Krause ProTec


Krause ProTec

Sok esetben előfordul, hogy a különböző szakipari munkákat a talajszint felett, egy bizonyos munkamagasságban kell elvégezni. Ilyenkor remek szolgálatot tesznek a megbízható kialakítású, masszív állványok, mint amilyenek a Krause ProTec kínálatában is szerepelnek.

Ezek egytől egyig professzionális használatra tervezett gurulóállványok, amik a fokozott igénybevételt is kiválóan bírják. Még a legszigorúbb, újonnan bevezetett szabványoknak is teljes mértékben megfelelnek, így 100%-ban biztonságosan lehet használni őket. Az pedig csak ráadás, hogy különböző méretben és kivitelben is elérhetőek.


A webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy mindenki megtalálhassa a számára ideális munkaeszközöket. Az egyik legnagyobb termékkategóriánk a magas minőségű, professzionális létrák, de azok mellett kimagasló teherbírású profi és félprofi gurulóállványokat is kínálunk. 

Itt találod a Krause ProTec állványokat is, amik garantáltan nem okoznak csalódást számodra. Mielőtt részletesebben is bemutatnánk ezeket a nagyszerű munkaeszközöket, nézzük, hogy mit érdemes tudni a gyártóról!

Mit érdemes tudni a Krause által gyártott munkaeszközökről?

Mindenekelőtt azt érdemes tudni a vállalatról, hogy egy 1900-ben alapított, német cégről van szó, ami a magasban történő munkavégzéshez kínál minőségi eszközöket. Az általuk gyártott létrák, állványok, illetve állványrendszerek a legmagasabb standardoknak is megfelelnek. Erre azok a minőségi vizsgálatok, illetve TÜV tesztek is bizonyítékul szolgálnak, amiken minden esetben át kell menniük annak érdekében, hogy forgalomba kerülhessenek. 

A Krause gurulóállványok minden helyszínen, területen jó szolgálatot tesznek, háztartási és ipari környezetben is megállják a helyüket. Magas minőség, kimagasló terhelhetőség és időtállóság, valamint kényelmes használat jellemzi őket. Tökéletes választásnak bizonyulnak akkor is, ha kezdő vagy haladó mesterember vagy, és akkor is, ha profiként végzed az adott szakipari tevékenységet.

Milyen munkaeszközöket találsz a Krause ProTec menüpont alatt?

Ebben a menüpontunkban gyűjtöttük össze az általunk kínált Krause ProTec gurulóállványokat, amiknek a használatával 2-13 méteres munkamagasságot, illetve 0,9-9,3 méteres állómagasságot lehet elérni. Egytől egyig masszív, alumíniumból készült munkaeszközök ezek, amik rendelkeznek az összes korábban említett előnyös tulajdonsággal. 

Nagy szilárdságú acél kitámasztókkal, nagyméretű, időjárásálló és csúszásbiztos járólapokkal és biztonságosan fékezhető, állítható magasságú kerekekkel vannak felszerelve. Ha pedig ez még nem lenne elég, egy függőleges keret is tartozik hozzájuk, amit az állványhoz illesztve megkönnyíti annak felépítését, összeszerelését.

Hogyan tudod leadni a rendelést?

A webáruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy a termékek keresése, az informálódás, illetve a vásárlás is nagyon gyors és egyszerű legyen. A rendelésed leadásának első lépése az, hogy a kiválasztott állványt bele kell tenned a kosaradba, amit úgy tehetsz meg, hogy rákattintasz a “Kosárba teszem” gombra.

Ezt követően felugrik a jobb felső sarokban egy kis ablak, ahol a “Fizetés” opciót kell választani, ha már nem akarod módosítani a kosarad tartalmát. Amennyiben így teszel, akkor a pénztároldalra kerülsz, ahol csak annyi a teendőd, hogy megadod a vásárláshoz szükséges adatokat, illetve kiválasztod a szállítás és a fizetés módját.

Szűrés alap

Ár
239100 Ft 1343470 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 13 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Járólap hossza
Több... Kevesebb
Járólap szélessége
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.