Szalagcsiszoló


Szalagcsiszoló

Az építkezéseken, felújítási munkák során sok esetben szükség van arra, hogy alaposan megcsiszoljuk a felületeket. Ahelyett, hogy ezt a feladatot kézzel próbálnánk meg elvégezni, érdemes inkább a szalagcsiszoló használata mellett dönteni. 

Ezzel a készülékkel ugyanis nagyon egyszerűen, gyorsan és nem utolsó sorban kényelmesen érünk a dolgunk végére. Más gépekkel ellentétben a szalagcsiszoló nem csiszolótalppal működik, a munkát ugyanis egy szalag végzi. Ennek köszönhetően akár egészen nagy felületekről is könnyedén el tudjuk távolítani vele a festék- és lakkrétegeket.


Webáruházunk kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy teljes egészében kiszolgáljuk a kezdő, a haladó és a profi mesterembereket. Fő profilunk a minőségi létrák és állványrendszerek forgalmazása, de idővel világossá vált, hogy a professzionális szerszámgépekre is óriási igény mutatkozik. 

Így hát ezekkel a nagyszerű készülékekkel is kibővítettük a kínálatunkat. Az egyik nagy kategóriánkat azok a szalagcsiszolók alkotják, amik kiválóan alkalmasak a felületek alapos csiszolására. A használatukkal tökéletesen sima felületek hozhatók létre, amiket utána könnyedén tudunk például kezelni vagy festeni.

Milyen szalagcsiszolót találsz nálunk?

Számunkra nagyon fontos, hogy kizárólag olyan munkagépeket kínáljunk a vásárlóinknak, amik minden tekintetben meg tudnak felelni az elvárásoknak. Ez természetesen a szalagcsiszolókra is igaz, amik kivétel nélkül a Hikoki márkanevet viselik. Ez garanciát ad a megbízhatóságra, az időtállóságra és a hosszú élettartamra. 

Az SB10S2, az SB10V2 és az SB8V2 modelleket is megtalálod a kínálatunkban. Bármelyik mellett is teszed le végül a voksodat, nem fogsz csalódni. Ezekkel a készülékekkel ugyanis bármilyen csiszolási munkát el tudsz végezni. 

A fordulatszámot az igényeid szerint tudod változtatni, így gyorsabban és lassabban is tudsz csiszolni a készülékekkel. A beépített porelszívásnak köszönhetően nem szennyezed be a munkakörnyezeted, így a takarításra fordított időt is megspórolhatod. A gépek lágy fogású markolattal vannak felszerelve, ami azt jelenti, hogy könnyen kézben lehet tartani őket. Mindkét kezednek van helye a gépeken, így a biztonságos kétkezes fogásra is lehetőséget adnak. 

Milyen információkról tájékozódhatsz a termékoldalon?

Ahhoz, hogy el tudd dönteni, hogy valóban a kiszemelt szalagcsiszolóra van-e szükséged, érdemes megnézned a termékoldalt! Csak kattints a készülék nevére vagy fotójára, és a rendszer máris odanavigál! Itt minden fontos adatot, termékjellemzőt és műszaki információt feltüntettünk, amire kíváncsi lehetsz. 

A “Leírás” fülre kattintva pontokba szedtük a szerszámgép legfontosabb jellemzőit. Ebből kiderül például, hogy milyen a fordulatszabályozása, illetve a markolata. Ezen kívül pedig az extra tulajdonságaira és kiegészítőfunkcióira is fény derül. 

További információk

A “Műszaki adatok” szekciót is érdemes megnézni, ahol kifejezetten a gép technológiai jellemzőit láthatod. Például a csiszolási felületre, a teljesítményre, a szalagsebességre és a gép tömegére vonatkozó adatokat is itt fogod megtalálni. Ezt követően pedig arról is tájékozódhatsz, hogy milyen tartozékokat szállítunk le a szalagcsiszolóhoz. Ez általában a porzsák és a csiszolószalag szokott lenni.

A “Termék részletei” menüpontra is rá tudsz kattintani. Ha megteszed, akkor láthatod, hogy az adott készülékhez hány év garancia jár. Ha bármilyen más adat is érdekel, akkor az ügyfélszolgálati munkatársaink készségesen segítenek. Az elérhetőségeinket az oldal tetején a kék sávban találod.

Szűrés alap

Ár
103950 Ft 122850 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.