Ipari Állólétra - Két oldalon járható

Termékek 25

A mindössze pár fokostól egészen a magasabb változatokig van lehetősége választani a két oldalon járható ipari állólétrák közül. A kisebbek alkalmasak minimális magasításhoz a szerelési munkák biztonságos elvégzése érdekében, a nagyobbak pedig jelentős magasságigény esetén segítik a munkához a biztonságos, és kellően közeli hozzáférést. Számos v...

A mindössze pár fokostól egészen a magasabb változatokig van lehetősége választani a két oldalon járható ipari állólétrák közül. A kisebbek alkalmasak minimális magasításhoz a szerelési munkák biztonságos elvégzése érdekében, a nagyobbak pedig jelentős magasságigény esetén segítik a munkához a biztonságos, és kellően közeli hozzáférést. Számos változat gurítható, és mindegyik kimondottan ipari környezetre, állandó, mindennapos terhelésre lett tervezve – gyárak, üzemek, raktárak, ipari csarnokok, szerelőüzemek és műhelyek területén tesznek folyamatos és hasznos szolgálatot.

Az alumínium létrák összecsukhatók, csekély súlyuk miatt pedig könnyen szállíthatók. Rögzítőfüleik pedig a biztonságos utaztatást garantálják.

Kevesebb
Még több
1 - 16 a(z) 25 termékből

Szűrés

Kategória
Több.. Kevesebb
Ár
26682 Ft‎ 168757 Ft‎
Gyártó
Több.. Kevesebb
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 7 m
Állómagasság
Járólap magassága.
0 m 5 m

Információ

    Legfrissebb cikkeink

    Nézd meg blogunkat

    ÁllványBázis.hu - Krause márkaképviselet

    Elfogadom

    Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...