Tartálykocsi létra és Jégmentesítő állvány


Tartálykocsilétra és jégmentesítő állvány

A nagyobb méretű járművek tisztításakor, karbantartásakor szükség lehet a tartálykocsilétra és a jégmentesítő állvány használatára. Amikor például be akarjuk tölteni az anyagot a tartályba, azt csak úgy tudjuk megtenni, ha rendelkezésünkre áll egy lépcsős szerkezet. Ennek segítségével el tudjuk érni a jármű tetején lévő tartálynyílást. 

A mintavétel, illetve a tisztítási, karbantartási munkák alkalmával szintén szükség van rá. Mindemellett a jégmentesítés is egy fontos feladat, amit nagyobb méretű járművek, például tartálykocsik és teherautók esetében csak állvánnyal tudunk megoldani. 


Nálunk kizárólag magas minőségű, professzionális kivitelben készülő létrákat és állványokat találsz, amik teljes mértékben meg tudnak felelni az elvárásaidnak. Ez akkor is igaz, amikor speciális feladatokat szeretnél elvégezni nagyobb méretű járműveken. Ilyenkor remek szolgálatot tesznek a gurítható, lépcsős tartálykocsilétrák, amiket biztonságosan a járműhöz lehet illeszteni. 

Ezt követően pedig könnyen fel lehet jutni rajtuk egészen a tartálykocsi tetejéig, ahol el tudjuk végezni a szükséges feladatokat. Ebben a kategóriában megtalálod a több részből álló jégmentesítő állványokat is. Ezek a munkaeszközök a járművek hótól, illetve jégtől való megtisztításához nyújtanak óriási segítséget.

A KRAUS tartálykocsilétra és jégmentesítő állvány sajátosságai

Nálunk a KRAUS cég által gyártott létra- illetve állványrendszereket találod, ezek ugyanis maximálisan ki tudják elégíteni a felhasználói igényeket. Ezek a munkaeszközök szigorú ellenőrzéseken mennek keresztül, mire forgalomba kerülnek. A tesztek eredményei a bizonyítékok arra, hogy a használatuk 100%-ban megbízható. Ez pedig nélkülözhetetlen a talajszint feletti magasságokban zajló munkák során.

A tartálykocsilétra egy speciális kialakítású, lépcsővel felszerelt, gurítható munkaeszköz, ami kényelmes hozzáférést biztosít a jármű tartályához. A magassága igény szerint állítható, így szinte bármilyen méretű járműhöz hozzá lehet igazítani. 

A jégmentesítő állvány két járófelülettel rendelkező állványzat, amit zord időjárási körülmények között is biztonságosan lehet használni. Nemcsak a járórész, hanem a lépcsők is csúszásmentes kivitelben készülnek ezzel balesetmentes feljutást biztosítva.

Kínálatunkban többféle méretben és kialakításban kaphatók ezek a munkaeszközök. Ennek köszönhetően a saját igényeidnek, illetve a munkavégzésnek megfelelően tudod kiválasztani azt, amelyik minden szempontból tökéletes.

Milyen adatokról ad tájékoztatást a termékadatlap?

A termékek adatlapján minden fontos információt feltüntettünk, ami ahhoz kell, hogy el tudd dönteni melyik létrára, állványra van szükséged. A termék fotója, megnevezése, illetve ára alatt találod a részletes adatokat. A “Leírás” felirat alatt elolvashatod, hogy a tartálykocsilétra, illetve a jégmentesítő állvány milyen sajátosságokkal rendelkezik. 

Hogyan tudod megvásárolni a kiválasztott termékeket?

Amennyiben megvan, hogy melyik létrát, illetve állványt szeretnéd megvásárolni, akkor kattints a “Kosárba” feliratú gombra! Ezt követően két opció közül tudsz választani. Az egyik, hogy a kosár oldalra mész, ahol meg tudod nézni a kiválasztott termékeket. A másik pedig, hogy a pénztár oldalra lépsz, ahol végig tudod vinni a vásárlás folyamatát.

A rendeléshez meg kell adnod a személyes adataidat, a kiszállítás címét, illetve a fizetés módját. Ha véglegesítetted, akkor kész is vagy! Amennyiben kérdésed van, akkor keress minket bizalommal, fent a kék sáv felső részén találod a telefonszámunkat.

Szűrés alap

Ár
36760 Ft 4732330 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.