Gurulóállvány

Krause Corda Létraállvány 2x6 Fokos
  • Kedvezményes ár / -25%
Beszállítói raktáron
Krause Létra és állvány egyben

Krause Corda Létraállvány 2x6 Fokos

Krause
082015
Beszállítói raktáron
36 413 Ft 48 551 Ft
A KRAUSE, a létrák és állványrendszerek méltán híres gyártója, széles termékkínálattal rendelkezik. A Krause Corda Létraállvány 2x6 Fokos Alumínium létraállvány, amely kényelmes és biztonságos munkavégzést biztosít akár lépcsőházban is, a variálhatóságnak köszönhetően.
Krause Corda Létraállvány 2x7 Fokos
  • Kedvezményes ár / -25%
Beszállítói raktáron
Krause Létra és állvány egyben

Krause Corda Létraállvány 2x7 Fokos

Krause
082107
Beszállítói raktáron
41 218 Ft 54 957 Ft
A KRAUSE, a létrák és állványrendszerek méltán híres gyártója, széles termékkínálattal rendelkezik. A Krause Corda Létraállvány 2x7 Fokos Alumínium létraállvány, amely kényelmes és biztonságos munkavégzést biztosít akár lépcsőházban is, a variálhatóságnak köszönhetően.
Krause Monto Climtec Munkaállvány II.Magasítás
  • Kedvezményes ár / -25%
Beszállítói raktáron
Krause ClimTec

Krause Monto Climtec Munkaállvány II.Magasítás (alkatrész csomag)

Krause
710154
Beszállítói raktáron
117 292 Ft 156 389 Ft
Csak magasítás! Krause Monto Climtec Munkaállvány II. magasítását tartalmazó csomag, mellyel az állvány 7 m munkamagasságig bővíthető. Használatához szükséges feltételek: Krause Monto Climtec Munkaállvány Alapcsomag (710116) Krause Monto Climtec Munkaállvány I.Magasítás (710130)
Krause Monto Climtec Munkaállvány I.Magasítás
  • Kedvezményes ár / -25%
Beszállítói raktáron
Krause ClimTec

Krause Monto Climtec Munkaállvány I.Magasítás (alkatrész csomag)

Krause
710130
Beszállítói raktáron
128 632 Ft 171 510 Ft
Csak magasítás! Krause Monto Climtec Munkaállvány I. magasítását tartalmazó csomag, mellyel az alapállvány 5 m munkamagasságig bővíthető. Használatához szükséges feltételek: Krause Monto Climtec Munkaállvány Alapcsomag (710116)

A gurulóállvány praktikus megoldást jelent abban az esetben, ha magasban szükséges javításokat végezni, és a feladat valamely irányban nagyjából folyamatos mozgást igényel. Nyilván biztonsági okokból nem gurulnak csak úgy, szabadon ezek az eszközök, kitámasztással is rendelkeznek a tökéletesen biztonságos munkavégzés érdekében. A fel- és lejutást lépcsős megoldás segíti, csúszásmentes felülettel ellátva, jellemzően kapaszkodási lehetőséggel is kiegészítve. Az adott szerkezet terhelési képessége mindig meghatározott.

Mivel alapvetően veszélyesek a gurulóállvánnyal végzett munkálatok, így a szerkezeteket számos biztonsági elvárásnak szükséges megfeleltetni. Ezek közül a legkorszerűbb a TÜV Rheinland által kibocsátott, EU-s feltételeknek is megfelelő tanúsítvány. A Krause és Zarges által gyártott minden ilyen követelménynek megfelelő gurulós állványai széles szortimentben elérhetőek. Többféle munkamagasság, járólap hosszúság és szélesség közül mindenki megtalálhatja a megfelelő munkaállványt, melyre szüksége lehet. Mint a Krause, mint a Zarges készít ipari, félprofi, háztartási célú gurulóállványt, melyekből többféle alkategória közül kiválasztható a legmegfelelőbb termék. Az allvanybazis.hu segít megoldást találni a kérdésedre bármely termékcsoportot is érinti az!

A Krause által gyártott alumínium állványok három főbb kategóriába sorolhatóak: Krause Stabilo mely profi, ipari kategóriába tartozik, napi felhasználásra is javasolt, Krause Monto Protec félprofi állványok szakipari munkák végzésére, rendszeres használatra, illetve a Krause Corda mely ház körüli munkákra terveztek, alkalmi használatra.

A Zarges gurulóállványai is hasonlóan pozicionálva több márkanév alatt kerülnek forgalomba mint ipari szegmensben: Zarges MultiTower, Zarges ReachMaster, Zarges CompactMaster, Zarges RollMaster, illetve félprofi kategóriában a Zarges ModulMaster mely korábbi nevén a Zarges Z300 néven futott és leginkább így is ismert.

Az allvanybazis.hu oldalunkon ha ezen termék körök közül keres terméket: aluállvány, alumínium állvány, gurulóállvány, gurulósállvány, munkaállvány akkor vagy a Krause, vagy a Zarges kínálatából biztosan találunk megfelelőt! Az állványokat országosan kiszállítjuk ingyenesen, melyek járatos méretei készletről azonnal átvehetőek.

Ha megbízható, hozzáértő helyről szeretné kiválasztani, megvásárolni gurulóállvány termékét, akkor bátran keresse a Namaka Kft. által üzemeltetett allvanybazis.hu szakértő kollegáit, akik készséggel állnak rendelkezésére. Krause és Zarges gurulóállványok márka képviselete.

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
36413 Ft 3486618 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 15 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Járólap hossza
Több... Kevesebb
Járólap szélessége
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...