Gyalu


Gyalu

Amikor fából készült alapanyagokkal dolgozunk, akkor sok esetben szükség van az akkus gyalu használatára. Ahhoz, hogy a faléceket, falapokat és más elemeket fel tudjuk használni vagy be tudjuk építeni, meg kell munkálnunk őket. Precízen le kell gyalulni a felületüket, hogy teljesen simává váljanak, és eltűnjenek róluk az egyenetlenségek. 

Emellett sarkozni vagy hornyolni is kell őket, ami azt jelenti, hogy a sarokrészüket különböző formára alakítjuk. Nem is olyan régen ezeket a feladatokat csak manuálisan lehetett elvégezni, most viszont a gyalut is használhatjuk.


A webáruházunkban minden fontos munkaeszközt megtalálsz, amivel gyorsan, kényelmesen és biztonságosan dolgozhatsz. Az egyik legnagyobb termékkategóriánkat a professzionális használatra tervezett létrák és állványrendszerek jelentik, de a minőségi szerszámgépek megvásárlására is van lehetőséged. Természetesen akkor is megtalálod, amit keresel, ha egy szuper gyalura van szükséged, amivel a fent említett feladatokat gördülékenyen elvégezheted. Ezeket a készülékeket itt gyűjtöttük össze.

Milyen gyalukat találsz a kínálatunkban?

Mi nagy gondot fordítunk arra, hogy kizárólag olyan szerszámgépek kerüljenek a kínálatunkba, amik minden tekintetben meg tudnak felelni az elvárásoknak. Ahogy a többi termékünkre, úgy ez a gyalukra is igaz.

Egytől egyig kiváló műszaki adatokkal rendelkeznek, aminek köszönhetően profi munkát tudsz végezni velük. Ráadásul a gépek tömege mindössze 2,5 kg, ami azt jelenti, hogy megerőltetés nélkül tudod a kezedben tartani őket.

Milyen adatokról tájékozódhatsz a termékadatlapon?

Ahhoz, hogy határozott döntést tudj hozni, tájékozódni kell az összes jellemzőről. Elvégre csak azok tudatában tudod eldönteni, hogy valóban a kiszemelt gyalu lesz-e a legjobb választás számodra. Az ehhez szükséges információkat egytől egyig megtalálod a termékoldalon. Ide úgy juthatsz el, hogy rákattintasz a szerszámszép nevére vagy fotójára. 

A “Leírás” menüpontban pontokba szedve találsz minden adatot. Először a gyalulási mélységről, szélességről, és a géphez tartozó V-horonyról, illetve késekről olvashatsz. A felsorolás alatt pedig megtalálod a műszaki adatokat is. Többek között a vágási vastagságot, a névleges teljesítményfelvételt, a fordulatszámot, a talphosszt és a gép tömegét. Végül pedig megtudhatod azt is, hogy a gyaluhoz milyen tartozékokat szállítunk le. 

Hogyan találod meg a leggyorsabban a keresett terméket?

Amennyiben konkrét elképzeléssel érkeztél hozzánk, akkor nem feltétlenül kell megnézned az összes gyalut. Ebben az esetben sokkal időhatékonyabb megoldás, ha használod az oldalunk keresőjét, szűrőjét. Így ugyanis gyorsabban rátalálhatsz a keresett termékekre. 

Ha tudod a gép pontos nevét, akkor kezdd el begépelni az oldalunk tetején található fehér rubrikába! Látni fogod, hogy a lenyíló listában a rendszer felajánlja neked a releváns találatokat, amikre rá tudsz kattintani. 

Bal oldalon találod a “Szűrés alap” feliratot, ez alatt tudod megadni a termék szűréshez szükséges paramétereket. Először is be tudod állítani az árat a csúszka bal, illetve jobb oldalának mozgatásával. Aztán pedig be tudod jelölni a gyártó cég nevét is.

Jobb oldalon a termékeket sorrendbe is állíthatod, például ár vagy betűrend szerint. Mellette pedig a nézetet is meg tudod adni, vagyis azt, hogy a képernyőn hogyan szeretnéd látni a termékeket. E tekintetben két opció van. Az egyik a lista nézet, a másik pedig a mozaikos nézet. Sok sikert!

Szűrés alap

Ár
50400 Ft 68850 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.