Adszorpciós párátlanító


Adszorpciós párátlanító

Az adszorpciós párátlanító sok esetben jó szolgálatot tesz a munkahelyszíneken. Többek között üzemi helyiségekben, raktárakban, szerelő műhelyekben is kedvelt megoldás az optimális páratartalom elérésére. 

Ha a légtérben az ideális értéknél magasabb mennyiségben van jelen a pára, akkor annak számos negatív következménye lehet. A felhasználásra kerülő anyagok, például lakkok, festékek sokkal lassabban száradnak meg, ami nagymértékben lassítja a dolgozók munkáját. Másrészt pedig azzal is számolnunk kell, hogy a pára lecsapódik a felületeken ezzel sérülékennyé téve őket.


Nálunk minden fontos munkaeszközt megtalálsz, ami a precíz és minőségi munkavégzéshez szükséges. A professzionális kialakítású létrák és állványok mellett a hatékonyan, ugyanakkor kényelmesen használható munkagépek is rendelkezésedre állnak. 

Mivel a munkahelyszíneken a párátlanítás is egy rendkívül fontos feladat, így a kínálatunkban a profi párátlanítógépeket is megtalálod. Egy speciális fajtájuk az adszorpció elvén működő készülékek. A használatuk számos előnyt tartogat azoknak, akik hatékony megoldást keresnek a levegő szárítására.

Hogyan működik az adszorpciós párátlanító?

Ahhoz, hogy megértsük, hogy hogyan működnek ezek a gépek, először is tudnunk kell, hogy mit jelent az adszorpció. Ez egy olyan folyamat, amikor egy szilárd halmazállapotú porózus anyag gázt, gőzt vagy jelen esetben párát köt meg. Maga a kifejezés latin eredetű, és azt jelenti, hogy elnyelés. 

Az adszorpciós párátlanítók pontosan így működnek. Mivel aktív ezüst ionokkal vannak ellátva, ezért nemcsak a párát, hanem a kórokozókat és a szennyeződéseket is képesek megkötni. Egyik legnagyobb előnyük, hogy az alacsony hőmérsékletű helyeken is nagyon hatékonyan működnek. Ebből kifolyólag remek választásnak bizonyulnak a pincék, alagsori helyiségek, garázsok párátlanítására is. 

Milyen készülékeket nálunk?

Nálunk az Aerial márkájú típusokat tudod megvásárolni, ezek ugyanis minden tekintetben meg tudnak felelni a felhasználói elvárásoknak. Nagy teljesítményű, robosztos gépekről van szó, amit számos helyszínen hatékonyan lehet használni. Többek között alkalmas arra is, hogy a víz okozta károsodás után szárítsuk vele a helyiségeket, épületeket. 

Annak ellenére, hogy rendkívül hatékony munkát végeznek, egyáltalán nem fogyasztanak sok áramot. Sőt, sokan azért is döntenek mellettük, mert energiatakarékosan üzemelnek, amit a műszaki leírásuk is alátámaszt. 

A gépek stabil, kopásálló gumiból készült lábakkal vannak felszerelve. Ennek köszönhetően a párátlanítók biztonságosan megállnak, és a padló sem sérül alattuk. Ha több készüléket használunk, akkor azokat akár egymásra is tudjuk helyezni szállításkor. A gépek egy lecsukható fogantyúval is fel vannak szerelve, amik szintén hozzájárulnak a gyors és praktikus szállításhoz.

Hogyan tudod megvásárolni a kiválasztott gépet?

A weboldalunkat úgy alakítottuk ki, hogy a nézelődés és a vásárlás is egyszerű, illetve kényelmes legyen. Ha megvan, hogy melyik adszorpciós párátlanítót szeretnéd, akkor csak rá kell kattintanod a “Kosárba” feliratú gombra!

Ezt követően a rendszer két opciót ajánl fel neked. Az egyik a “Fizetés”, amire ha rákattintasz, akkor arra az oldalra kerülsz, ahol végig tudod vinni a vásárlási folyamatot. A másik pedig a “Kosár” gomb. Ha ezt választod, akkor meg tudod nézni, hogy milyen termékeket tettél a kosaradba, és igény szerint módosíthatod őket.

Szűrés alap

Ár
1090000 Ft 1190000 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.