Szerelődobogó rácsos fokokkal


Szerelődobogó rácsos fokokkal

A különböző szakipari feladatok elvégzésének helyszínén szükség van azoknak az eszközöknek a használatára, amik nagymértékben segítik a munkánkat. Ilyen lehet például egy megbízható létra, kerekekkel rendelkező állvány vagy egy stabil szerelődobogó rácsos fokokkal. 

Ez utóbbival nem tudunk elérni nagy munka- illetve állómagasságot, de pont ez a legnagyobb előnyük ezeknek a szerkezeteknek. Remek szolgálatot tesznek azokban a helyzetekben, amikor fel kell állnunk valamire, hogy pár centivel a föld fölé emelkedhetünk, hogy ezáltal biztonságosan elvégezhessük a feladatunkat.


A webshopunk kínálatának kialakítása során nagy figyelmet szenteltünk arra, hogy a lehető legszélesebb körben kielégítsük az igényeket. A sokszínű választék mellett természetesen az is prioritás, hogy nálunk kizárólag magas minőségű, kényelmesen, illetve biztonságosan használható munkaeszközöket lehessen megvásárolni. 

Az egyik kiemelt termékkategóriánk az ipari fellépők és dobogók, amik remek szolgálatot tesznek az üzemekben, csarnokokban, illetve a szakipari munkavégzésre fenntartott műhelyekben egyaránt. Itt találhatók többek között azok a szerelődobogók is, amik rácsos fokokkal vannak felszerelve. 

Mielőtt részletesen is bemutatnánk a nálunk kapható változatokat, nézzük, hogy miért is van akkora szükség rájuk!

Miért jó, ha kéznél van egy stabil szerelődobogó?

Mint ahogy a nevében is benne van, a szerelődobogó remek szolgálatot tesz a különböző szerelőmunkákhoz. Tény, hogy a használatukkal nem jutunk több méterre a talajszint fölé, ugyanakkor akár 0,8 méteres magasságba is biztonságosan “felemelkedhetünk” általuk. 

És ha már biztonság, akkor nem mehetünk el szó nélkül egy igen különleges konstrukció mellett! A szerelődobogó, ami rácsos fokokkal van szerelve egy nagyon hasznos találmány, hiszen a recézett felületű lépőfokok még stabilabbá, s ezáltal biztonságosabbá teszik a szerkezet használatát.

Szerelődobogó rácsos fokokkal: vásárold meg tőlünk!

Nálunk többféle kivitelben is megtalálod ezeket a szuper munkaeszközöket. Vannak egy, kettő, három, illetve négy fokos változatok is, de akkor is megtalálod a számításodat, ha egy öt fokos modellt keresel.

A használatukkal elérhető maximális munkamagasság 2-5 méter között mozog, az állómagasság tekintetében pedig 0,2-1 méter között van a maximális érték, amit el lehet érni általuk. 

Mindegyikre igaz, hogy stabil, alumíniumból készülő csőszerkezetből épülnek fel, a lépcsőfokok pedig csúszásmentes élkialakítással rendelkeznek, mindamellett, hogy recézettek is. Ennek köszönhetően biztonságos fel-, illetve lelépést biztosítanak a munkavégzés során.

Hogyan találod meg a leggyorsabban a keresett változatot?

Nem kizárt, hogy konkrét céllal érkeztél hozzánk, vagyis pontosan tudod, hogy melyik az a szerelődobogó, amit keresel. Ebben az esetben nem feltétlenül kell végignézned az összes terméket, sokkal célravezetőbb, ha használod az oldalunk kereső-, illetve szűrőfunkcióját.

Felül találsz egy fehér színű részt, ahova be tudod írni a konkrét munkaeszköz nevét vagy sorozatszámát. Ugyanakkor a bal oldalon lévő szűrőt is használhatod, méghozzá úgy, hogy a “Szűrés alap” felirat alatt megadod a különböző paramétereket.

A csúszka mozgatásával be tudod állítani az ideális árat, illetve azt a munkamagasságot, amit el szeretnél érni a szerelődogobóval, alatta pedig az állómagasságot is meg tudod adni. Ha készen vagy, akkor a rendszer automatikusan kilistázza a releváns találatokat. Sok sikert!

Szűrés alap

Ár
68850 Ft 299540 Ft
Munkamagasság
Állványon, vagy létrán állva egy átlagos magasságú személy számára még elérhető magasságot jelenti.
2 m 3 m
Állómagasság
Járólap magassága.
Gyártó
Több... Kevesebb
Szűrő
Allvanybazis.hu - Blog

Minden cikk

A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.