Krause Szerelő állvány


Krause szerelő állvány

Minőségi, strapabíró és masszív szerelő állvány nélkül mondhatni nem érdemes hozzálátni többek között egy épület külső vakolásának, színezésének, vagy pedig a külső szigetelésének. Sem a hatékonyság, sem pedig a biztonságos munkavégzés szempontjából.

Úgyhogy teljességgel érthető az, ha felmerül a Krause szerelő állvány típusok egyikének a beszerzése. Mi pedig ezen az oldalon igyekszünk minden segítséget megadni ahhoz, hogy a választás és a beszerzés a lehető legkönnyebben menjen.

Érdemes kattintani egyébként a gurulóállványok speciális változatai között a kiszemelt termékeinek az adatlapjára, hogy a rendelés előtt még többet sikerüljön megtudni róluk.


Mi mindent érdemes figyelembe venni akkor, amikor állvány keresés a feladat?

Először is az számíthat döntő faktornak a beszerzésnél, hogy a kiszemelt állványt alapvetően milyen feladatokra, illetve milyen körülmények között szeretnénk hasznosítani. Majd pedig ehhez mérten javasolt megnézni olyan paramétereket, mint például az önsúly, a munkamagasság, a mozgathatóság, vagy pedig a teherbírás.

Az oldalon megtalálható Krause szerelő állványok 4, 4 és fél, illetve 5 méteres munkamagasságban egyaránt beszerezhetők. Mindegyik alumínium felhasználásával készült, ennek köszönhetően egyszerű őket kezelni, miközben hosszú távon is bírják a terhelést.

Ezért javasoljuk a kattintást a Krause szerelő állványok adatlapjára

Ugyebár mindig megnyugtatóbb úgy megoldani az egyes munkaeszközök beszerzését, ha előzetesen sikerült alaposan utánajárni a szóba jöhető termékeknek. Ehhez a leginkább kézenfekvő módszer az, ha kattintunk az egyes állványok adatlapjára.

A kattintást követően máris részletesen olvasható, hogy milyen technikai megoldások segítik a szóban forgó munkaeszköz hatékony, kényelmes és biztonságos alkalmazását. Láthatjuk továbbá, hogy adottnak tekinthető-e például a felületkezelt vízálló járólap, a csúszásmentes talpak megléte, no és persze a mozgatást megkönnyítő kerekek rendelkezésre állása.

Fontos, hogy webáruházunkban az egyéb munkaeszközök beszerzése is megoldható

Vagyis a szerelő állvánnyal együtt sikeresen begyűjthetők az egyéb munkaeszközök is, amelyekre éppenséggel szükség van. Rengeteg időt és energiát lehet úgy megspórolni, ha egy füst alatt mindennek a beszerzése megoldható.

Ehhez nem is kell mást tenni, mint a lap tetején a lenyíló menüsorban a megfelelő kategória nevére kattintani. Ezután máris szabadon böngészhető többek között a különféle létrák, állványok és dobogók, tárolók és szerszámgépek, vagy ipari párátlanítók kategóriája.

Nagy előnyt jelenthet továbbá, hogy az egyes termékkategóriák listája a lap bal felső sarkában rendelkezésre álló szűrő funkciók segítségével tetszés szerint szűkíthető. Ezen felül a sorba rendezés lehetősége is rendelkezésre áll, hogyha ez kell a minél célzottabb és eredményesebb kereséshez.

Mutatjuk a kiválasztott állvány beszerzésének a célravezető menetét

Amint sikerült kiválasztani a leginkább kézenfekvő Krause szerelő állványt, először is a kosárhoz kell azt adni. Hogyha sikerült, ugyanez a feladat az összes többi rendelni kívánt termék esetében.

Ezután jobb felül a “tovább a pénztárhoz” opciót érdemes kiválasztani. Ott már csak lépésről lépésre ki kell tölteni a megrendelő űrlapot, majd kiválasztani a fizetési és átvételi módot. Hogyha mindennel megvagyunk, csak erősítsük meg a rendelést.

Ezután legfeljebb néhány napot kell csak várni, és már használható is a frissen beszerzett új munkaeszköz.

Szűrés alap

Ár
182810 Ft 255150 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
4 m 5 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.