Ipari Állólétra - Két oldalon járható


Két oldalon járható ipari állólétra

Stabil, terhelhető, kellően biztonságos, könnyen használható. Két oldalon járható ipari állólétra keresésekor bizonyára ezek a szempontok merülnek fel elsőként. Nem árt persze az sem, ha ehhez megbízhatóság, valamint kedvező ár-érték arány is társul.

Ezen az oldalon csupa olyan változat található meg és érhető el, amelyekről egyértelműen elmondhatóak a fenti tulajdonságok. Legyen szó tehát gyárakban, termelésben, logisztikában, vagy egyéb munkaterületeken történő alkalmazásról, ezek a létrák megfelelhetnek az elvárásoknak. Egész bátran lehet keresgélni az oldalon, illetve kattintani a leginkább szimpatikus létrák adatlapjára.


Mi mindenre célszerű figyelni ipari állólétra keresésénél és választásánál?

Lényeges tényező értelemszerűen az, hogy ipari környezetbe szánt szerkezetekről van szó. Ez pedig sok mindent meghatározhat akár a teherbírásra, terhelhetőségre, illetve a minél hatékonyabb alkalmazásra vonatkozóan.

A két oldalon járható állólétra keresésénél alapvető, hogy a munkamagasság és az állómagasság értékeit megnézni az ember. Szintén fontos tényező lehet a szerkezet anyaga, valamint azt, hogy miként történhet meg a mozgatása, illetve mennyi az önsúlya.

Itt a felületen ezek a tényezők gyorsan beállíthatóak, méghozzá a lap szélén elérhető szűrőlehetőségekre kattintva. Így másodpercek alatt szűkíthető igény szerint a találati lista.

Két oldalon járható ipari állólétráknál ma már a következők is jogos elvárások lehetnek

Ipari környezetben számít az idő és a hatékonyság, emiatt az ember nem mindig ér rá óvatosan lépkedni a létra fokain. Emiatt majdhogynem elengedhetetlen, hogy csúszásbiztos legyen maga a kialakítás.

Az sem ritka ipari környezetben, hogy többméteres magasságban kell megoldani bizonyos munkák kivitelezését. A munkavédelem, illetve a dolgozók testi épségének megóvása pedig lényeges tényező.

Ennek szellemében minden olyan technikai megoldást érdemes előzetesen megnézni, ami segítheti a kockázatmentes használatot. Hasonló a helyzet egyébként a szállítás kapcsán is, ugyanis a szerkezet problémamentes eljuttatása egyik pontból a másikba szintén nem elhanyagolható.

Természetesen az egyéb létrákat és munkaeszközöket is be lehet tőlünk szerezni

Vagyis a két oldalon járható ipari állólétra beszerzésével egy füst alatt megoldható akár az egyéb létratípusok, az állványok, akár a szerelődobogók, a tárolók, a szerszámgépek vagy az ipari párátlanítók beszerzése is.

Mindezt percek alatt kivitelezve, elképesztően sok értékes munkaórát megspórolva. Nem kell mást tenni, mint a lap tetején a számunkra releváns kategória nevére kattintani. Ezután máris meg fog nyílni a választott kategória terméklistája, vagyis indulhat a keresés.

Ennyire egyszerű módon megtalálható minden keresett munkaeszköz, könnyű folyamatot biztosítva a beszerzéshez.

Ha megtaláltuk a kiszemelt változatot, mutatjuk a rendelés javasolt menetét

Először a kosárhoz kell adni azt a két oldalon járható ipari állólétrát, amelyiknek a beszerzése mellett döntöttünk. Hasonló a teendő az összes többi rendelni kívánt munkaeszköz esetében is.

Következő lépésként a jobb felső sarokban válasszuk a kosár ikont, majd töltsük ki figyelmesen a megrendelő űrlapot. A fizetési és átvételi mód kiválasztása, majd a rendelés elküldése után maximum néhány napot kell csak várni, és már kéznél is lehet a beszerzett két oldalon járható ipari állólétra.

Szűrés alap

Kategóriák
Több... Kevesebb
Ár
37470 Ft 278632 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 7 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.