Értékmegőrző szekrények


Értékmegőrző szekrények

Az értékmegőrző szekrények fontos kiegészítők, hiszen sok intézményben szükség lehet a használatukra. Ott vannak például a fürdők és a wellnessközpontok, a konditermek, az iskolák vagy a bevásárlóközpontok. 

Mindenhol szükség lehet arra, hogy az értéktárgyainkat biztoságos helyre tegyük. Így az illetéktelen személyek nem férnek hozzájuk, mi pedig nyugodtan tudunk szórakozni, pihenni, tanulni, vásárolni. A kialakításukat tekintve ezek olyan szekrények, amelyek kisebb fakkokkal rendelkeznek, ennek köszönhetően egyszerre több embernek is lehetőséget adnak az értékeik tárolására.


Ebben a kategóriában találod az általunk forgalmazott értékmegőrző szekrényeket. Nagyon változatos képet mutatnak, ugyanis méretben és a fakkok számában is különböznek egymástól. 

Ugyanakkor van, ami minden igényt kielégít, ez pedig nem más, mint a minőségi, időtálló kivitel, amit a metaloBox cég garantál. Amikor úgy döntöttünk, hogy szekrényekkel is kibővítjük a kínálatunkat, nem is volt kérdés, hogy ezeket a termékeket választjuk. 

Praktikusságuknak és sokoldalú felhasználhatóságuknak köszönhetően tökéletes választásnak bizonyulnak az öltözők megfelelő kialakításakor is. 

Miért tökéletesek a metaloBox értékmegőrző szekrények?

Ezekkel a szekrényekkel nagyon gyorsan és praktikusan berendezhető bármelyik helyiség. Különösen az öltözőkben tesznek jó szolgálatot, hiszen bármilyen elképzelés megvalósítható általuk. Nem számít, hogy mekkora alapterület áll rendelkezésre vagy hány embernek kell biztosítani a tárolási lehetőséget. 

Az általunk kínált értékmegőrző szekrények első osztályú acélból készülnek. Ez garanciát ad arra, hogy a fakkokba helyezett tárgyak maximális biztonságban legyenek. Pénztárca, telefon, bankkártya, sőt, még ékszer tárolására is tökéletesen alkalmasak. A precíz zárszerkezetnek köszönhetően pedig kizárólag mi magunk férhetünk hozzá az értékekhez. 

Az acél egyúttal az időtállóságot is biztosítja. Egy ilyen szekrény kiállja az idő próbáját, hiszen akár több évtizeden át is ugyanolyan biztonságosan használható, mint új korában. Ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az évek múlásától függetlenül mindenki maximális védelemben tudhassa benne az értékeit. 

Hogyan találod meg a leggyorsabban a keresett termékeket?

Ha van időd és kedved hozzá, akkor bátran nézd végig a teljes kínálatot! Ha viszont célirányosan keresgélsz, akkor használd a “szűrőt”! Nézd csak, ott van közvetlenül a kék sáv alatt!

Bal oldalt a csúszkán tudod beállítani az értékhatárt. Lehetőséged van megadni egy minimum és egy maximum értéket., így a rendszerünk kilistázza neked az ebbe az ársávba eső szekrényeket.

Jobb oldalon pedig az általad megadott paraméter szerint sorrendben tudod tenni őket. Csak annyi a dolgod, hogy a legördülő menüben rákattintasz a megfelelő opcióra. 

Mi alapján tudod eldönteni, hogy melyik a tökéletes szekrény?

Az értékmegőrző szekrények igen változatos mérettel, kialakítással rendelkeznek. Érdemes néhány dolgot átgondolni, hogy ne vakon keresgélj! Pontosan milyen értéktárgyak kerülnek majd a fakkokba, mekkora alapterületű a helyiség? Nagyjából hány ember fogja használni a szekrényeket?

Ha ezekre a kérdésekre tudod a választ, akkor már csak karnyújtásnyira leszel a tökéletes szekrények beszerzéséhez. Van bármi, amiben tudunk segíteni? Akkor keress minket bátran! Felül a “kapcsolat” menüpontban találod az elérhetőségeinket.

Szűrés alap

Ár
295755 Ft 1111817 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.