Szerszámgép


Szerszámgép

Ebben a kategóriában az általunk forgalmazott szerszámgépeket találod. Szakértői csapatunkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy olyan készülékeket kínáljunk, amik minden igénynek megfelelnek. 

Ezt szem előtt tartva esett választásunk a Hikoki munkagépekre. Nem számít, hogy kezdő vagy haladó ezermester vagy-e, az itt található készülékek között te is megtalálod a munkaeszközeidet, amelyekkel hatékonyan dolgozhatsz. Célunk, hogy széleskörűen fedjük le az igényeket, így rendkívül széles árukészlet áll a rendelkezésedre. Nézd meg kínálatunkat!

____________________________________________________________________________

A szakipari munkák elvégzéséhez nélkülözhetetlenek a megfelelő szerszámgépek. Egy jól megválasztott készülékkel gyorsan és eredményesen tudunk dolgozni, a végeredmény pedig pont olyan lesz, mint amit elképzeltünk. Sosem volt kérdés számunkra, hogy a Hikoki által gyártott munkagépeket fogjuk forgalmazni. A cég megreformálta a szerszámgépek piacát. Olyan termékeket fejlesztett ki, amik a korábbiaknál hatékonyabb, kényelmesebb és energiatakarékosabb munkavégzést tesznek lehetővé. 

Milyen Hikoki szerszámgépeket találsz nálunk?

Nálunk nagyrészt akkus munkagépekből tudsz válogatni. Ezekkel a készülékekkel bárhol, bármikor tudsz dolgozni. Nem szükséges áramhálózat a használatukhoz. Csak arra kell odafigyelni, hogy az akkumulátor mindig fel legyen töltve. 

A munkagépek között megtalálod az akkus fúró-csavarozót, a fúrókalapácsot, a gyalut, a körfűrészt és még vagy több tucat másfajta gépet. Bármilyen feladatot akarsz elvégezni, valamelyik Hikoki készülék profi megoldást tud nyújtani számodra.

Hogy találod meg a leggyorsabban a keresett terméket?

Weboldalunkat felhasználóbarát felülettel alakítottuk ki. Ha a főoldalról indulsz, felül találsz egy kék sávot. Ide helyeztük el a legfontosabb menüpontokat, amiken keresztül könnyedén eléred a termékkategóriákat. 

Görgesd a kurzort a “szerszámgép” menüpontra! Rá sem kell kattintanod, a rendszer automatikusan kilistázza neked az összes általunk forgalmazott munkagépet. A listában nagyon egyszerűen ki tudod választani, hogy pontosan melyik terméket keresed.

Ha már a szerszámgépek kategóriában vagy, akkor praktikusabb a bal oldali keresőt használni. Itt sokkal precízebben rá tudsz szűrni a termékekre. Kattints a megfelelő jelölőnégyzetbe és a rendszer máris gyönyörűen leszűkíti neked a termékkínálatot! Ha az árral kapcsolatban is konkrét elképzelésed van, akkor a bal oldali csúszkán tudod beállítani a számodra ideális ársávot. 

Mit találsz a szerszámgépek adatlapján?

Egy munkagépet ideális esetben hosszútávra vásárolunk. Egy fotó és egy összeg alapján viszont nehéz lenne megmondani, hogy a kiszemelt készülék jó választás-e. Ezért készülnek a termékadatlapok. Itt találod azokat az információkat, amik alapján határozott döntést tudsz hozni.

Az adatlap alsó részén három opció közül tudsz választani: leírás, termék részletei és katalógusok. A leírásból tudod meg a termék műszaki adatait, például a teljesítményt, a fordulatszámot és a tömeget. A termék részletei tartalmazzák a garanciára vonatkozó információt. A katalógusokra kattintva pedig elérhetővé válnak digitális tájékoztató anyagaink. 

Az adatlap felső részén, a termékfotó mellett is sok adatot találsz. Itt látod a kiszállítás díját, költségét és itt tudod kosárba helyezni a terméket.

Ha valahol elakadsz vagy kérdésed van, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
18750 Ft 899850 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.