Betoncsiszoló gép


Betoncsiszoló gép

Amikor sor kerül az építkezésre vagy a felújítási munkára, akkor sok esetben szükség van arra, hogy teljesen sima, egységes betonfelületet hozzunk létre. Ezt pedig csak úgy tudjuk profi módon megtenni, ha rendelkezésünkre áll egy megfelelő teljesítményű betoncsiszoló gép. 

Kialakításának köszönhetően nagyon egyszerűen és kényelmesen lehet használni annak érdekében, hogy eltüntessük a kisebb és nagyobb egyenetlenségeket. A felületek simításán, csiszolásán túl a szennyeződések eltávolítását is hatékonyan meg lehet oldani vele. Sőt, még a bevonatok elhelyezésében is nagy segítséget nyújt.


A webshopunkban minden fontos munkaeszköz a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy gyorsan, kényelmesen és precízen dolgozz. Fő profilunk a profi állványok, állványrendszerek és létrák forgalmazása, de ezek mellett a professzionális szerszámgépeket is megtalálod a kínálatunkban. Többek között betonmaró és betoncsiszoló gépeket is kínálunk, amik kellőképpen hatékonyak, masszívak és időtállóak. A használatuk pedig nagyon egyszerű és kényelmes, aminek köszönhetően a kezdők is könnyen tudják használni őket.

Milyen betoncsiszoló gépek megvásárlására nyílik nálunk lehetőséged?

A kínálatunkban kizárólag olyan szerszámgépeket találsz, amik minden tekintetben meg tudnak felelni az elvárásoknak. Még akkor is, ha profi szakemberek által kerülnek felhasználásra, akik számára kiemelten fontos, hogy tökéletes végeredményt érjenek el.

Mi a dr. Schulze cég által gyártott betoncsiszoló gépeket forgalmazzuk, ezek a készülékek ugyanis már számtalanszor bizonyságot tettek a kiválóságukról. Amellett, hogy kényelmesen, gyorsan és nagy hatékonysággal működnek, időtállóak is, ami legalább annyira fontos tényező, mint a többi.

A DBS250 modell egy rendkívül könnyű, praktikus és erős betoncsiszoló, ami 230V hálózati csatlakozóval rendelkezik. Nedves és száraz csiszolásra is alkalmas, és nemcsak betonra, hanem kőfelületekre is használható.

A DBS400 modell 400V hálózati csatlakozóval van felszerelve. Kiváló irányíthatóság jellemzi, aminek köszönhetően a szűk vagy nehezen hozzáférhető helyeken is nagy hatékonysággal használható.

Milyen adatokról, jellemzőkről tájékozódhatsz a termékoldalon?

Annak eldöntéséhez, hogy az adott betoncsiszoló gép minden tekintetben megfelel-e az elképzeléseidnek, sok esetben nem elég a megnevezés vagy a modellszám. Ennél sokkal több adatra, információra van szükség ahhoz, hogy határozottan ki tudd választani a megfelelő készüléket.

Tájékozódni a termékadatlapon tudsz, amit úgy érsz el, ha rákattintasz a gép nevére vagy fotójára. Ezt követően a rendszer automatikusan elnavigál arra az oldalra, ahol minden fontos termékjellemzőt el tudsz olvasni. 

Ilyen például a motor, illetve a hálózati csatlakozó adatai, a szerszámpályák, a burkolat, valamint a beépített szintjelző tulajdonságai. Természetesen ez még nem minden, emellett a géppel együtt leszállított tartozékokról is tájékozódhatsz. Sőt, azt is megtudhatod, hogy milyen készülékek (például körkefe, porszívó) csatlakoztatható a géphez.

Mit kell tudni a termékrendelésről?

Ha kiválasztottad a megfelelő betoncsiszoló gépet, akkor úgy tudod megvásárolni, hogy beteszed a virtuális kosaradba. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a készülék fotója alatt, illetve mellett található “Kosárba teszem” gombra kattintasz.

Ezt követően a kosároldalra kerülsz, ahol már csak pár lépés választ el a rendelésed véglegesítésétől. Itt meg kell adnod a vásárláshoz szükséges adatokat, valamint a szállítás és a fizetés módját. Jó böngészést!

Szűrés alap

Ár
890000 Ft 1550000 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.