Fúró-csavarozógépek


Fúró- és csavarozógépek

A kényelmesen és gyorsan használható fúró- és csavarozógépek sok esetben jó szolgálatot tesznek. Nagy segítséget nyújtanak például akkor, amikor lapra szerelt bútorokat szeretnénk összeállítani, vagy amikor polcokat akarunk rögzíteni a falhoz. 

A csavarozást kézzel is el tudjuk végezni, de ez esetben sokkal több időbe és munkába telik a feladat elvégzése. Emiatt pedig még egy viszonylag kevés elemből álló asztal vagy szekrény összeállítása is sokkal tovább tart, mintha szerszámgéppel dolgoznánk. A fúrással már más helyzet, ehhez mindenképp egy megbízható készülék használatára van szükségünk. 


A webáruházunkban minden fontos munkaeszközt megtalálsz, amik a gyors, hatékony és biztonságos munkavégzéshez kellenek. A professzionális kivitelben készülő létrák és állványok jelentik az egyik legnagyobb termékkategóriánkat, ugyanakkor a színvonalas munkára képes szerszámgépek megvásárlására is lehetőséged nyílik nálunk. 

Elvégre ezeknek a használatára is nagy szükség van a felújítási, illetve átépítési munkák alkalmával. Folyamatosan arra törekszünk, hogy a lehető legszélesebb körben lefedjük a felhasználói igényeket. Így nem volt kérdés, hogy többek között a fúró- és csavarozógépekkel is kibővítjük a kínálatunkat. Ezeket itt, ebben a kategóriában találod. 

Milyen fúró- és csavarozógépeket találsz a kínálatunkban?

Számunkra nagyon fontos, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek a tőlünk vásárolt munkaeszközökkel. Ennek megfelelően kizárólag olyan termékeket kínálunk, amik minden szempontból teljesíteni tudják az elvárásokat. Ez természetesen a fúró- és csavarozógépekre is igaz. 

Mint ahogy sok más szerszámgépünket, ezeket is a Hikoki cég gyártja, ami garanciát ad a megbízhatóságra és az időtállóságra. A készítők magas tudással és sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik a legmodernebb technológiák alkalmazásával hozzák létre a készülékeket.

Elsődleges szempont, hogy kompakt kivitellel rendelkezzenek, és a kezdők számára is egyszerű legyen a használatuk. Emellett pedig természetesen azt is szem előtt tartják, hogy minden részletében tökéletes végeredményt lehessen elérni velük. 

Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően nagyon jól kézre állnak, a még kényelmesebb használat érdekében pedig oldalfogantyúval is felszerelhetők. A masszív kivitelüknek és a kiváló teljesítményüknek hála könnyen megbírkóznak a fúrással, illetve csavarozással kapcsolatos feladatokkal. 

Több modell is vár, nézz szét a kínálatunkban!

Nálunk többek között a Hikoki D10VST, D10VC3 és D13VH sorozatszámú készülékeket is megtalálod. Ezeken kívül pedig még más típus közül is válogathatsz, amik eltérő paraméterekkel és műszaki adatokkal rendelkeznek.

Bármelyikre is esik a választásod, ezekben a gépekben nem fogsz csalódni. Csak arra figyelj, hogy az adott munkának, a körülményeknek és persze az egyéni igényeidnek a figyelembevételével hozd meg a döntésedet!

Milyen adatokról érdemes tájékozódni, és ezeket hol találod?

Minden fontos adatot és információt a termékoldalon találsz, ahova a fúró- és csavarozógépek nevére vagy fotójára kattintva juthatsz el. Itt egy részletes leírást olvashatsz el a kiszemelt készülékről, amiből sok minden kiderül.

Többek között a teljesítményéről, a fordulatszámáról, a tömegéről és a méretéről is találsz adatokat. Emellett a forgásirány, az akkumulátor, illetve az elektronika jellemzőiről is informálódhatsz. Ha valamilyen adatot nem találsz vagy kérdésed van, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk! Az elérhetőségeinket a weboldalunk tetején találod.

Szűrés alap

Ár
31350 Ft 116550 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.