Ipari Dobogó (Stabilo Professional)

Termékek 24

Az ipari dobogók célja, hogy a munkavégzés teljesen biztonságosan történhessen meg a magasban, ipari környezetben is. Kiemelten figyeltek ezeknél a termékeknél a feljutás kényelmére is biztonságosságára, illetve a nagy szilárdságú alumínium anyaghasználatra. Természetesen csúszásgátlós lépcsőfokokkal és állórésszel rendelkeznek. Némely ipari dob...

Az ipari dobogók célja, hogy a munkavégzés teljesen biztonságosan történhessen meg a magasban, ipari környezetben is. Kiemelten figyeltek ezeknél a termékeknél a feljutás kényelmére is biztonságosságára, illetve a nagy szilárdságú alumínium anyaghasználatra. Természetesen csúszásgátlós lépcsőfokokkal és állórésszel rendelkeznek. Némely ipari dobogó kerekekkel is ellátott, amelyek rögzíthetők, míg mások nem mobilis, álló változatok.

A legtöbb ipari dobogó úgy lett kialakítva, hogy akár keskenyebb helyiségben is könnyen használható, illetve szükség esetén, mozgatható legyen – erre kiemelten raktárakban és egyéb tárolóegységekben lehet szükség. Egyébként nemcsak bel-, hanem kültérben is alkalmazható termékekről van szó, hasznos és biztonságos választást jelentenek például szerelési vagy építőipari munkálatok során. Sok termék egészen keskeny méretűre összecsukható, a könnyebb tárolás érdekében.

Kevesebb
Még több
1 - 16 a(z) 24 termékből

Szűrés

Kategória
Több.. Kevesebb
Ár
250179 Ft‎ 685820 Ft‎
Gyártó
Több.. Kevesebb
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 6 m
Állómagasság
Járólap magassága.
0 m 4 m

Információ

    Legfrissebb cikkeink

    Nézd meg blogunkat

    ÁllványBázis.hu - Krause márkaképviselet

    Elfogadom

    Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...