Dobozos tárolószekrények


Dobozos tárolószekrények

A munkahelyszíneken sok esetben meg kell oldani a munkaeszközök, ruhák és egyéb felszerelések elrakását például dobozos tárolószekrények használatával, ugyanis azokra rendszeresen szükség van. Nem célszerű elöl hagyni őket mondjuk valamelyik asztalon vagy pulton, mert akadályozhatják a munkavégzést. 

Arról nem is beszélve, hogy ha keresünk valamit, akkor nem biztos, hogy tudni fogjuk az eltűnni vélt eszköz pontos helyét. Azt az időt pedig, amit a szerszámok, alkatrészek és más tárgyak keresésére fordítunk, a feladataink elvégzésével is tölthetnénk. Ráadásul szívesebben tartózkodunk és dolgozunk olyan helyen, ahol rend van körülöttünk. 


Bár a fő profilunk a professzionális kivitelben készülő létrák és állványok forgalmazása, a különböző tárolószekrényeket is megtalálod nálunk. Ennek nagyon egyszerű oka van. Számos helyszínen, például műhelyekben vagy üzemi helyiségekben, raktárakban szükség van a tárgyak, eszközök rendszerezésére, tárolására. 

Ehhez kívánunk segítséget nyújtani a különböző méretű és kialakítású tárolószekrényekkel, amikbe változatos módon lehet pakolni. Az egyik nagy alkategóriát a tárolódobozos szekrények jelentik, amik lehetőséget adnak arra, hogy kisebb, nagyobb tárolóelemekbe rendezzük a munkaeszközeinket.

Mi jellemzi az általunk kínált dobozos tárolószekrényeket?

A nálunk kapható tárolószekrények egytől egyig masszív, strapabíró és tartós kivitelben készülnek. Erre nagy szükség van, hiszen különböző munkahelyszíneken kerülnek felhasználásra, ott pedig sokféle külső hatás érheti őket. Ami a márkát illeti, a MetaloBox által gyártott szekrényeket forgalmazzuk, ezek ugyanis már bizonyították a kiválóságukat. 

Vannak olyan dobozos tárolószekrények, amik ajtókkal vannak felszerelve. Ez azt jelenti, hogy bármilyen eszközt vagy szerszámot is tárolunk benne, azt láthatatlan módon tehetjük meg. Ha ugyanis az ajtók csukva vannak, akkor kívülről nem látszik mit tartalmaznak a tárolók. Ha viszont épp keresünk valamit, akkor gyorsan megtalálhatjuk, hiszen az egyes elemekkel szépen tudjuk rendszerezni a tárgyakat. 


Tárolószekrények széles kínálata

A fent említetteken túl megtalálod az ajtó nélküli tárolószekrényeket is, amik az előző típusokhoz hasonlóan tárolódobozokkal vannak felszerelve. Ezek esetében nem kell kinyitni az ajtót, hogy lásd, ott vannak-e azok a szerszámok, alkatrészek, amiket éppen keresel. 

A dobozos tárolószekrények nemcsak abban különböznek egymástól, hogy van-e ajtajuk vagy nincs. Méretben is nagyon változatos képet mutatnak, ebből kifolyólag pedig a tárolóelemek darabszáma is nagyon változó. A 32 dobozos változatoktól egészen a 74 dobozos változatokig tudsz válogatni köztük. 

Hogyan tudsz keresni az egyes termékek között?

A weboldalunkat úgy alakítottuk ki, hogy a keresés és a vásárlás is gyors, illetve egyszerű legyen. A kereséshez használd a bal oldali szűrőt, ahol be tudod állítani az általad fontosnak tartott paramétereket!

Itt egy csúszkát is találsz, ami arra szolgál, hogy megadd a számodra ideális árintervallumot. Bal oldalon a minimum, jobb oldalon pedig a maximum összeget tudod kiválasztani. Így a rendszer csak azokat a dobozos tárolószekrényeket listázza ki neked, amiknek az ára ebbe a kategóriába esik. 

Középen a terméklista nézetét is meg tudod változtatni. Mozaikos, illetve listaszerű nézet között tudsz választani. Mellette pedig sorrendet is fel tudsz állítani a termékek között például ár vagy terméknév szerint. Sőt, ha az “Új termékekre” kattintasz a legördülő menüben, akkor a lista elején az új szekrényeket fogod látni. Jó nézelődést kívánunk!

Szűrés alap

Ár
127709 Ft 845480 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.