Több- és sokcélú létra


A több- és sokcélú létrák kiváló szolgálatot tesznek a ház körüli munkák során, sőt, egy háztartásnak szinte alapelemei is. Feltéve persze, ha megbízható, biztonságos, magas minőségű eszközök! Toló- támasztó- és állólétraként is alkalmazható, jellemzően többrészes megoldások, egyes esetekben lépcsőfunkcióval is ellátva. Tárolási lehetőségeik változóak, némelyik egészen kis helyen is elfér elemeire bontva, míg mások nagyobb helyet foglalnak – egyéni igény és a rendelkezésre álló tárolási lehetőségek kérdése a termékválasztás.

Mit érdemes még figyelembe venni több- és sokcélú létrák vásárlása előtt? A felhasználási cél és a tárolás mellett még a létra saját súlya, fokainak száma, teljes hossza és szélessége, teherbíró képessége is fontos paraméterek lehetnek.

A Krause mindhárom főbb kategóriájában képviselteti magát a többcélú és sokcélú létrák tekintetében. Választhatók Krause Stabilo, Krause Monto Tribilo, Krause Monto Dubilo, Krause Tribilo, Krause Corda termékcsaládjaiban. A felhasználás jellegétől és rendszerességétől függően érdemes választani a több- és sokcélú létrák közül az említett termékcsoportokból.

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
26659 Ft 141146 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 5 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...