Rotációs kapa


Rotációs kapa

A rotációs kapa egy rendkívül hasznos készülék, ami nagyban megkönnyíti a kerti munkák elvégzését. Más néven úgy is hívjuk, hogy rotakapa vagy kapálógép. Minden esetben jó szolgálatot tesz, amikor az a cél, hogy gépiesítsük, azaz gyorsabbá és kényelmesebbé tegyük a talajművelési feladatokat. 

Az ültetési időszakban hatékonyan elő tudjuk készíteni vele a magágyást, és másodvetés előtt is jó, ha kéznél van. A föld fellazítása és a kert, udvar gyomtalanítása alkalmával is hatalmas segítséget jelent, sőt, még a szerves trágya termőföldbe forgatásakor is remek szolgálatot tesz.


Webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy az általunk kínált termékekkel hozzájáruljunk a gyors és biztonságos munkavégzéshez. Ennek megfelelően építőipari, szakipari és háztartási létrák, illetve állványok forgalmazásával foglalkozunk. 

Ugyanakkor a szerszámgépek és azok tartozékai is helyet kaptak a kínálatunkban. A “rotációs kapa” kategóriában olyan kapákat találsz, amiknek a segítségével hatékony munkát tudsz végezni. Nem számít, hogy milyen szinten vagy a talajművelésben, ezeket a gépeket nagyon egyszerűen és kényelmesen tudod használni.

A megfelelő rotációs kapa kiválasztása

Az egyik legfontosabb szempont nem más, mint a minőség. Nagyon fontos, hogy kiváló készüléket vásárolj, amivel profi munkát tudsz végezni. Ez garantálja az időtállóságot is, aminek szintén kiemelt jelentősége van. Elvégre a rotációs kapa használatára évekig szükség van. 

Mindenképp márkás terméket válassz, amihez kaphatóak alkatrészek is. Az esetleges javítás, szerelés alkalmával nagyon kellemetlen tud lenni, amikor a szükséges alkatrészeket csak nagy nehézségek árán lehet beszerezni. Ha nem jutunk hozzá a megfelelő tartozékokhoz, akkor új készüléket kell vásárolni.

Annak is fontos utánajárni, hogy hány év garancia van a gépre, és hol van szakszerviz, ahol elvégzik a javítási munkákat. 

A kapálógép használata sokkal gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a talajművelést. Nem mindegy azonban, hogy pontosan milyen feladatokról van szó, és mekkora alapterületen dolgozunk vele. Ezt mindenképp figyelembe kell venni, hogy a megfelelő teljesítményű gépet válasszuk. 

A termékinformációk segítenek a döntésben

Ahhoz, hogy teljeskörűen tájékozódj, olvasd el a termékadatlapot! Ezt úgy éred el, hogy rákattintasz a rotációs kapa fotójára vagy nevére. Az adatlapon minden műszaki adat és termékjellemző rendelkezésedre áll ahhoz, hogy ki tudd választani a számodra legmegfelelőbb készüléket.

Ha lejjebb görgetsz, akkor három menüpont közül választhatsz. A “Leírás” résznél láthatod a termék tulajdonságait. Innen sok adat kiderül, többek között az is, hogy mekkora a súlya, hány sebességfokozat van rajta, és milyen a motor teljesítménye. Itt a kerekekről és a sebességváltó házról is feltüntettük a tudnivalókat. 

A “Termék részletei” alatt találod, hogy az adott termékre mennyi garancia van, a “Katalógusok” menüpontra kattintva pedig elolvashatod az online elérhető tájékoztatófüzetet is.

Keress minket bátran!

Ha nem vagy biztos a döntésedben vagy kérdésed van, akkor az ügyfélszolgálati munkatársaink segítenek. Görgess fel az oldalon, a kék sávban találod azokat a telefonszámokat, amin elérsz minket! Itt a “Kapcsolat” menüpontra kattintva láthatod az e-mail címünket, illetve az irodánk, raktárunk címét is. 

Szűrés alap

Ár
219900 Ft 409901 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.