Tetőlétra


Tetőlétra

A tetőlétra minőségén, használhatóságán és stabilitásán rendkívül sok múlhat. Nem feltétlenül csak a munka hatékonyságát tekintve, hanem a biztonság és a munkavédelem szempontjából is. Éppen ezért javasolt körültekintően eljárni a beszerzés során.

Ez az oldal pedig optimális választást jelenthet ahhoz, hogy sikerüljön megtalálni a célokhoz egyértelműen passzoló tetőlétra megfelelő változatát. Kiemelten figyeltünk rá, hogy a Krause által gyártott korszerű és megbízható tetőlétrák kerüljenek webáruházunk kínálatába.

Kattintsunk bátran a tetőlétrák különféle változatainak az adatlapjára, és tudjunk meg róluk minden lényeges információt még a beszerzés előtt.


Ezekkel a funkciókkal még egyszerűbb lehet a tetőlétra keresés

Értelemszerűen nem mindegy az, hogy munkamagasság, állómagasság, vagy mondjuk beszerzési ár szempontjából pontosan milyen szakipari létrának számító tetőlétrát sikerül kiválasztani. Az ember szereti úgy megoldani a keresést, hogy ezekre a szempontokra külön sikerül odafigyelni.

Mi is úgy alakítottuk ki a webáruházunk elrendezését, hogy a fentebb taglalt támpontok mentén legyen megoldható a keresés. Úgyhogy nincs más teendő, mint a bal felül megtalálható szűrő funkciók segítségével szűkíteni a találati listát. Így csakis azok a tetőlétra változatok fognak megjelenni, amelyeknek a beszerzése egyáltalán szóba jöhet.

Tényleg érdemes rákattintani a kiszemelt tetőlétrák adatlapjára

Ha mondjuk fizikai boltban keresnénk tetőlétrát, a vásárlás előtt bizonyára ott is alaposabban szemügyre vennénk a kiszemelt modellt. Úgyhogy ennek szellemében igyekeztünk úgy kialakítani minden tetőlétra adatlapját, hogy ezt a fajta helyzetet sikerüljön modellezni.

Vagyis a tetőlétrák adatlapjához csatoltunk egy-egy részletes leírást is. Ez a leírás tartalmazza az adott modell technikai paramétereit a rá jellemző specifikumokkal és egyéb megoldásokkal együtt. Hogy még inkább könnyítsük a választást, mindezen felül még néhány fotót is csatoltunk a különféle állólétrák adatlapjához.

Ha a tetőlétra mellett mást is keresünk, nálunk meglehet a nyerő választás

Elvégre könnyen elképzelhető az is, hogy egyetlen manőverrel hatékonyabb megoldást jelentene a tetőlétra beszerzésével együtt a többi szükséges létrát és munkaeszközt is megtalálni. Ehhez az oldal mindenképp kedvező lehetőséget kínál.

Nincs más tennivaló, mint a lap tetején a lenyíló menüsorban kiválasztani a leginkább szóba jöhető eszközök nevét. Ezután pikk-pakk elérhetővé válhat akár a különféle ipari, félprofi vagy háztartási létrák, állványok, munkaeszközök, szerszámgépek, tárolók vagy az egyéb munkaeszközök találati listája.

Innentől kezdve pedig roppant egyszerű dolog lehet azt megoldani, hogy a tetőlétra beszerzése mellett a többi eszköz is egyetlen művelettel rendelkezésre álljon.

Hogyha megvan az ideális tetőlétra, így lehet gyorsan és kényelmesen megrendelni 

Amikor sikerült megtalálni a céloknak megfelelő tetőlétrát, egyszerűen adjuk hozzá a kosárhoz. Ha minden rendelni kívánt terméket sikerült a kosárhoz adni, jobb felül mehetünk tovább a virtuális pénztárhoz.

Töltsük ki lépésről lépésre a megrendelő űrlapot, az adataink megadása mellett pedig válasszunk fizetési és átvételi módot. Hogyha mindent sikerült beállítani, nyomjunk rá a megrendelésre. Ezután legfeljebb néhány nap, és már használhatjuk is a megrendelt tetőlétrát. 

Szűrés alap

Ár
38770 Ft 161560 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 6 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.