Dobogó

Termékek 24

Kültéri vagy beltéri, különféle szerelési és logisztikai munkákhoz fontos, hogy a munkavégzés optimális legyen. Dobogók esetében ez a rugalmas és biztonságos használatot jelenti. Az alumínium dobogók stabil felületen teszik lehetővé a munkavégzést, miközben kerekeik segítségével könnyedén helyezhetők át. A teljes biztonság érdekében stabil kitám...

Kültéri vagy beltéri, különféle szerelési és logisztikai munkákhoz fontos, hogy a munkavégzés optimális legyen. Dobogók esetében ez a rugalmas és biztonságos használatot jelenti. Az alumínium dobogók stabil felületen teszik lehetővé a munkavégzést, miközben kerekeik segítségével könnyedén helyezhetők át. A teljes biztonság érdekében stabil kitámasztási rendszerrel felszereltek, a dobogók felülete csúszásgátolt (bordázott), magasabb eszközök esetén pedig a fellépést segítő korláttal is ellátottak.

Különböző magasságokban érhetők el ezek a termékek, illetve léteznek egy- és kétoldalon járható változatok is. Mivel csekély térigénnyel teszik lehetővé a biztonságos munkavégzést, akár keskenyebb térben, kisebb szélességű folyosókon is könnyen használhatóak. Tárolásukat segíti, hogy számos dobogó összecsukható.

Kevesebb
Még több
1 - 16 a(z) 24 termékből

Szűrés

Kategória
Több.. Kevesebb
Ár
250179 Ft‎ 685820 Ft‎
Gyártó
Több.. Kevesebb
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 6 m
Állómagasság
Járólap magassága.
0 m 4 m

Információ

    Legfrissebb cikkeink

    Nézd meg blogunkat

    ÁllványBázis.hu - Krause márkaképviselet

    Elfogadom

    Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...