Krause ProTec XXL


Krause ProTec XXL

A magasban történő munkavégzés során még a megszokottnál is jobban oda kell figyelni arra, hogy milyen munkaeszközök használata mellett tesszük le a voksunkat. A Krause ProTec XXL termékcsalád létrái garantáltan nem okoznak csalódást még akkor sem, ha kimagasló igénybevételnek vannak kitéve. 

A Krause cég nagy múlttal rendelkezik a kiváló minőségű, megbízható létrák, illetve állványok gyártásában. Kiváló bizonyítékok erre a ProTec szériába tartozó gurulóállványok, amik minden tekintetben meg tudnak felelni még a profi szakemberek elvárásainak is. Az XXL jelzés azt jelenti, hogy ezekkel az állványokkal még akár a 10-13 méteres munkamagasságot is el lehet érni. 


Számos olyan szakipari feladat van, amit a talajszint felett, egy meghatározott magasságban kell elvégezni. Ilyenkor pedig egyáltalán nem mindegy, hogy milyen munkaeszközöket választunk, hiszen a testi épségünk múlhat rajta. Nálunk megtalálod azokat a profi és félprofi gurulóállványokat, amik lehetővé teszik a gyors, kényelmes, és nem utolsó sorban biztonságos munkavégzést.

Mielőtt bemutatjuk a Krause ProTec XXL gurulóállvány kínálatunkat, előbb nézzük meg, hogy miért is érdemes a Krause cég által gyártott munkaeszközöket választani!

Miért éri meg a Krause által gyártott gurulóállványokat használni?

A Krause vállalat már több mint 100 éve gyárt a magasban történő munkavégzéshez olyan munkaeszközöket, amik minden szempontból megfelelnek a felhasználók igényeinek. Ez idő alatt folyamatosan arra törekedtek, hogy a lehető legjobb megoldásokkal tudjanak előállni, és lépést tudjanak tartani a változással, fejlődéssel. 

Az általuk kifejlesztett gurulóállványok egyik legnagyobb erőssége nem más, mint a biztonság. Ezt szem előtt tartva kerültek felhasználásra az alapanyagok, illetve kerültek beépítésre a különböző alkatrészek. Az eszközökön olyan speciális megoldások is megjelennek, mint amilyen például a csúszásmentes lépőfelület, ami szintén hozzájárul a biztonságos használathoz.

Milyen termékeket kínálunk a Krause ProTec XXL menüpontunkban?

Ebben a termékkategóriában azokat a ProTec gurulóállványokat találod, amik XXL, tehát extra nagy méretben készülnek. A használatukkal 2-13 méteres munkamagasságot, valamint 0,9-9,3 méteres állómagasságot lehet elérni. A járólapok szélessége is figyelemre méltó, ugyanis míg egy “normális” ProTec állvány esetében 0,7 méteresek, addig az XXL szérián annak duplája, azaz 1,4 méteresek. Ennek köszönhetően tehát sokkal nagyobb mozgásteret biztosít a felhasználóknak.

Emellett azt is fontos tudni róluk, hogy biztonságosan fékezhető és állítható magasságú kerekekkel rendelkeznek, illetve oldalsó kitámasztók is hozzájárulnak a minden körülmények között megbízható használathoz.

Milyen adatokról tájékozódhatsz a termékadatlapon?

Egy kép alapján nehéz lenne eldönteni, hogy a kiszemelt gurulóállvány megfelel-e az igényeidnek. Ahhoz, hogy határozott döntést tudj hozni, mindenképp érdemes megnézni a termékadatlapon szereplő információkat. Itt olyan fontos adatokról tájékozódhatsz, mint amilyen például a munka- vagy állómagasság, illetve a járólap szélessége, hosszúsága.

Ha lejjebb görgetsz, akkor azt is láthatod, hogy az adott Krause ProTec XXL állvány milyen minősítéssel rendelkezik és melyik szabványnak felel meg. Emellett pedig a speciális jellemzőiről is olvashatsz, megtudhatod például, hogy milyenek a létrafokai, a járólapjai, az átlós merevítői és a kitámasztói. 

Ha valamilyen kérdésedre nem találsz választ, akkor az oldalunk tetején lévő elérhetőségeinken eléred az ügyfélszolgálatunkat, keress minket bátran!

Szűrés alap

Ár
398119 Ft 1921230 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 13 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Járólap hossza
Több... Kevesebb
Járólap szélessége
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.