Csempevágó


Csempevágó

Amikor napirendre kerülnek a felújítási munkák, akkor előbb vagy utóbb rendszerint a burkolásra is sor kerül. Ilyenkor pedig remek szolgálatot tesz a megfelelő kialakítású csempevágó, ez ugyanis egy olyan munkaeszköz, ami nagymértékben leegyszerűsíti, s ezáltal felgyorsítja az elemek vágását.

Amikor ugyanis az elemeket egymás mellé tesszük, akkor a széleken előfordulhat, hogy nem tudunk teljes lapokat használni. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő méretre kell szabni őket, hogy a falat vagy a padlót teljes egészében le tudjuk fedni velük. Erre a célra lettek kifejlesztve a csempevágók, amik nagy segítséget nyújtanak számukra.


A webshopban az egyik legnagyobb termékkategóriát a professzionális létrák, illetve állványok jelentik. Ugyanakkor ezek mellett más munkaeszközöket is kínálunk, többek között például kiváló minőségű szerszámgépeket.

Itt találod azokat a márkás és minőségi vágógépeket is, amiket a felhasználók igényeit figyelembe véve fejlesztettek ki annak érdekében, hogy megkönnyítsék a dolgukat. Nem számít, hogy kezdő vagy haladó felújító vagy-e, ezeket a munkaeszközöket kényelmesen tudod használni úgy, hogy a végén tökéletes végeredményre tegyél szert!

Miért előnyös a csempevágó használata?

A falak, illetve a padló burkolása az egyik legfontosabb feladat, ha fel szeretnénk újítani a belső tereket. Ahhoz azonban, hogy a munkavégzés kellőképpen gyors és eredményes legyen, be kell tartanunk néhány fontos alapszabályt.

Ezek közül az egyik, hogy a burkolóelemeket középen kezdjük el rakni, majd onnan haladunk a sarkok, illetve a szélek felé. Emiatt azonban előfordulhat, hogy a fal széléhez érve már nem tudunk teljes lapokat elhelyezni, mivel azok nem férnek oda. Ilyenkor nélkülözhetetlen a megfelelő kivitelben készülő csempevágó használata, amivel szempillantás alatt méretre tudjuk szabni az elemeket.

A kézi változatok használatához még csak áramra sincs szükség, így hálózattól függetlenül lehet használni őket. További előnyük még, hogy könnyűek és nagyon mobilisak, ami azt jelenti, hogy bárhova magunkkal tudjuk vinni őket anélkül, hogy ez nagy fáradtságba kerülne.

Milyen termékeket találsz a csempevágó kínálatunkban?

A webshopunkban kizárólag olyan változatokat találsz, amik magas minőségű alkatrészekből készülnek, ennek köszönhetően pedig hosszú távon is képesek kiszolgálni az igényeidet. Ami a márkát illeti, a Battipav és a Bautool által gyártott kézi csempevágók beszerzésére nyílik nálunk lehetőséged, ezek a munkaeszközök ugyanis már számtalanszor bizonyították a kiválóságukat.

Sok más változat mellett a 600, 900, 1200 és 1500 mm csapágyas modelleket is megtalálod a kínálatunkban, de az egyes típusok más paraméterekben is különböznek egymástól. Például a vezetősín, a tolókar, a vágókar, valamint a vágókerék kialakításában, sajátosságaiban. 

Nálunk nemcsak a kiváló minőségű munkaeszközöket tudod megvásárolni, hanem azok tartozékait is. Gondolunk itt például a vágókerekekre, pótvágókerekekre, valamint a táskákra, amik megkönnyítik a munkaeszközök szállítását, tárolását.

Hogyan tudod leadni a rendelést?

A weboldalunkat úgy alakítottuk ki, hogy a termékek keresése, illetve a rendelés leadása is egyszerű legyen. Ha kiválasztottad a megfelelő termékeket, akkor először is bele kell tenned a virtuális kosaradba. Ezt nagyon egyszerűen úgy teheted meg, hogy rákattintasz a “kosárba rakom” feliratú gombra. Ezt követően a rendszer automatikusan elnavigál arra az oldalra, ahol meg tudod adni a vásárláshoz szükséges adataidat.

Szűrés alap

Ár
44990 Ft 2990000 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.