Bontókalapács


Bontókalapács

Egy professzionális kialakítású bontókalapács mindenhol előnyünkre válik, ahol masszív szerkezeteket kell lebontani. Például, amikor egy betonalapzat vagy válaszfal eltüntetése a cél, akkor más munkaeszközökkel aligha tudnánk hatékonyan megoldani a feladatot. 

A használatával nagyon egyszerűen és gyorsan tudjuk megbontani a különféle szerkezeteket, aminek köszönhetően az egyik legfontosabb szerszámként tartjuk számon. Remek szolgálatot tesz az építkezéseken, felújítási, átépítési munkák során, függetlenül attól, hogy kezdő, haladó vagy profi mesterember kezébe kerül. 


Webáruházunkban minden fontos munkaeszközt megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy hatékonyan, kényelmesen és biztonságosan tudj dolgozni. Fő profilunk a magas minőségű létrák és állványrendszerek forgalmazása, de emellett a professzionális szerszámgépeket is megtalálod a kínálatunkban. 

Amellett, hogy profi végeredményt tudsz elérni a használatukkal, gyorssá és kényelmesebbé teszik a munkafolyamatokat. Ez természetesen abban az esetben is igaz, ha falak vagy más erős szerkezetek lebontása kerül napirendre. Ebben az esetben figyelmedbe ajánljuk a bontókalapácsainkat, amiket ebben a termékkategóriában gyűjtöttünk össze. 

Milyen bontókalapácsokat találsz a kínálatunkban?

Számunkra kiemelt jelentősége van annak, hogy milyen minőségű munkaeszközöket kínálunk a vásárlóinknak. Ez pedig a bontókalapácsok esetében sincs másképp. Nálunk kizárólag professzionális használatra tervezett változatokat találsz, amiknél a profi szakemberek sem kívánhatnának jobbat. 

Ami a gépek gyártóját illeti, kivétel nélkül mindegyiket a japán Hikoki cég készíti. Az a cég, amelyik az innovatív technológiájának és a kényelmesen használható munkaeszközeinek köszönhetően vált ismertté világszerte.

A kínálatunk

Csak, hogy néhányat említsünk a sok közül, a H41MB2, a H60MC és a H90SG sorozatszámú készüléket is megtalálod nálunk. Bármelyikre is esik a választásod, egy könnyen használható bontókalapács kerül a birtokodba, amivel minden bontási munkát szakszerűen el tudsz végezni. 

A készülékeket kényelmesen tudod a kezedben tartani, ami egyrészt az ergonomikus kialakításnak, másrészt pedig a csökkentett vibrációnak köszönhető. Az ütésszámot az igényeidnek megfelelően tudod beállítani, ami azt jelenti, hogy sokkal hatékonyabban tudsz dolgozni. A beindítás sem jár nagy fáradsággal, a visszaható erőket ugyanis az indítógomb megnyomásakor csökkenti a készülék.

Milyen információkat tudsz elolvasni a termékadatlapon?

Ha kíváncsi vagy a részletes információkra, amik segítenek a döntésben, akkor mindenképp nézd meg a termékadatlapot! Ehhez nem kell mást tenned, mint rákattintani a bontókalapács nevére vagy fotójára. 

A “Leírás” fül alatt egy részletes ismertetőt találsz az adott termékről, amiből sok minden kiderül. Például a legfontosabb előnyök és tulajdonságok, amik miatt érdemes mellette dönteni. A leírás alatt találod a konkrét műszaki adatokat is. Többek között a készülék teljesítményét, ütésszámát, hosszúságát és tömegét. 

A “Termék részletei” feliratra kattintva láthatod, hogy a vásárláskor hány év garancia jár a géphez. Ha ennél részletesebben is tájékozódnál, akkor a “Katalógusok” menüpontban le tudod tölteni az online anyagokat. Természetesen az ügyfélszolgálati munkatársaink is szívesen válaszolnak a kérdésekre, ha felveszed velünk a kapcsolatot. Az elérhetőségeinket a weboldalunk tetején találod.

Szűrés alap

Ár
188850 Ft 824850 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.