Ipari Dobogó (Stabilo Professional)

Krause ALAPDOBOGÓ...
  • Kedvezményes ár / -80 093 Ft
2-3 munkanap
Kompakt kombinált biztonsági dobogó

Krause ALAPDOBOGÓ 1.000x1.000 MM

Krause
835574
2-3 munkanap
320 380 Ft 400 473 Ft

Az ipari dobogók célja, hogy a munkavégzés teljesen biztonságosan történhessen meg a magasban, ipari környezetben is. Kiemelten figyeltek ezeknél a termékeknél a feljutás kényelmére is biztonságosságára, illetve a nagy szilárdságú alumínium anyaghasználatra. Természetesen csúszásgátlós lépcsőfokokkal és állórésszel rendelkeznek. Némely ipari dobogó kerekekkel is ellátott, amelyek rögzíthetők, míg mások nem mobilis, álló változatok.

A legtöbb ipari dobogó úgy lett kialakítva, hogy akár keskenyebb helyiségben is könnyen használható, illetve szükség esetén, mozgatható legyen – erre kiemelten raktárakban és egyéb tárolóegységekben lehet szükség. Egyébként nemcsak bel-, hanem kültérben is alkalmazható termékekről van szó, hasznos és biztonságos választást jelentenek például szerelési vagy építőipari munkálatok során. Sok termék egészen keskeny méretűre összecsukható, a könnyebb tárolás érdekében.

Stabilo Professional ipari dobogó

Kifejezetten ipari felhasználáshoz keresünk könnyen használható, kellően biztonságos és megbízható dobogót? Lehetőleg olyan gyártó nevével ellátva, akiknek kiemelkedő a jó híre, és tényleg szavatolni tudják a biztonságos munkavégzés feltételeit? Akkor sikerült ideális helyre érkezni a beszerzéshez. Merthogy az oldalon a Stabilo Professional ipari dobogói állnak rendelkezésre szép sorban.

Tetszés szerint van lehetőség válogatni közöttük, majd pedig megrendelni a célokhoz leginkább passzoló modellt. Kattintsunk bátran a kiszemelt ipari dobogók adatlapjára, hogy még a rendelés előtt megtudjunk róluk minden lényeges információt.


Segítünk, hogy a Stabilo Professional ipari dobogók közti keresés a lehető legkönnyebben menjen

Mivel a Stabilo Professional ipari dobogókból szép számmal akadnak ideális választást jelentő modellek, ezért igyekeztünk megkönnyíteni az oldalon belüli keresést. Vagyis optimális esetben akár másodperceken belül meg is lehet az ideális kivitel.

Elsőként a lap bal oldalán megtalálható szűrés funkcióit ajánljuk. Gombnyomásra tudjuk ugyanis szűkíteni a szóba jöhető ipari dobogók listáját akár magasság, kivitel vagy például beszerzési ár szerint.

Mindezen felül a lap tetején sorba is rendezhetők az ipari dobogók ár, népszerűség vagy név alapján. Ha pedig végképp nem boldogulunk, akkor az oldal tetején található keresőmezőben minden bizonnyal rátalálhatunk az ideális dobogók bármelyikére.

Ha a kiszemelt ipari dobogók adatlapjára kattintunk, akkor még többet tudhatunk meg róluk

Az oldalon megtalálható valamennyi ipari dobogó adatlapját elláttuk a vele kapcsolatos fontos tudnivalókkal. Többek között ezért is ajánljuk azt nyugodt szívvel, hogy kattintsunk rá a kiszemelt ipari dobogók adatlapjának bármelyikére.

A kattintást követően ugyanis részletesen el tudjuk olvasni az adott modell méreteit, a fontosabb paramétereit, a felhasználásra vonatkozó javaslatokat a technikai megoldásokkal egyetemben. Utóbbi értelemszerűen kiemelten fontos lehet annak kapcsán, hogy tényleg tudatosan ki tudjuk választani a célokhoz leginkább passzoló ipari dobogót.

Az ipari dobogók mellett természetesen az egyéb munkaeszközök beszerzésében is segítünk

Ez többek között azért is lehet praktikus megoldás, merthogy ezzel az eljárással nem kevés időt és energiát lehet megspórolni. Elvégre miért kellene külön foglalkozni az egyéb munkaeszközök beszerzésével, ha egyébként minden elintézhető egy füst alatt?

Ha az ipari dobogók mellett a különféle létrák, állványok, szerszámgépek, tárolók és dobozok vagy ipari párátlanítók beszerzése is aktuális, akkor a szóba jöhető termékkategóriákat a lap tetején találjuk meg.

Nincs más dolgunk, mint egyszerűen a felsorolt fő kategóriák fölé vinni az egeret. Ezután máris lenyílnak a szóba jöhető termékek, úgyhogy egyszerűen csak rá kell kattintani az aktuálisan keresett kategória nevére.

Így valósulhat meg az ipari dobogók megrendelésének gyors és kényelmes menete

Amint sikerült döntésre jutni a szóba jöhető ipari dobogók között, egyszerűen csak adjuk hozzá a kiszemelt modellt a kosárhoz. Hogyha más terméket is rendelni akarunk, akkor annak kapcsán is tegyük meg ugyanezt.

A virtuális pénztár az oldal jobb felső sarkában lesz elérhető. Ott már csak az adataink megadására lesz szükség, majd a fizetési és átvételi mód kiválasztását követően már meg is erősíthető maga a rendelés. Vagyis záros határidőn belül már használható is lehet a megrendelt ipari dobogó.

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
301399 Ft 856330 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 6 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.