Lépcsőfokos műanyag állólétra


Krause ipari lépcsőfokos műanyag állólétra

Kellene egy masszív, ugyanakkor könnyen használható állólétra? Leginkább olyan változatban, hogy rajta közlekedni és dolgozni ne csak biztonságos legyen, hanem még kényelmes is? No és persze ha van rá lehetőség, akkor mindenképp műanyag változatban? Akkor ez az oldal remek alapot kínálhat a beszerzéshez. Nyugodtan lapozz csak lefelé, és máris láthatod a Krause ipari lépcsőfokos műanyag állólétra kínálatunkat. Egytől egyig megbízható modellek ismert gyártó részéről, stabil és időtálló kivitelben.

Kattints bátran a kiszemelt lépcsőfokos műanyag állólétra adatlapjára és tudj meg róla többet is a rendelés előtt.


A lépcsőfokos műanyag állólétra választásának leginkább szóba jöhető szempontjai

Nyilván eleve megvan az elképzelés arról, hogy milyen célokra és feladatokhoz szeretnénk majd hasznát venni a kiszemelt lépcsőfokos műanyag állólétrának. Könnyen lehet például, hogy napi rendszerességgel fogjuk majd használni a különféle munkák során.

Persze bizonyos szempontok és paraméterek átgondolása nem árt előzetesen. Mondjuk az, hogy a lépcsőfokos műanyag állólétra milyen magasság elérését tegye lehetővé, mennyi legyen rajta a fokok száma, illetve mekkora helyet foglaljon el akár az autóban, akár a műhelyben.

Az oldal bal sarkában a lépcsőfokos műanyag állólétra kívánt paraméterei tetszés szerint beállíthatók, beleértve a beszerzési ár kérdését is.

Ezért javasoljuk, hogy kattints bátran a Krause ipari lépcsőfokos műanyag állólétra adatlapjára

Őszintén szólva egy szakipari létra beszerzése fontos kérdés, elvégre egy sokféle módon és környezetben használható munkaeszközről beszélünk. Ehhez mérten teljesen érthető, ha a megrendelése előtt alaposan meg szeretnénk bizonyosodni egyes kérdésekről.

Pontosan ezért javasoljuk a kattintást a kiszemelt lépcsőfokos műanyag állólétra adatlapjára. Az adatlapon ugyanis kapásból több fotón is szemügyre tudjuk venni a kívánt modellt. Persze ennél talán még lényegesebb, hogy az adatlapon részletes leírást találunk az adott lépcsőfokos műanyag állólétráról.

Vagyis tetszés szerint meg tudunk bizonyosodni a létrára szerelt biztonsági megoldásokról, illetve a zökkenőmentes használatot elősegítő egyéb funkciókról és paraméterekről.

Ha másfajta létrákat is keresnél, abban is szívesen leszünk a segítségedre

Elvégre könnyen lehet, hogy a lépcsőfokos műanyag állólétra mellett másfajta létrára is szükség lehet akár professzionális munkát végezve, akár háztartási körülmények között. Bármelyik cél is legyen aktuális, az oldalon könnyen megtalálhatók az egy és két oldalon járható létrák különféle változatai.

Ehhez nincs más teendő, mint a lap tetején a lenyíló menüsorból a számunkra kérdéses termékkategóriára kattintani. Így könnyen szemügyre vehetjük többek között a különféle látrák, állványok és szerelődobogók vagy akár a szerszámgépek, illetve a tárolók és más munkaeszközök kínálatát.

Praktikus segédlet a lépcsőfokos műanyag állólétra rendeléséhez

Amikor sikerült kiválasztani a célokhoz leginkább megfelelő lépcsőfokos műanyag állólétrát, egyszerűen csak adjuk hozzá a kosárhoz. A pénztárhoz a jobb felső sarok megfelelő ikonjára kattintva jutunk.

Itt a jól ismert módon megadjuk a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokat, majd szállítási és fizetési módot választunk. Miután megerősítettük a rendelést, legfeljebb néhány nap, és akár már használhatjuk is a lépcsőfokos műanyag állólétrát.

Szűrés alap

Ár
149890 Ft 256820 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 4 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.