Kéményseprő alumíniumlétra


Kéményseprő alumíniumlétra

A kémény karbantartását, tisztítását rendszeresen el kell végezni a megfelelő füstelvezetés érdekében. Ilyenkor remek szolgálatot tesz egy professzionális kéményseprő alumíniumlétra, ami hatékony használatot tesz lehetővé. Amikor ugyanis el kell végezni ezeket a feladatokat, akkor meg kell közelíteni a kéményt, ami azt jelenti, hogy a tetőn kell közlekedni. 

Ez pedig nem történhet meg egy olyan munkaeszköz nélkül, amibe biztonságosan bele tudunk kapaszkodni, és amin biztonságosan tudunk lépkedni. Az általunk kínált létrák bármilyen kialakítású tető esetén használhatóak.


Számunkra kiemelten fontos, hogy olyan munkaeszközöket kínáljunk a vásárlóknak, amik minden tekintetben megfelelnek az igényeiknek. Természetesen ez még abban az esetben is igaz, ha magas minőségben készülő, időtálló szakipari létrákra van szükség. Ezen a kategórián belül találod a kéményseprő alumíniumlétra kínálatunkat, amik kifejezetten a kémény ellenőrzéséhez, tisztításához lettek kifejlesztve.

Milyen termékeket találsz a kéményseprő alumíniumlétra kategóriában?

Az általunk kínált kéményseprő alumíniumlétrákat a Krause cég gyártja, egy olyan vállalat, ami piacvezető szerepet tölt be. Ezek a létrák félkör alakú, erősen bordázott létrafokokkal vannak felszerelve, amik alumíniumból készülnek. A speciális kialakításnak hála a legkülönfélébb hajlásszögű tetőn is magas biztonsággal alkalmazhatóak.

Ami a munkamagasságot illeti, a létrák 1-4 méteres kivitelben készülnek, a fokszám tekintetében pedig 7-14 fokos változatok közül válogathatsz. A létrák különböző színekben érhetők el, mert tartósan a tetőn maradhat, így nem mindegy, hogy mennyire passzol a tető színéhez. Barna, vörös, antracit és natúr árnyalatokban is kaphatók.

Hogyan tudsz célirányosan keresni a termékek között?

Ha konkrét elképzeléssel érkeztél hozzánk, akkor nem feltétlenül kell végignézned az összes terméket. Ez esetben célszerű az oldalunk kereső-, illetve szűrőfunkcióját használni, így ugyanis sokkal hamarabb rátalálhatsz arra, amit keresel.

Az oldalunk tetejére görgetve találsz egy fehér sávot, ahova be tudod írni a keresett termék nevét, márkáját vagy sorozatszámát. Ahogy elkezdesz gépelni, a rendszer kiegészíti a szöveget, és releváns találatokat ad, amikre rá is tudsz kattintani. Ha nem akarsz azonnal választani, akkor rá tudsz nyomni a nagyító ikonra is a jobb oldalon. Ezt követően a rendszer kilistázza neked a termékeket.

A kategóriaoldalon állva használhatod a szűrőfunkciót is. Bal oldalon a “Szűrés alap” felirat alatt tudod megadni a számodra fontos paramétereket. Ki tudod választani például egy csúszka segítségével az ideális árintervallumot. Ehhez csak a megfelelő összegre kell mozgatni a csúszka jobb, illetve bal oldalát. Alatta pedig a munkamagasságot és az állómagasságot is meg tudod adni.

Hogyan tudod leadni a rendelést a kiválasztott termékekre?

Az oldalunk nemcsak a nézelődés, hanem a vásárlás is nagyon egyszerű és kényelmes. Ez természetesen akkor is igaz, ha egy kéményseprő alumíniumlétra a beszerezni kívánt termék. Először is a kiválasztott terméket a virtuális kosaradba kell helyezni, amit úgy tudsz megtenni, hogy rákattintasz a “Kosárba” feliratú gombra.

Ezt követően a felugró ablakban válaszd a “Fizetés” opciót, majd kövesd az utasításokat! A rendeléshez meg kell adnod a személyes adataidat és a szállítási, illetve fizetési adatokat. Itt tudod beírni a kedvezményes vásárlásra feljogosító promóciós kódodat is, ha rendelkezel vele. Miután minden adatot megadtál, kattints a folytatás gombra! A folyamatot végül a rendelésed véglegesítésével tudod lezárni. 

Szűrés alap

Ár
39330 Ft 120100 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
1 m 4 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.