek a tökéletesen biztonságos munkavégzés érdekében. A fel- és lejutás...

A gurulóállvány praktikus megoldást jelent abban az esetben, ha magasban szükséges javításokat végezni, és a feladat valamely irányban nagyjából folyamatos mozgást igényel. Nyilván biztonsági okokból nem gurulnak csak úgy, szabadon ezek az eszközök, kitámasztással is rendelkeznek a tökéletesen biztonságos munkavégzés érdekében. A fel- és lejutást lépcsős megoldás segíti, csúszásmentes felülettel ellátva, jellemzően kapaszkodási lehetőséggel is kiegészítve. Az adott szerkezet terhelési képessége mindig meghatározott.

Mivel alapvetően veszélyesek a gurulóállvánnyal végzett munkálatok, így a szerkezeteket számos biztonsági elvárásnak szükséges megfeleltetni. Ezek közül a legkorszerűbb a TÜV Rheinland által kibocsátott, EU-s feltételeknek is megfelelő tanúsítvány.

Kevesebb
Még több

Szűrés

Kategória
more... less
Ár
33236 Ft‎ 3385066 Ft‎
Gyártó
more... less
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 15 m
Állómagasság
Járólap magassága.
0 m 13 m
Járólap hossza
more... less
Járólap szélessége
more... less

Információ

    Legfrissebb cikkeink

    Nézd meg blogunkat

    ÁllványBázis.hu - Krause márkaképviselet

    Elfogadom

    Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...