Vágógépek


Vágógépek

A felújítási, átépítési munkák során szinte mindig szükség van a vágógépek használatára. A járólap, illetve csempe lerakása is gyakran napirendre kerül, hiszen ez is nagyban hozzájárul a tökéletes végeredményhez. 

A csempék lerakását a helyiség közepétől kezdi a szakember, majd szépen halad a szélek, sarkok felé. Közvetlenül a fal mellé csak nagyon ritkán lehet “teljes” csempelapokat tenni, azokat megfelelő méretre kell vágni. Ilyenkor érdemes olyan gépet használni, amivel nagyon gyorsan, kényelmesen elvégezhetjük a vágási feladatokat. Erre szolgálnak a csempevágók.


Webshopunkban az egyik legnagyobb termékcsoport az építőipari gépek és szerszámok. Ezen belül a vágógépek kategóriában találod az általunk kínált csempevágókat, illetve azok tartozékait. 

Két gyártó termékeit kínáljuk, az egyik a Battipav, a másik pedig a Bautool. Azért pont rájuk esett a választásunk, mert maximálisan figyelembe veszik a felhasználói igényeket, és ennek megfelelően professzionális megoldásokat kínálnak. 

Bármilyen csempét vagy járólapot is szeretnél méretre szabni, nálunk megtalálod azokat a készülékeket, amikkel profi munkát tudsz végezni. Nézz körül a kínálatunkban, és válaszd azt a gépet, ami a legmegfelelőbb a számodra! 

Milyen vágógépeket találsz nálunk?

A kínálatunk kialakításakor arra törekedtünk, hogy olyan vágógépeket kínáljunk a vásárlóinknak, amikkel az igényeiknek megfelelő végeredményre tehetnek szert. Nem számít, hogy kezdő, haladó vagy profi szinten vagy, az általunk kínált készülékek a kezed alá dolgoznak. 

A csempéket, járólapokat igény szerint egyenesen és átlósan is el tudod vágni velük. A széleken elég lehet csak megfelezni vagy harmadolni a lapokat, a sarkoknál és a fordulóknál viszont szükség van az átlós szabásra is. 

Nemcsak a vágás, hanem a lapok rögzítése és a vágórész csúsztatása is nagyon egyszerűen, kényelmesen megoldható. Ez óriási előny, hiszen egy felújítás vagy átépítés szinte mindig szűkös határidők közé van szorítva. Rengeteg időt, energiát megspórolunk, ha a vágási feladatokkal nem kell sokáig bajlódni. 

Miért érdemes ránézned a termékadatlapra?

Vásárlás előtt érdemes elolvasnod a termékadatlapot, ugyanis itt láthatsz minden fontos információt. Például azt, hogy milyen speciális tulajdonságokkal rendelkeznek a vágógépek. Ezek fontos szempontot jelenthetnek, amikor arról döntesz, hogy melyik készülék mellett tedd le a voksodat.

Többek között a méret, a súly, a vágható vastagság és a maximálisan vágható hosszúság is kiderül az itt szereplő adatokból. Ezenfelül arról is tájékozódhatsz, hogy a készüléken van-e lézervezető. A “Termék részletei” menüpontra kattintva pedig azt is láthatod, hogy hány év garancia jár az egyes vágógépekre.

Hogyan történik a termék megrendelése?

Ha megtaláltad a számodra legmegfelelőbb terméket, akkor kattints a “Kosárba” gombra! Ehhez nem feltétlenül kell rámenned a termékadatlapra, a kategóriaoldalon is elérhető. Ezt követően a jobb felső sarokban megjelenik egy kis információs box. Itt látod a terméket, az árat, illetve azt az összeget, ami hiányzik még az ingyenes szállításhoz.

A box alsó részén a “Fizetés” és a “Kosár” opció közül választhatsz. A fizetéshez lépj a “Fizetés” gombra, ha pedig meg szeretnéd nézni, hogy pontosan milyen termékek vannak a kosaradban, akkor a kattints a “Kosárra”!

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
4990 Ft 2990000 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.