Krause Létra és állvány egyben

Krause Corda Létraállvány 2x6 Fokos
  • Kedvezményes ár / -21 353 Ft
Raktáron
Krause Létra és állvány egyben

Krause Corda Létraállvány 2x6 Fokos

Krause
82015
Raktáron
64 070 Ft 85 423 Ft
A KRAUSE, a létrák és állványrendszerek méltán híres gyártója, széles termékkínálattal rendelkezik. A Krause Corda Létraállvány 2x6 Fokos Alumínium létraállvány, amely kényelmes és biztonságos munkavégzést biztosít akár lépcsőházban is, a variálhatóságnak köszönhetően.
Krause Corda Létraállvány 2x7 Fokos
  • Kedvezményes ár / -23 809 Ft
Raktáron
Krause Létra és állvány egyben

Krause Corda Létraállvány 2x7 Fokos

Krause
82107
Raktáron
71 440 Ft 95 249 Ft
A KRAUSE, a létrák és állványrendszerek méltán híres gyártója, széles termékkínálattal rendelkezik. A Krause Corda Létraállvány 2x7 Fokos Alumínium létraállvány, amely kényelmes és biztonságos munkavégzést biztosít akár lépcsőházban is, a variálhatóságnak köszönhetően.

Krause létra és állvány egyben

Felhasználói szemszögből mindig kiemelt hozzáadott értéke lehet azoknak a munkaeszközöknek, amelyeket akár többféle módon és kialakítással is lehet hasznosítani. Mint például a Krause létra és állvány egyben, egyfajta multifunkciós eszközként.

Legyen szó ugyanis akár háztartási környezetben, akár félprofi vagy akár professzionális körülmények között történő hasznosításról, a létra és állvány egyben mindenképp előnyös lehet a praktikum, az egyszerűség vagy a hatékonyság szempontjából.

Érdemes kattintani a kiszemelt változat adatlapjára, mert az adatlapon több minden megtalálható a tulajdonságairól és a technikai megoldásairól.


A  Krause létra és állvány egyben történő beszerzésének fontos gyakorlati kérdései

Bizonyára nem mindegy az, hogy a munkamagasság, illetve az állómagasság szempontjából végül milyen modellt sikerül beszerezni. Szintén lényeges szempont lehet a Krause létra és állvány szállítási ideje, no és persze a beszerzési ára.

Szerencsére nálunk ezen tényezők mindegyikére lehet szűrni, hogy maga a keresés minél inkább célzott és hatékony lehessen. Nincs más teendő, mint a lap bal felső sarkában rendelkezésre álló szűrő opciók között állítgatni a megfelelőt.

Ennek köszönhetően másodpercek alatt szűkíthető a szóba jöhető eszközök listája, hogy biztosra mehessünk a beszerzést illetően.

Amiért javasolni tudjuk az adatlapra történő kattintást

Nyilván nem szokás Krause létra és állvány változatot beszerezni úgy, hogy az ember ne nézne utána alaposan a kiszemelt eszközöknek. Pláne azzal célszerű összevetni a szóba jöhető opciókat, hogy a felhasználás várható jellege alapvetően mit tesz indokolttá.

Úgyhogy leginkább tudjuk azt javasolni, hogy kattintsunk bátran a kiszemelt termékek adatlapjára. Az adatlapon ugyanis részletes, minden fontos tényezőre kitérő leírás válik majd elérhetővé.

Ennek köszönhetően ténylegesen mentes lehet a beszerzés mindenféle kockázattól, ami messze nem elhanyagolható tényező, legyünk őszinték.

Fontos, hogy nálunk másfajta létrák és állványok is beszerezhetők

Ez annál is inkább fontos tényezőnek bizonyulhat, mivel több szempontból is megérheti egy füst alatt elintézni valamennyi létra, állvány, vagy egyéb munkaeszköz beszerzését. Ezzel ugyanis egyszerre spórolhatunk a szállítási költségen, miközben akár értékes időt is nyerhetünk.

Nem kell mást tenni, mint a lap tetején szemügyre venni a lenyíló menüsort. Ennek köszönhetően tényleg csak egyetlen kattintás, és máris tetszés szerint böngészhető a különféle létrák, állványok, szerszámgépek, tárolók, illetve más munkaeszközök találati listája.

Úgyhogy a keresés, ezzel együtt pedig a beszerzés is pikk-pakk meglehet. Mindjárt mutatjuk, hogy érdemes megoldani magát a rendelést.

Segítünk, hogy a megrendelés minél egyszerűbben történhessen meg

Először is nem kell mást tenni, mint a kiválasztott Krause létra és állvány változatot hozzáadni a kosárhoz. Ugyanez lesz a feladat minden olyan munkaeszközzel, amit aktuálisan meg szeretnénk rendelni.

A következő lépés jobb felül menyomni a “tovább a kosárhoz” gombot, majd pedig lépésről lépésre kitölteni a megrendelő adatlapot. Fontos lesz kiválasztani a szállítási és fizetési módot, ezután pedig már csak meg kell erősíteni a rendelést.

Ezt követően pedig nem kell többet várni néhány napnál, és már használható is lesz a megrendelt Krause létra és állvány egyben.

Szűrés alap

Ár
64070 Ft 71440 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 4 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.