Felsőmaró


Felsőmaró

Amikor fából készült bútorokkal és egyéb tárgyakkal dolgozunk, akkor szükség lehet a felsőmaró használatára. Ez egy olyan eszköz, aminek a segítségével szegélyeket, illetve különböző mélyedéseket tudunk kialakítani, kimarni. Sőt, akár minták létrehozására is tökéletesen alkalmas. 

Nagymértékben megkönnyíti a munkánkat, hiszen ha egy ilyen készüléket használunk, akkor nem kell vésővel és csiszolóval bajlódni. Az egyszerűbb, könnyebben kivitelezhető marásokon túl a bonyolultabb mintákat is ki tudjuk alakítani vele. Csak arra kell figyelni, hogy a megfelelő gépet válasszuk.


Webáruházunkban mindent megtalálsz, ami a kényelmes, ugyanakkor hatékony munkához szükséges. Fő profilunk a professzionális kivitelben készülő létrák és állványok forgalmazása, de azok mellett kiváló minőségű szerszámgépeket is kínálunk. Elvégre azok használata is nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a munkánkat eredményesen és biztonságosan tudjuk elvégezni. Ezek közé tartoznak a felsőmarók is, amiket ebben a kategóriában gyűjtöttünk össze neked. 

Milyen felsőmarókat találsz nálunk?

Nálunk kizárólag olyan munkagépeket találsz, amik minden tekintetben meg tudnak felelni a felhasználói igényeknek. Ez a felsőmaró gépek esetében sincs másképp. Nagyon kényelmesen használható készülékek ezek, amiket könnyű kézben tartani, és a munkavégzés is egyszerű velük. Kompakt méretüknek és kis súlyuknak köszönhetően egyszerűen lehet velük manőverezni, ami szintén hozzájárul a komfortos munkavégzéshez. 

Ami a műszaki adatokat illeti, minden elvárásnak meg tudnak felelni. Nagy teljesítménnyel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy nagy erőkifejtésre is alkalmasak, és huzamosabb ideig is használhatóak. Remekül bírják az átlagosnál nagyobb terhelést, ebben az esetben is nagyon hatékonyan működnek. 

Az általunk kínált felsőmarókat a Hikoki (Hitachi) cég gyártja, ami egy 1910-ben alapított japán vállalat. A profi tervezésnek és kivitelezésnek, valamint a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már a világ egyik legnagyobb szerszámgépgyártó cége. Népszerűségét annak köszönheti, hogy a gyártósorról kikerülő készülékek kezdők és profik számára egyaránt tökéletes választásnak bizonyulnak. 

Hol találod a legfontosabb információkat a termékről?

Egy szerszámgép vásárlása mindig hosszú távra szól, hiszen sokáig szeretnénk élvezni a használatát. Ahhoz viszont, hogy el tudd dönteni, hogy megfelel-e számodra a kiszemelt felsőmaró, tisztában kell lenned néhány fontos információval. Ezeket a termékoldalon tüntettük fel, amit úgy érsz el, ha rákattintasz a termék nevére vagy fotójára. 

A “Leírás” felirat alatt egy rövid, de tartalmas összegzést találsz az adott készülékről. Innen többek között megtudhatod, hogy mekkora a teljesítménye, illetve a súlya. Ezenfelül sok más műszaki adatról is tájékozódhatsz, például a szerszámbefogás értékéről, a marókosár maximális löketéről és az üresjárati fordulatszámról. 

A “Termék részletei” fülre kattintva pedig azt is megtudhatod, hogy hány év garancia jár a vásárláshoz. Az oldalon online elérhető és letölthető információsfüzeteket is találsz, amiket a “Katalógusok” menüpontban érsz el. Kattints rá, és válaszd ki a Hikoki termékkatalógust! Ebben megtalálod a felsőmarókat is. 

Hogyan tudod leadni a rendelést?

Ha megvan a megfelelő készülék, akkor a termékoldalon kattints a “Kosárba” gombra! Ezt követően a rendszer elnavigál arra az oldalra, ahol végig tudod vinni a rendelés folyamatát. Ehhez csak a személyes adataid, a fizetési és szállítási mód, valamint a kiszállítás helyének megadására van szükség.

Szűrés alap

Ár
131700 Ft 179850 Ft
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.