Műanyag támasztólétra


Műanyag támasztólétra

A felújítással, átépítéssel vagy karbantartással kapcsolatos munkák alkalmával gyakran megesik, hogy a magasban kell elvégezni a különböző feladatokat. Ilyenkor remek szolgálatot tesz egy masszív és biztonságos kialakítású műanyag támasztólétra, aminek a segítségével könnyen elérhető a kívánt munkamagasság. 

Mint ahogy a nevükben is benne van, ezek a létrák úgy használhatóak, ha neki tudjuk dönteni őket a falnak vagy más stabil szerkezetnek. Ennek köszönhetően kiváló segítséget nyújtanak azokon a munkahelyszíneken, ahol közvetlenül egy épület vagy szerkezet mellett kell dolgozni. 


Milyen termékeket találsz a műanyag támasztólétra kategóriában?

Nálunk kizárólag olyan munkaeszközöket találsz, amik használatával gyorsan, kényelmesen és nem utolsó sorban biztonságosan tudsz dolgozni. Ez abban az esetben is igaz, ha kimagasló teherbírású szakipari létrákra van szükséged.

Ezen a kategórián belül találod a műanyag támasztólétra kínálatunkat, ahol kizárólag a Krause cég által gyártott modelleket kínáljuk. A piacvezető vállalat által készített munkaeszközök maximálisan ki tudják elégíti a felhasználói igényeket, ez pedig számunkra is rendkívül fontos.

A műanyag támasztólétra szárai üvegszál-erősítéssel rendelkező műanyagból, a fokok pedig alumíniumból készülnek. A fokok, illetve a szár között pedig nagy szilárdságú kapcsolat van a minőségi alkatrészeknek köszönhetően. A kínálatunkban a 6, 8, 10, 12 és 14 fokos változatokat is megtalálod, amikkel 2-5 méteres munkamagasságot tudsz elérni. 

Hogyan találod meg a leggyorsabban a keresett terméket?

Amennyiben konkrét elképzeléssel érkeztél hozzánk, akkor nem feltétlenül kell végignézned az összes terméket a műanyag támasztólétra kategóriában. Ez esetben célszerű használni az oldalunk kereső-, illetve szűrőfunkcióját.

A kereséshez görgess az oldalunk tetejére! Itt találsz egy fehér boxot, ahova be tudod írni a keresett létra nevét, márkáját vagy sorozatszámát. Ahogy elkezded gépelni a betűket, a rendszer kiegészíti a szöveget, te pedig rá tudsz kattintani a releváns találatokra. 

A kategóriaoldalon rá is tudsz szűrni a termékekre. Bal oldalon a “Szűrés alap” felirat alatt tudod megadni a számodra fontos paramétereket. Először is egy csúszka segítségével be tudod állítani az ideális árintervallumot. Ezt úgy tudod megtenni, hogy a bal, illetve jobb oldalát elhúzod a megfelelő összegig. Ez alatt a munkamagasságot, végül pedig az állómagasságot is be tudod állítani a pontosabb keresés érdekében.

Hogyan tudod megrendelni a kiválasztott terméket?

Ahhoz, hogy a kiszemelt műanyag támasztólétra megvásárolható legyen, először is a virtuális kosaradba kell tenned. Ezt nagyon egyszerűen úgy teheted meg, hogy rákattintasz a “Kosárba” feliratú gombra a termékfotó alatt. Közvetlenül utána felugrik egy ablak, ahol a “Fizetés” opcióra kell kattintanod.

Ezt követően a pénztároldalra kerülsz, ahol meg kell adnod a rendeléshez szükséges adatokat. Többek között a személyes adataidat, a fizetés és a szállítás módját, valamint a szállítási címet. Amennyiben rendelkezel vele, akkor a kedvezményes fizetésre feljogosító promóciós kódot is itt tudod megadni.

Ha mindennel elkészültél, akkor csak rá kell kattintanod a “Folytatás” gombra, majd pedig követned kell az utasításokat. Végül a folyamatot a rendelésed véglegesítésével tudod zárni. Ezt követően pedig kész is vagy, a csomagod hamarosan megérkezik a megadott címre.

Szűrés alap

Ár
96420 Ft 274230 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 5 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.