Talajfúró

AGT benzines függőleges...
2-3 munkanap
Függőleges talajfúró gép

AGT benzines függőleges földfúró/talajfúró (HONDA GX35)

AGT
20-FP50GX35
2-3 munkanap
189 900 Ft
Nettó súly (kg) 11 Bruttó súly (kg) 11,5 VTSZ 84321000 Fordulatszám (1/perc) 7000 Garancia 1 év Motor HONDA GX35 Motor teljesítménye (LE) 1,3 Hengerűrtartalom (cm3) 35,8 Üzemanyagtank (liter) 0,6 Motorolaj mennyisége (l) 0,1
AGT benzines függőleges...
2-3 munkanap
Függőleges talajfúró gép

AGT benzines függőleges földfúró/talajfúró (HONDA GX50)

AGT
20-FP50GX50
2-3 munkanap
219 900 Ft
Nettó súly (kg) 11 Bruttó súly (kg) 11,5 VTSZ 84321000 Fordulatszám (1/perc) 7000 Garancia 1 év Motor HONDA GX50 Motor teljesítménye (LE) 2 Hengerűrtartalom (cm3) 47,9 Üzemanyagtank (liter) 0,6

Talajfúró

Amikor a kertben, udvaron dolgozunk, akkor sok esetben szükség lehet a kisebb-nagyobb mélyedések, lyukak kialakítására. Ezt a leggyorsabban és a legegyszerűbben egy professzionális használatra tervezett, erős talajfúró segítségével tehetjük meg. 

Ezzel a készülékkel lehetőség van arra, hogy keskeny átmérőjű, ugyanakkor mély lyukakat fúrjunk. Például akkor, amikor kerítést készítünk, és az elemeket bele kell nyomni a talajba, hogy azok stabilan tudjanak állni. Vagy akkor, amikor el szeretnénk ültetni vagy ki szeretnénk cövekelni a növényeinket, és ehhez mélyedéseket kell létrehoznunk. 


A webáruházunk kínálatában minden fontos munkaeszköz rendelkezésedre áll ahhoz, hogy az igényed szerint tudj dolgozni. Fő profilunk a 100%-ban megbízhatóan használható csúcskategóriás létrák, illetve állványrendszerek, ugyanakkor ezek mellett megtalálod a profi építőipari gépeket és szerszámokat is, amik nélkülözhetetlenek a házak vagy kertek építésekor. 

Nem számít, hogy kezdő, haladó vagy profi mesterember vagy, ezeket a készülékeket minden esetben egyszerűen és kényelmesen tudod használni. A kifejezetten talajfúrásra kifejlesztett gépeket ebben a kategóriában gyűjtöttük neked össze.

Mi jellemzi az általunk kínált talajfúrókat?

Számunkra nagyon fontos, hogy kizárólag olyan munkaeszközöket kínáljunk a vásárlóink számára, amik magas minőséget és ez által megbízhatóságot képviselnek. Ennek megfelelően nálunk kizárólag márkás modelleket találsz, amiket az Eurokomax cég gyárt.

Ami a talajfúrók típusát illeti, a függőleges és a vízszintes változatokat is megtalálod nálunk. A függőleges talajfúrókkal nagyon hatékonyan tudsz fúrni a talajba fentről lefelé. A vízszintes fajták pedig arra valók, hogy oldalirányban tudj kialakítani mélyedéseket.

A minőség a legfontosabb!

Bármelyikre is esik a választásod, egy kiváló minőségű alkatrészekből álló munkagép kerül a birtokodba. A professzionális kivitelüknek köszönhetően a fúrás irányától és mélységétől függetlenül nagyon gyors munkát tudsz végezni velük. Természetesen úgy, hogy a végeredmény is tökéletes lesz. 

Általános és speciális talajfúrási feladatokra is használhatod őket, ha a burkolatok bontása nélkül szeretnél furatokat készíteni. A víz, a szennyvíz, a gáz és az áram átvezetéséhez szükséges járatok kialakítását is profin meg tudod oldani velük. Nemcsak építkezések során tesznek jó szolgálatot, hanem az ács és az erdészeti feladatok elvégzésekor is.

A munkagépek mellett az azokkal teljes mértékben kompatibilisen használható talajfúró tartozékokat is meg tudod vásárolni nálunk. Többek között a vágóélek, fúrófejek, fúrószárak és bővítők is szerepelnek a kínálatunkban. 

Milyen információkat találsz a termékoldalon?

Ahhoz, hogy el tudd dönteni, hogy a kiszemelt talajfúró minden szempontból megfelel-e az igényeidnek, kattints a termékoldalra! Itt ugyanis minden fontos információt megtalálsz, a termékjellemzőktől kezdve egészen a műszaki adatokig. Sőt, még egy részletes leírást is olvashatsz a készülékről, hogy gyors és határozott döntést tudj hozni.

A termékadatlapot úgy tudod megnyitni, hogy rákattintasz a talajfúró nevére vagy fotójára a kategóriaoldalon. A “Leírás” menüpont alatt sok adatot elolvashatsz, például a vetési sorok darabszámát, a kerék kerületét és a tőtávolságot. Emellett a gép súlyára, csomagolására és sorozatszámára vonatkozó információkat is megtalálod.

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
5489 Ft 949000 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.