Döngölő


Döngölő

Az építkezések, kivitelezési munkák alkalmával többek között a döngölő használatára is nagy szükség lehet. A különböző feladatok elvégzéséhez ugyanis a munkások átmenetileg mélyedéseket, lyukakat alakítanak ki a földben, amiket utána be kell temetni. 

A árkok visszatemetése azonban csak akkor valósulhat meg hatékonyan, ha a megfelelő munkagépet használjuk hozzá. Ez pedig nem más, mint a döngölő, amivel rétegesen, tömörítve tölthetjük fel a gödröket. Emellett nagy segítséget nyújt a talaj egyenletessé tételében, tömörítésében is, amire az alapozási munkák során van szükség.


Webáruházunkban minden fontos munkaeszközt megtalálsz ahhoz, hogy gyors, kényelmes és eredményes munkát végezhess. Az egyik nagy termékkategóriánkban a professzionális létrákat és állványrendszereket találod, de azok mellett a nagy hatékonyságú munkagépek forgalmazásával is foglalkozunk. 

Elvégre ezek nélkül sok feladat kivitelezhetetlen lenne, és ha el is tudnánk végezni őket, akkor nem a megfelelő módon és a megadott időn belül. Itt találod a profi döngölőket is, amik a talaj tömörítésében és a mélyedések visszatöltésében nyújtanak segítséget.

Milyen döngölőket találsz a kínálatunkban?

Nálunk kizárólag olyan munkagépeket találsz, amikkel profi munkát végezhetsz. Ez természetesen a döngölők esetében is igaz, ennek megfelelően márkás változatokat kínálunk neked. Az AGT, a BetonTrowel és az Enar cég által gyártott gépek közül tudsz választani.

A professzionális kialakításnak köszönhetően praktikusan lehet használni őket. Kiegyensúlyozott szerkezet, alacsony súlypont jellemzi őket, emellett pedig a beépített rezgéscsökkentő elemek is nagymértékben hozzájárulnak a kényelmes használathoz.

Kiváló teljesítménnyel és magas ütőerővel rendelkeznek, aminek köszönhetően nagyon hatékonyan alkalmazhatóak. A tapadásuk, a manőverezhetőségük és a fordulékonyságuk is ideális, használatuk során a szűkebb helyek is könnyen hozzáférhetőek.

Hol találod a legfontosabb információkat?

Ahhoz, hogy teljeskörűen tudj informálódni a döngölőkről, olvasd el a termékadatlapon szereplő adatokat! Itt minden fontos információt, műszaki adatot és egyéb tudnivalót feltünettünk, hogy gyors és határozott döntést tudj hozni. 

Csak kattints a munkagép nevére vagy fotójára, és máris az adatlapjára jutsz! A “Leírás” felirat alatt pontokba szedtünk mindent, amit érdemes tudni. Többek között itt találod a motorral, szerkezeti elemekkel, kerekekkel kapcsolatos információkat.

Ez alatt láthatod a motor típusát, teljesítményét, a döngölő talpméretét és nettó súlyát is. Sőt, az ütésszámról, az ütőerejéről és az ugrási magasságáról is találsz adatokat. Utána pedig látsz egy táblázatot is, amiben összefoglaltuk, hogy pontosan milyen munkák esetén érdemes használni.

Hogyan tudod megvásárolni a munkagépet?

A webáruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy a nézelődés és a rendelés leadása is egyszerű legyen. A vásárláshoz először is a virtuális kosaradba kell tenni a készüléket, amit úgy tudsz megtenni, hogy rákattintasz a “Kosárba rakom” feliratú gombra.

A felugró ablakban válaszd a “Fizetés” lehetőséget, majd pedig add meg a kért adatokat! Ezen az oldalon tudod érvényesíteni a promóciós kódodat is, amennyiben rendelkezel vele. Ha elkészültél, akkor kattints a “Folytatás” gombra, és kövesd az utasításokat!

Szűrés alap

Ár
878999 Ft 1099000 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.